Cum să vizionați DirecTV în afara SUA prin VPN sau Smart DNS

Notă: Dacă nu credeți că aveți nevoie de informații suplimentare despre Smart DNS sau VPN, vă puteți înscrie direct la ExpressVPN. Alegând un server american, veți putea debloca toate canalele americane geo-blocate, inclusiv Direct TV.


Cum să deblochezi și să urmărești DirecTV Oriunde în afara SUA folosind VPN sau Proxies DNS inteligente

Cum deblochează și urmărește DirecTV Oriunde

Cum să accesați DirecTV în străinătate folosind VPN

VPN este un instrument excelent pentru a ocoli restricțiile impuse serviciilor de streaming americane precum DirecTV. VPN vă permite să vă schimbați adresa IP. Prin urmare, veți fi localizat practic în SUA. După ce obțineți o adresă IP americană, veți avea acces la toate canalele americane geo-blocate. VPN are propriul său set de funcții.

 • VPN vă permite să vă criptați complet traficul. Nu mai epuizarea de la agențiile guvernamentale sau ISP-uri.
 • Prin schimbarea și ascunderea adresei dvs. IP, VPN vă acordă anonimatul online. Acest lucru împiedică site-urile să vă urmărească.
 • În timp ce Smart DNS este neputincios împotriva deturnării DNS și Proxy-urilor transparente, VPN funcționează impecabil chiar și în prezența acestor politici.
 • După ce alegeți un server VPN american, toate canalele de streaming din SUA devin deblocate. Bucurați-vă de streamingul direct TV, Netflix, Hulu Plus, HBO Go și multe altele.

Există câțiva pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa DirecTV în străinătate. Le veți găsi mai jos.

Pașii

Iată ce trebuie să faceți pentru a viziona DirecTV în afara Statelor Unite:

 1. Mergi la ExpressVPNSite-ul web și înregistrați-vă pentru serviciul lor.
 2. După aceea, descărcați și instalați aplicația lor VPN pe dispozitivul dvs. de streaming. Veți găsi clienți pentru Android, iOS, PC și Mac.
 3. După terminarea instalării, conectați-vă cu datele de autentificare VPN.
 4. Acum, parcurgeți lista de server și selectați una localizată în Statele Unite.
 5. În cele din urmă, lansați DirecTV imediat ce stabiliți o conexiune.
 6. Urmărește canalul oriunde în lume, fără un cârlig.

Există aplicații VPN dedicate pe iPhone, iPad, telefoane / tablete Android și calculatoare Windows / Mac, furnizate de furnizorii de servicii VPN cum ar fi ExpressVPN. Cu astfel de aplicații, configurarea dispozitivului cu VPN este destul de ușoară.

Cel mai bun VPN pentru DirecTV

Cu puțină cercetare, am creat 4 dintre cele mai bune VPN-uri pentru DirecTV. Am avut în vedere toți factorii care îi fac să fie cea mai bună alegere de a utiliza atunci când doriți să transmiteți DirecTV în străinătate. Aici sunt ei:

ExpressVPN

Vei găsi asta ExpressVPN ocupă primul loc pe lista noastră datorită faptului că are sute de servere în 29 de locații din SUA. Cel mai bun lucru despre acest VPN este că, chiar și cu criptarea, conexiunea dvs. rămâne la fel de rapidă ca oricând. Aceasta înseamnă că puteți viziona emisiunile preferate fără întreruperi de tamponare.

Personalul lor de asistență este foarte prietenos și poate fi contactat prin chat live pentru a vă ajuta cu orice problemă cu care vă puteți confrunta. În plus, ExpressVPN adoptă o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că veți putea să navigați pe internet fără să vă preocupați dacă activitățile dvs. sunt stocate sau nu. Mai mult, acest VPN permite până la 5 conexiuni simultane. Profitați-l din plin și distribuiți-vă contul cu alți doi utilizatori care prețuiesc securitatea online.

NordVPN

NordVPN oferă cel mai mare număr de servere ale oricărui furnizor VPN din S.U.A. Veți găsi peste 1000 de servere în Statele Unite și peste 5000+ în total pe tot globul. Serverele lor sunt foarte rapide, dar pot observa o ușoară scădere din când în când. Cu toate acestea, asta nu vă va afecta deloc experiența de streaming.

NordVPN excelează când vorbim de securitate și confidențialitate. Acestea oferă funcții ca niciun altul, inclusiv VPN dublu, IP dedicat, CyberSec și protecție anti-DDoS. Clienții NordVPN se pot conecta la servere pe până la 6 dispozitive simultan. Aceasta înseamnă că puteți viziona conținut geore-restricționat pe mai multe dispozitive simultan.

