Cum să vizionați HGTV în afara SUA sau Canada

Cum se deblochează HGTV în afara SUA sau Canada


Cum să vizionați HGTV în afara SUA sau Canada

Cum se deblochează HGTV în afara SUA cu VPN

Nu puteți transmite conținut live sau video la cerere pe HGTV dacă nu sunteți în afara Canada sau SUA, chiar dacă vă conectați folosind cablu abonament. Acest lucru se datorează geo-restricțiilor care împiedică expatarii să urmărească canalele lor de streaming preferate în timpul călătoriei în străinătate.

Dar nu vă faceți griji, există o soluție. O rețea privată virtuală poate trece geo-blocuri de schimbare locația dvs. online. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un alt server, iar traficul dvs. va fi redirecţionată la acea rețea. Vei primi și un nouă adresă IP pentru a face să apară ca și cum ai fi fizic în altă parte.

Cu alte cuvinte, Vă puteți conecta la orice server din Statele Unite sau Canada și truc HGTV să creadă că ești de fapt acolo.

Mai mult decât atât, VPN-urile îi urmăresc pe acești invizibili departe de activitatea dvs. online cifrare traficul dvs. Drept urmare, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca ISP să vă monitorizeze fiecare mișcare.

Pașii

Iată ce am făcut pentru a accesa HGTV din străinătate:

 1. În primul rând, m-am abonat la ExpressVPN, un serviciu VPN de top cu un rețea de servere mari și caracteristici puternice de securitate și confidențialitate. Este puțin mai scump decât alți furnizori, dar merită.
 2. În continuare, m-am dus la magazin de aplicații pe dispozitivul meu pentru a descărca și instala aplicația. Puteți, de asemenea, să îl descărcați direct de la furnizorul furnizorului website.
 3. Odată ce procesul de instalare a fost finalizat, am deschis aplicația, m-am conectat și m-am conectat la un server din NE (vă puteți conecta, de asemenea, la un canadian Server).
 4. Apoi, am vizitat site-ul web HGTV și s-a autentificat în contul meu. Am observat că a avut mesajul de eroare de locație dispărut când am dat clic Joaca pentru a transmite cel mai recent episod al ascunsului potențial.
 5. Am obținut acces la toate programele HGTV din străinătate.
 6. Rețineți că un VPN va debloca HGTV indiferent de locul în care vă aflați. in orice caz, tot trebuie să vă abonați la canal pentru a urmări emisiunile preferate.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca HGTV din străinătate

Așa cum am menționat anterior, vă recomand să utilizați servicii VPN premium precum ExpressVPN. VPN-uri gratuite ca buna poate suna ispititor, dar cu sărac performanța generală a acestor mărci, veți regreta curând decizia dvs..

În primul rând, mărcile gratuite nu folosesc protocoale de criptare puternice și uneori deloc. În al doilea rând, acestea păstrează filele traficului dvs. de internet și vinde-l către agenții de publicitate. Și în final, serverele lor sunt întotdeauna încet datorită numărului mare de utilizatori.

Prin urmare, pune-ți mintea în larg și mergi pentru un serviciu plătit precum ExpressVPN. Are o rețea mare de peste 3.000 de servere situat în 94 de țări, inclusiv SUA și Canada. De asemenea, angajează cei mai puternici protocoale de criptare și implementați un politica fără logare. Si al lor 30 de zile garanție înapoi vă permite să testați serviciul timp de o lună înainte de a vă abona pe termen lung.

Sau, puteți încerca unul dintre aceste top alternative care poate debloca HGTV din străinătate.

Cum să vizionați HGTV în afara SUA sau Canada cu Proxy-uri DNS inteligente

Singura ta opțiune pentru deblocarea HGTV din străinătate este proxy-ul Smart DNS. Acest instrument numai redirecționări adresele URL care vă dezvăluie locația și lasă restul traficului intact. Dar este posibil să nu vă placă dacă sunteți fan al confidențialității online, pentru că nu ascunde adresa dvs. IP sau criptați conexiunea dvs. de internet.

Totuși, dacă singura dvs. preocupare este deblocarea canalelor de streaming, Smart DNS este alegerea potrivită pentru dvs. Pentru a configura unul, urmați acești pași simpli:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu bun cu o mulțime de canale acceptate ca Unlocator.
 2. Instalați-l manual pe dispozitiv. Nu vă faceți griji, Unlocator are o mulțime de ghiduri, manuale și videoclipuri care vă pot ajuta.
 3. Proxy-urile DNS inteligente sunt foarte compatibil. Le puteți configura pe orice dispozitiv, inclusiv iOS, Android, Smart TV, Apple TV, console de jocuri, FireStick, PC, și altele.
 4. Bucurați-vă de emisiunile preferate de HGTV nu contează unde ești.

Dacă veți opta pentru metoda Smart DNS, vă recomand să utilizați Unlocator. Acest serviciu vă poate oferi acces la peste 200 de canale, inclusiv HGTV, HBO, Hulu, ITV, BBC, ESPN, BT Sport și multe altele. Puteți chiar să-l testați gratuit datorită sale Perioada de încercare gratuită de 7 zile. 

Cele mai bune emisiuni TV de pe HGTV

 • Vânători de case
 • Fixer superior
 • Frați de proprietate
 • Viața Hawaii
 • Flip sau Flop
 • Flee Market Flip
 • Vânătoarea de chilipiruri pe malul mării

Cum să vizionezi canalul HGTV oriunde – gânduri finale

Dacă sunteți în show-uri do-it-yourself (DIY), HGTV este pur și simplu un canal obligatoriu. În cazul în care trăiești în prezent în afara SUA sau Canada, puteți recurge întotdeauna la ExpressVPN, Unlocator, sau alte servicii VPN și Smart DNS pentru a debloca canalele preferate oriunde în lume.

Ați încercat vreodată să accesați HGTV din străinătate? Partajează cu noi experiența ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map