Cum să urmăriți TBS în afara SUA?

Nu-ți vine să crezi de câte ori am repornit telefonul, crezând că nu funcționează defectuos de fiecare dată când am încercat să accesez tbs. Apoi am amintit că am fost în Marea Britanie. Aparent, tbs este unul dintre acele servicii care restricționează accesul la conținutul lor pentru publicul specific.


Imaginează-mi dezamăgirea când am aflat că nu am „voie” să mă uit la Family Guy la tbs în străinătate. Situația a fost nefericită până când am întâlnit două instrumente de deblocare; Proxy-uri VPN și Smart DNS. Vrei să știi cum le-am folosit? Continuați să citiți.

Cum să urmăriți TBS în afara SUA?

Cum să urmăriți TBS în afara SUA?

TBS reprezintă sistemul de transmisie Turner. Este un canal TV extrem de popular în Statele Unite. Se concentrează în principal pe sit-uri americane precum Family Guy, American Dad, Conan, The Guest Book și multe altele. TBS transmite, de asemenea, evenimente sportive live, precum MLB Playoffs și NBA. TBS este geo-blocat în afara SUA. Aceasta înseamnă că expatriații americani care locuiesc în străinătate în Canada, Marea Britanie, Australia, nu vor putea urmări TBS din cauza geo-restricțiilor. Puteți fie utilizați un Smart DNS sau VPN pentru a bate aceste restricții geografice și a accesa TBS în orice țară.

Cum se deblochează TBS în afara SUA cu VPN

Cuvintele rețele virtuale private reprezintă literele VPN. Această tehnologie a fost creată pentru conexiune sigură a utilizatorilor la internet precum și acorda-le libertatea online. Printr-o conexiune VPN, ajungeți la criptați toate datele dvs. și traficul online pentru ca nimeni să nu le poată accesa. Cu toate acestea, securitatea nu este singurul lucru pe care VPN-urile trebuie să îl ofere.

 • Confidențialitate online completă: Activitățile dvs. online sunt acum sigure și sigure odată ce vă conectați la un server dintr-o altă țară.
 • Deblocare conținut: Cu ajutorul unui abonament VPN, veți evita ocolirea geo-restricțiilor din întreaga lume.
 • Bypass ISP Throttling: Viteza dvs. de Internet este supusă accelerației de către ISP. Cu toate acestea, o conexiune VPN poate preveni acest lucru.
 • Aplicații VPN: Aplicațiile VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick fac plăcută utilizarea unui VPN.

Accesați TBS în afara SUA cu un DNS inteligent

Dacă nu sunteți atât de încântat de obținerea unui abonament VPN, puteți consulta alternativa DNS inteligentă. Trebuie să deblocați canalele folosind un DNS inteligent în străinătate la FAST SPEEDs. Aceasta este principala diferență între un VPN și un DNS inteligent. În loc să criptați datele utilizatorilor – care necesită mult timp – un DNS inteligent redirecționează traficul care este responsabil pentru determinarea locației dvs. prin unul dintre serverele sale. Utilizatorii conștienți de securitate sunt dezavantajați, deoarece un DNS inteligent nici nu criptează traficul și nu ascunde adresele IP. dacă vă apreciați cu adevărat confidențialitatea online, este posibil ca un DNS inteligent să nu fie pentru dvs..

 • Ceea ce obțineți pentru a debloca depinde de serviciul Smart DNS pe care îl utilizați.
 • Proxy-urile inteligente DNS nu funcționează cu proxy transparente sau deturnarea DNS.
 • Alegerea manuală a noii dvs. locații virtuale nu este posibilă.
 • Compatibilitatea proxy-ului DNS inteligent este ridicată. Poti configurare DNS inteligent pe mai multe dispozitive.

Vă sugerez personal să luați Smart DNS pentru un Proces gratuit de 7 zile. Capul pe la Unlocator unde vă puteți înscrie fără card de credit. Este un DNS inteligent care merită să investești în același timp deblochează 220 de canale diferite din întreaga lume. În plus, este procesul de configurare este foarte ușor, iar serviciile sale sunt de prim rang, la fel cum ai dori să fie.

Cel mai bun VPN

ExpressVPN este un furnizor excepțional de decent care poate deblochează canalele americane de peste mări. Compania deține o rețea mare de servere cu mii de servere din peste 94 de țări. Nu uita de ele Politica de rambursare de 30 de zile asta nu te grăbește să îți asumi un angajament. De ce nu? Dă-i o lovitură și fii sigur că este o experiență fără riscuri. De asemenea, veți avea nevoie de un valid Abonament prin cablu din SUA pentru a vă putea conecta la TBS chiar și atunci când utilizați VPN sau Smart DNS. Nu ezitați să consultați alți furnizori de servicii din tabelul de mai jos.

Dispozitive de transmisie compatibile TBS

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Amazon Fire TV
 • PC
 • Mac
 • FireStick
 • Apple TV
 • Roku
 • Chromecast

Cum să urmăriți TBS oriunde în lume

Indiferent de canale pe care doriți să le deblocați în străinătate, treceți între aceste două instrumente. Ambele metode vă vor permite să deblocați aprecierile TBS, TNT, ABC Go și CBS de peste mări. Când ajungeți la faza de streaming a procesului VPN sau Smart DNS, spuneți-ne despre asta. De asemenea, am dori să știm cu ce VPN sau Smart DNS ați ales să mergeți împreună în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map