Cum să vizionați Channel 4 în Australia în 4 pași simpli

Cum să vizionați Channel 4 în Australia în 4 pași simpli


Cum să vizionați Channel 4 în Australia în 4 pași simpli

Cum să urmăriți canalul 4 în Australia cu un VPN

Channel 4 este unul dintre cele mai urmărite canale din Marea Britanie. Oferă o varietate de conținut, inclusiv filme, emisiuni și documentare. Problema aici este că Channel 4, sau All4, are unele grave geo-blocuri.

De fapt, dacă sunteți în afara Regatului Unit, nu veți avea acces la serviciile Channel 4. Acest lucru se datorează faptului că legile internaționale privind drepturile de autor. Pentru a aplica aceste restricții, serviciul blochează toate adresele IP din afara Regatului Unit.

Grozav! Atunci tot ce trebuie să faceți este să vă răspândiți IP-ul într-un IP din Marea Britanie.

Cu un VPN, acest proces este incredibil de simplu.

Ce este un VPN?

VPN-urile, sau rețelele private virtuale pe scurt, sunt ca o carte cu acces integral, o cheie care deschide fiecare ușă. Vă pot acorda intrarea pe orice site web sau canal redirecționarea conexiunii dvs. de internet și schimbarea adresei IP. Traficul redirecționat trece prin unul dintre serverele lor sigure și primește criptat cu cele mai sigure protocoale. În acest fel, chiar dacă există o încălcare a datelor, nimeni nu va putea citi activitatea dvs. online.

Și pentru a-și completa capodopera, VPN o va face ascunde adresa dvs. IP reală și schimbați-o în potriviți cu locația serverului dvs.. Drept urmare, site-ul web pe care încercați să îl accesați consideră că vă aflați în raza de vizualizare, deblocând astfel conținutul acestuia.

Cu alte cuvinte, dacă doriți să urmăriți Channel 4 din Australia, conectați-vă la un server din Regatul Unit. VPN-ul dvs. va face restul și veți urmări emisiunile preferate în cel mai scurt timp.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca Canalul 4 în Australia

Acum că înțelegeți cum funcționează o VPN, să ne concentrăm asupra modului în care puteți obține o VPN și procesul pe care trebuie să îl parcurgeți pentru a debloca Canalul 4:

 1. Abonați-vă la un furnizor VPN cu funcții de securitate de nivel superior. Încercați să evitați VPN-urile gratuite. Sunt foarte periculoase și nu vor face ceea ce fac reclamă.
 2. Accesați Google Play sau App Store pentru a descărca și instala aplicația VPN pe dispozitiv. Serviciile premium vor avea aplicații pregătite pentru Android, iOS, Mac, și ferestre dispozitive.
 3. Lansați aplicația și selectați un server din Marea Britanie la care să vă conectați.
 4. După ce vă conectați, consultați site-ul web Chanel 4.
 5. Vezi cum sunt nu mai sunt mesaje de eroare în locație când faceți clic pe un videoclip? Acum puteți transmite fluxul dorit.

Vedea? Foarte simplu.

Cel mai bun VPN pentru canalul 4

Dacă nu știți ce VPN să obțineți, consultați ghidul nostru expert al Charles al celor mai bune VPN-uri pentru canalul 4.

Răspunsul rapid aici este ExpressVPN. Această companie are o rețea vastă de 3.000+ servere în mai mult de 94 de țări, un fantastic serviciul de asistență pentru clienți, și a Politica de rambursare de 30 de zile. Deci, în cazul în care nu vă place serviciul după ce l-ați testat pentru prima dată, puteți recupera banii înapoi fără probleme.

Și în cazul în care doriți să examinați mai mulți furnizori înainte de a lua o decizie finală, mărcile de mai jos sunt alternative de elită.

Cum să vizionezi Channel 4 în Australia cu un proxy inteligent DNS

Mulți oameni nu consideră că o VPN este opțiunea ideală pentru a debloca Channel 4. VPN-urile vor reduce viteza de internet pentru a vă reorienta traficul. Furnizorii de nivel superior au servere optimizate pentru combate această scădere a vitezei.

Cu toate acestea, dacă un VPN nu este ceașca dvs. de ceai, puteți opta pentru un proxy inteligent DNS pentru a urmări Channel 4 în Australia.

Ce este un proxy inteligent DNS?

Vă amintiți ce am spus despre serviciile VPN gratuite? Ei bine, același lucru este valabil și pentru proxy-urile Smart DNS. Nu folosiți servicii gratuite. 

Acum, proxy-urile Smart DNS schimbă DNS-ul dispozitivului dvs. folosind servere dedicate.

Considerați că DNS-ul este ca în agenda telefonică a internetului. Aceasta “traduce”Numele site-ului web pe care îl introduceți pe o adresă de protocol Internet pe care computerul le poate citi. Prin utilizarea serverelor DNS dedicate, proxy-urile Smart DNS vor schimba modul în care site-urile văd IP-ul. Nu vă va deteriora IP-ul.

De fapt, iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre aceste servicii:

 • Proxy-urile inteligente DNS nu funcționează întotdeauna. Dacă vă aflați într-o țară în care furnizorii de servicii de internet utilizează deturnarea DNS sau proxy transparente, serviciul nu va putea să-și facă treaba.
 • Serviciile inteligente DNS necesită configurare manuală pe dispozitiv. Acesta este un pic tehnic, așa că uitați-vă doar la serviciile care oferă ghiduri complete de asistență pentru procesul de instalare.
 • Serviciile proxy inteligente DNS oferă liste de canale specifice pe care le deblochează. Aceasta înseamnă că, dacă canalul pe care îl căutați nu este găsit pe listă, nu îl veți putea debloca. Faceți-vă cu atenție cercetarea.

Ce proxy DNS inteligent ar trebui să utilizați?

Deci, înțelegeți ce este un proxy Smart DNS. Grozav! Să vorbim despre ce serviciu ar trebui să iei în considerare să folosești.

Pentru a debloca Channel 4 în Australia, aș sugera utilizarea Unlocator. Unlocator are o listă robustă de canale (200+ canale), ghiduri utile de instalare și un dulce perioadă de încercare gratuită de 7 zile. Nici nu trebuie să folosiți cardul dvs. de credit pentru a testa acest serviciu! Chiar și după ce vă abonați, aveți un 14 zile de grație pentru o rambursare.

Urmăriți Canalul 4 din Australia – Gânduri finale

Ce zici de asta? Accesarea canalului 4 din Australia sau oriunde în străinătate s-a dovedit a fi foarte ușor, nu? Pentru soția mea și pentru mine, obișnuiam ExpressVPN să-l privesc pe Hollyoaks din pământ. Eu personal prefer VPN-urile decât serviciile Smart DNS pentru că se combină securitate, confidențialitate și libertate pe internet toate într-un singur pachet.

Vă rugăm să rețineți că nici un VPN și nici un proxy inteligent DNS nu vă vor scoate din plata taxa de abonament / înregistrare impus de orice canal specific.

Ce serviciu ați utilizat pentru a debloca All4 în Australia? Lasă un comentariu și anunță-ne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map