BulletVPN

BulletVPN este un alt VPN care s-a dovedit demn de menționat. Are servere în 30 de țări, ceea ce este considerat a fi o cantitate mică în comparație cu celelalte. Dar când vorbești despre serverele lor din SUA, ar trebui să știi că este unul dintre puținele care pot debloca Netflix la viteze rapide. Nu mai vorbim de faptul că DirecTV este destul de ușor de accesat odată ce operați cu serviciul lor.

Bullet VPN acceptă protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP și oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Veți găsi aplicații pe aproape toate sistemele de operare disponibile acolo, inclusiv pe PC, Mac, Android și iOS. Nu mai vorbim că puteți conecta 5 dispozitive sub un singur cont în același timp.

SurfShark

SurfShark folosește criptarea AES-256-GCM și SHA-512 pentru a vă proteja datele și oferă propria rețea DNS, precum și protecție DNS încorporată, WebRTC și IPv6. Până acum atât de bine, dar așteptați că sunt mai multe. Are sediul în Insulele Virgine Britanice. Știți ce înseamnă asta? Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la legile privind păstrarea datelor, deoarece regiunea nu aparține grupurilor de țări 5 Ochi sau 14 Ochi

Surfshark nu limitează numărul de conexiuni simultane pe care le pot avea utilizatorii, ceea ce înseamnă că veți putea să partajați o conexiune VPN cu oricine din jurul dvs. în timp ce utilizați același cont. Acest VPN ne permite să avem încredere în politica lor fără logging, deoarece aceasta există de fapt, spre deosebire de alte VPN-uri care pretind că ne respectă confidențialitatea.

Cum să deblochezi și să urmărești DirecTV în afara SUA folosind Proxy-uri inteligente DNS

Pentru a deblochează DirecTV în afara SUA, trebuie să o înșelați pentru a crede că îl accesați din interiorul SUA. Proxy-urile DNS inteligente vă permit să faceți exact asta. Dacă alegeți Smart DNS pentru a debloca DirecTV, nu va trebui să instalați niciun software suplimentar pe dispozitivul dvs. de streaming. Proxy-urile DNS inteligente au o listă de avantaje.

 • Smart DNS funcționează pe aproape toate dispozitivele de streaming. iPhone, IPads, Android, PS4 / PS3, Xbox, televizoare inteligente, Apple TV, Amazon Fire TV și Roku sunt toate compatibile cu Smart DNS.
 • DNS inteligent modifică doar ruta anumitor biți ale conexiunii tale. Drept urmare, dumneavoastră Viteza internetului nu va avea de suferit.
 • DNS inteligent nu schimbă și nu îți acoperă adresa IP. Această caracteristică este utilă dacă vizitați foarte mult site-urile și serviciile locale.
 • Smart DNS vă oferă posibilitatea de a urmări canale de streaming din diferite țări în același timp. Deblocați DirecTV, CBC Canada și CanalPlay. Nu este nevoie să reconfigurați configurația inițială a DNS inteligent.

Este important să știm că DNS inteligent devine inutil în cazul în care ISP-ul dvs. implementează deturnare DNS și proxie transparentă.

Unlocator este serviciul meu preferat Smart DNS. Au o listă de aproximativ 120 deblochează canale de streaming. În plus, veți găsi video / ghiduri despre modul de configurare a dispozitivului cu Smart DNS. Verificați-le testul gratuit de 7 zile aici.

Cum se deblochează DirectTV utilizând Smart DNS sau VPN – Informații diverse

DirecTV este disponibil pe următoarele dispozitive.

 • iPhone / iPad
 • Telefoane / tablete Android.
 • Amazon Kindle
 • Calculatoare Windows / Mac.

După ce ați terminat să configurați dispozitivul de streaming cu Smart DNS sau VPN, veți debloca Direct TV împreună cu toate celelalte canale online din SUA.

 • Amazon Fire TV
 • pârâi
 • M-GO
 • Netflix
 • HBO GO
 • Hulu Plus
 • MLB.TV
 • Rețea WWE
 • UFC
 • NBA Game Time
 • A&E.
 • NHL Game Center
 • Istorie
 • Durata de viață
 • Disney și multe altele.

DirectTV în afara SUA – Deblocare / Urmărire

Probabil este tot ce trebuie să știți despre deblocarea DirecTV oriunde în afara SUA folosind DNS inteligent sau VPN. În caz că aveți nevoie de informații suplimentare sau instrucțiuni despre configurarea unui anumit dispozitiv, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map