Cum să urmăriți online Billions Sezonul 4 online

Sezonul 4 al lui Billion a fost deja în aer începând cu 17 martie. Seria de spectacole de dramă Showtime este disponibilă numai pentru cei aflați în SUA. Oricine se află în afara granițelor americane va trebui să utilizeze fie VPN sau Smart DNS pentru a transmite emisiunea în străinătate și online.


Cum să urmăriți online Billions Sezonul 4 online

Cum să urmăriți online Billions Sezonul 4 online

Cum să urmăriți online Billions Sezonul 4 online folosind un VPN

Una dintre cele mai dramatice emisiuni TV a revenit la Showtime. Canalul oferă o premieră impresionantă în sezonul miliardelor, iar până acum ne bucurăm de fiecare secundă. Dar știi cine nu se poate bucura de asta? Expați și spectatori internaționali. Din cauza geo-restricțiilor și a problemelor legate de licențiere, persoanele din afara SUA nu pot transmite emisiunile de miliarde Showtime. Pentru ca aceasta să se transforme într-o posibilitate, trebuie să fie prezentată o imagine VPN.

Un VPN schimbă totul. Când solicitați acces la o anumită pagină web folosind un VPN, primul lucru pe care îl face software-ul de pe dispozitivul dvs. este să criptați această solicitare. În acest fel nimeni nu poate ști ce ai solicitat. În loc să solicitați această solicitare direct pe site-ul web cu informațiile dvs. personale, acesta trece prin serverul VPN situat într-un anumit loc din lume. VPN îți redirecționează conexiunea printr-un server desemnat din țara pe care ai ales-o. Nu numai că acest lucru vă oferă un anonimat absolut, ci și adresa IP a țării în care se află serverul la care v-ați conectat. O VPN vă schimbă cu succes locația virtuală de unde sunteți într-adevăr în locația serverului la care sunteți conectat, permițându-vă să accesați conținutul dorit. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca Showtime și a transmite al patrulea sezon de miliarde în străinătate.

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server american pentru a obține un Adresa IP americană.
 5. Accesați online utilizând o adresă IP americană și obțineți privilegiile unui local american.
 6. Stream Show Billions în orice loc din lume.

ExpressVPN oferă un serviciu stabil, versatil și plin de funcții cu clienții pentru o gamă largă de platforme. Deși ar putea fi un pic scump, este totuși unul dintre puținele servicii VPN care rămân fidele revendicărilor sale și sunt în conformitate cu așteptările utilizatorilor. În plus, face o alegere bună pentru streamer-uri conștiente și confidențiale. Pentru alți furnizori VPN, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți online Billions Sezonul 4 online folosind un DNS inteligent

Sezonul 4 începe cu clasele de închidere a Axa, hotărâte să-l distrugă pe Taylor. Avocatul american, Chuck nu mai luptă să-și recapete puterea. Taylor face tot ce ține de el pentru a-și menține noua companie la linie. Pentru a urmări Billions în străinătate, puteți utiliza un proxy Smart DNS. Acesta diferă de un VPN din punct de vedere al vitezei și securității. Un Smart DNS funcționează mai rapid, deoarece nu criptează toate datele dvs. Tot ce face este să reorientați traficul necesar pentru a determina geolocalizarea dvs. prin unul dintre serverele sale desemnate.

Puteți accesa site-uri web blocate din diferite regiuni, în același timp, fără a fi nevoie să vă conectați la diferite servere. În afară de a vă ajuta să ocoliți restricțiile regionale online, un DNS inteligent este, de asemenea, foarte versatil și destul de accesibil. Acest furnizor funcționează pe majoritatea dispozitivelor și nu interferează cu viteza de conectare. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum puteți accesa Showtime pentru a transmite Billions Sezonul 4 în străinătate.

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul web Showtime.
 4. Transmiteți numărul de miliarde Showtime în afara SUA.

Pentru un proxy fiabil, asigurați-vă că alegeți Unlocator. Acest furnizor este perfect pentru deblocarea conținutului și ocolirea restricțiilor geografice. Poate debloca peste 200 de canale și oferă o probă gratuită de 7 zile.

Despre miliarde sezonul 4

În sezonul 4, Chuck Rhoades și Bobby „Ax” Axelrod își propun să-și lase dușmanii cu nimic. în teaser, vedem că cei doi formează o alianță improbabilă. Dacă acest comentariu se referă sau nu la noua alianță a lui Chuck și a lui Axe, rămâne de văzut, însă ceea ce arată acest nou aspect al viitorului sezon sugerează că feuda lor de sânge a fost lăsată deoparte în interesul de a participa la unele nemulțumiri foarte personale. Puteți urmări noul teaser pentru sezonul 4 mai jos. În orice caz, este doar aproximativ o lună până când începe noul sezon. Din aspectul lucrurilor Billion sezonul 4 va fi un spectacol captivant.

Trailerul sezonului 4 miliarde

Urmăriți Billions Sezonul 4 – Cuvinte finale

Ceea ce e incert și atârnă în zona gri este modul în care Ax l-ar ajuta pe Chuck. Dar, dacă aveți un VPN sau un DNS inteligent gata, veți afla sigur. Punem pariu că scriitorii lui Billion au ceva în minte pentru sezonul patru și că toți telespectatorii pot transmite și urmări emisiunea indiferent unde se află în lume. Ce metodă preferi? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map