Cum să urmăriți NHL Stanley Cup Playoffs 2019 Live Online

Cum să urmărești NHL Stanley Cup Playoffs 2019 Live Online? Playoff-ul Ligii Naționale de Hockey din acest sezon va începe pe 10 aprilie 2019. În Canada, CBC transmite emisiunea Playoff-uri din Cupa Stanley în direct online. În S.U.A, NBC Sports are drepturi de acoperire exclusive. Ca în restul lumii, puteți vizionați playoff-urile Stanley Cup în direct online pe NHL.tv. În acest ghid, puteți găsi informații despre cum să deblochezi CBC în afara Canada precum și NBC Sports în afara SUA. Dacă sunteți în căutarea unei metode pentru ocolire opriri pe NHL.tv în SUA sau Canada, puteți utiliza și acest ghid.


Stream NHL Stanley Cup Playoffs 2018 Live

Urmăriți playoff-urile cupei Stanley 2019 în direct

Stanley Cup Playoffs 2019 Canale de transmisie în direct

 • NBC Sports Live Extra (SUA. Necesită abonament prin cablu)
 • Fubo TV (SUA. Trial gratuit de 7 zile)
 • CBC (Canada, gratuit)
 • Sportsnet (Canada)
 • NHL.tv (Consultați acest ghid cu privire la ocolirea blocajelor NHL.tv)

Este posibil să nu știți acest lucru, dar fiecare canal de pe lista noastră este disponibil numai în țara de origine. Aceasta înseamnă că, dacă părăsiți țara sau reședințați pur și simplu în străinătate, nu veți avea acces la niciunul dintre canalele de mai sus.

Luați NBC Sports, de exemplu, chiar dacă aveți un abonament valabil prin cablu, nu veți putea beneficia de acesta peste mări. Cu toate acestea, cu un instrument de internet precum VPN, puteți evita astfel de probleme și să transmiteți canalele indiferent de locul în care vă aflați. Parcurgeți mai departe și aflați cum.

Cum să urmărești Playoff-ul Cupei Stanley 2019 live online cu VPN

Există în principal două moduri de a ocoliți restricțiile geografice și oprirea: VPN și proxy-uri DNS inteligente. Folosind un VPN, puteți, de exemplu, deblochează CBC în afara Canada. Astfel, vei putea urmăriți Stanley Cup Playoffs 2019 în direct online. Aceeași metodă poate fi folosită și pentru ocolire blocaje NHL.tv. Deci merită să folosiți dacă aveți deja un Abonament NHL.tv.

 • Dacă vrei urmăriți Stanley Cup Playoffs 2019 în direct pe CBC în afara Canada, înregistrați-vă cu un furnizor VPN și descărcați aplicația VPN la dvs. Android, iPhone, iPad, Mac sau PC.
 • Apoi, conectați-vă la un server VPN din Canada. Acuma poți transmite live NHS Stanley Cup Playoffs în direct online.
 • La ocolire blocaje NHL.tv, conectați-vă la un server VPN într-o țară în care nu există blocaje NHL.tv. Olanda ar fi un exemplu bun. Puteți utiliza și abonamentul dvs. NHL.tv existent.
 • Dacă sunteți Expat american trăiesc în Marea Britanie, Canada, Australia sau Franța, puteți folosi, de asemenea VPN pentru deblocarea NBC Sports în afara SUA.

ExpressVPN este un furnizor VPN cu servere pe tot globul. Cu siguranță merită să verificați dacă căutați o modalitate de a face transmite Playoffs din Cupa Stanley 2019 în direct online. S-ar putea să întâlniți VPN-uri care oferă serviciile lor gratuit. Stai departe de cei, deoarece tind să-ți compromită activitățile și jurnalul online. Ceea ce aveți nevoie într-adevăr este un VPN credibil care vă prețuiește confidențialitatea și este exact ceea ce voi sugera. Verifică VPN-urile de top în tabelul de mai jos.

Stream Stanley Cup Playoffs 2019 Live folosind Smart DNS Proxies

Poate că o problemă majoră cu VPN este incompatibilitatea cu dispozitivele de streaming, altele decât Android, iOS, PC sau Mac. La vizionați playoff-urile Stanley Cup pe PS4, Xbox, Smart TV, Roku sau Apple TV, de exemplu, doar folosesc Smart DNS în loc de VPN.

 • DNS-urile inteligente pot fi configurate pe toate platformele de streaming. Urmăriți Cupa Stanley pe Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox sau Wii.
 • O configurație Smart DNS poate debloca simultan CBC și NBC Sports. Aceeași configurație vă va permite și ocoliți / evitați oprirea NHL.tv. Aceasta înseamnă că nu trebuie să faceți modificări ori de câte ori doriți să urmăriți un canal de streaming dintr-o altă regiune.
 • Nici viteza de Internet și nici adresa dvs. IP nu sunt modificate atunci când utilizați Smart DNS.

Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocarea atât a CBC cât și a NBC Sports. De asemenea, vă permit să ocoliți oprirea NHL.tv. Deci, aveți o mulțime de opțiuni pentru vizionează Stanley Cup 2019 în direct online. Înscrierea cu Unlocator este gratuită și setând totul durează câteva minute.

Programul de Cupă Stanley Cup din 2019

Playoff-ul Cupei Stanley este un turneu în care cele mai bune echipe de hochei merg față în față de aproape 2 luni. Turneul este un proces de eliminare care constă din 4 runde dintre cele mai bune din șapte.

Rundele de playoff vor consta din 16 echipe. Primele trei echipe din fiecare divizie fac playoff-urile, împreună cu două cărți sălbatice în fiecare conferință (8 echipe pe conferință). Merg până la capăt până când doi campioni ai conferinței se vor confrunta la finala Cupei Stanley din iunie.

Până în prezent, aceste echipe au fost confirmate că intră pe terenul playoff-ului:

Conferința de Est

 • Boston bruins
 • New York Islanders
 • Tampa Bay Lightning
 • Frunze de arțar din Toronto
 • Washington Capitale

Conferința de Vest

 • Flăcări de Calgary
 • Nashville Predators
 • St Louis Blues
 • Rechinii San Jose
 • Vegas Golden Knights
 • Jeturi Winnipeg

Un conflict este confirmat pentru Conferința de Vest. San Jose Sharks va câștiga în Golden Golden Knights în cele mai bune șapte runde. Aceasta va fi a doua întâlnire în playoff dintre aceste echipe. Au plecat cu capul în cap anul trecut, cu Vegas în picioare în final, cu o victorie de 6 meciuri.

Stanley Cup Playoffs 2019 Live Stream

Deci, ce echipă veți înrădăcina anul acesta, Pinguini din Pittsburgh, capitale din Washington sau Rechinii San Jose? Prin utilizarea VPN sau DNS inteligent, nu trebuie să ratați acțiunea. Urmărește Stanley Cup Playoffs 2019 în direct online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map