Cum să vizionezi 2020 Masters Snooker Live Stream

Campionatul Dafabet Masters are loc între 12 ianuarie 2020 și 19 ianuarie 2020 la Palatul Alexandra din Londra. Anglia. De atunci John Spencer a ridicat trofeul acela în 1975, turneul a câștigat o mulțime de zumzet pe tot globul. Ceea ce ne aduce la faptul că nu toată lumea îl poate urmări online geo-restricții. Dar astăzi urmează să se schimbe. Este simplu, este ușor și este un ghid pentru urmăriți în 2020 Masters Snooker în direct oriunde.


Cum să vizionezi 2020 Masters Snooker Live Stream

Cum să vizionezi 2020 Masters Snooker Live Stream

2020 Masters Snooker – Global Broadcasters

Snooker este un sport foarte popular în întreaga lume, ceea ce face destul de evident de ce are atât de mulți difuzori. Înapoi în 2016, Campionatul Mondial de Snooker a atras aproape 300 de milioane de spectatori la nivel global, cu 210 milioane dintre ei în China singur.

În opinia mea, spectatorii ar fi mult mai mari decât acest lucru, dacă canalele nu ar fi geo-restricționate la țările lor numai. Vedeți, fiecare canal din lista de mai jos acoperă doar Difuzarea de snooker în regiunea respectivă.

Acest lucru se datorează legile privind drepturile de autor și acordurile de distribuție. Prin urmare, acestea restricționează vizionarea la o anumită locație. Dar cum pot serviciile sau site-urile de streaming să vă determine locația? Ușor, folosindu-vă adresa IP publică.

Adresa dvs. IP dezvăluie o mulțime de informații despre dvs., inclusiv despre dvs. locul unde se află dispozitivul. Odată ce serviciul va determina locația dvs., va fi bloc tu aproape instantaneu. Dar aceasta este o problemă pe care trebuie să o rezolvăm. Deci, deocamdată, verificați ce canale puteți transmite fluxul 2020 Dafabet Masters mai departe și lasă restul la mine.

 • BBC iPlayer (REGATUL UNIT)
 • DAZN (SUA, Canada și Brazilia)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • CCTV (China)
 • Sky Go NZ (Noua Zeelanda)

Acestea sunt canalele urmate de aria lor de disponibilitate. După ce ați terminat cu acest ghid, veți putea accesați-le indiferent unde locuiți pe hartă.

2020 Masters – Acoperirea globală actuală

Deși este disponibil într-o mână de țări, mulți fani nu vor avea șansa să o vadă. Dar cu un Rețea virtuală privată, ocolirea restricțiilor regionale devine o sarcină ușoară.

Un VPN este un instrument de securitate cibernetică care vă protejează datele și modifică locația ta virtuală în momentul în care ați lovit conectați-vă. Vă redirecționează traficul printr-o tunel privat, acordându-vă criptare de grad militar și a nouă adresă IP în procesul.

Desigur, acest IP este valabil în țara în care se află serverul ales. O să vă dau un exemplu pe BBC iPlayer așa cum este canalul gratuit.

Dacă vă conectați la un server în Marea Britanie, puteți obține un Adresa IP din Marea Britanie chiar dacă locuiești în SUA, Australia, Emiratele Unite, China, sau oriunde altundeva de peste mări.

Acest lucru va păcăli BBC să creadă că locuiți în prezent în Marea Britanie. Astfel, puteți urmăriți Snooker Masters 2020 în direct online. Puteți utiliza aceeași metodă pentru a accesa orice alt canal din listă, dar așa cum am menționat, BBC iPlayer este gratuit.

Pașii – Masters 2020 Peste tot

Aveți nevoie de un aspect mai cuprinzător? Iată cum să-l setați pe toate.

 1. În primul rând, trebuie înregistrați-vă cu un furnizor VPN.
 2. Acum că aveți un cont VPN, este timpul să instalați aplicația VPN pe dvs. PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Lansați aplicația, conectați-vă, apoi conectați-vă la un server unde este disponibilă transmisia:
  • Serverul SUA pentru DAZN.
  • Server din Marea Britanie pentru BBC iPlayer.
  • Server în Noua Zeelandă pentru Sky NZ, etc …
 4. Lansați site-ul sau aplicația canalului.
 5. Poti transmiteți Maeștrii Dafabet 2020 trăiește oriunde te-ai afla.

Rețineți că nu toate VPN-urile funcționează în mod similar BBC iPlayer și DAZN. Aceste servicii aplică un fel de bloc VPN care îți încheie accesul. Cu toate acestea, dacă vrei Urmăriți turneul 2020 Masters în direct online, inscrie-te cu incercat si testat ExpressVPN. Am inclus și alte servicii VPN pe care le puteți utiliza pentru a evita mai jos restricțiile regionale.

Urmăriți 2020 Dafabet Masters Live Online cu Proxy-uri DNS inteligente

Proxy DNS inteligent deblochează site-urile cu restricții geo ca BBC iPlayer pentru fanii snooker din afara Regatului Unit. Deși această metodă funcționează într-o manieră diferită pentru a ocoliți restricțiile geografice. Iată ce ar trebui să știți.

 • DNS inteligent este compatibil cu orice dispozitiv de streaming. Puteți viziona BBC iPlayer pe iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV și Xbox
 • Un DNS inteligent nu se schimba adresa dvs. IP (Puteți naviga între canalele restricționate și cele locale simultan).
 • Un DNS inteligent nu criptează traficul dvs. de Internet, ceea ce înseamnă că veți transmite în viteză maximă.
 • Dacă ISP-ul dvs. folosește proxy transparente sau Deturnarea DNS, DNS-urile inteligente probabil nu vor funcționa bine pentru dvs..

Așa cum este cazul VPN, nu toate serviciile proxy inteligente DNS acceptă deblocarea BBC iPlayer în străinătate. Dacă doriți să utilizați Smart DNS pentru urmăriți 2020 Masters Snooker în direct online, inscrie-te cu Unlocator. Unlocator lucrează cu BBC și are un Proces gratuit de 7 zile de asemenea.

2020 Masters Snooker – În interiorul Dafabet

Încă personal am fost atins de ceea ce s-a întâmplat în ultimul campionat. O’Sullivan a fost un favorit uriaș pentru a câștiga Dafabet 2019, dar a ajuns ca jucător competitorul de pe locul 2. 

Nu am mai văzut niciodată acest lucru în sport, dar Ronny și-a respins medalia și l-a dat unui membru al mulțimii. Acesta a fost un gest extraordinar pentru cât de umil este jucătorul.

Ronny a pierdut față de Judd Trump, ceea ce face Atu campionul tău apărător pentru 2020 Maeștri. El este inserat direct în prima rundă. Dar întrebarea este: va câștiga și de această dată?

De asemenea, premiul este destul de decent, ceea ce îl face în total £ 725,000. Iată cum este distribuit:

 • Câștigător: 250.000 £
 • Runner-up: 100.000 lire sterline
 • Semifinale: 60.000 lire sterline
 • Sferturile de finală: 30.000 lire sterline
 • Ultima 16: 15.000 lire sterline
 • Cea mai mare pauză: 15.000 lire sterline

Câștigători precedenți

Campionatul nu ar fi ceea ce este dacă nu pentru turneele și câștigătorii precedenți. Așadar, permiteți-mi să vă fac o călătorie rapidă pe banda de memorie și să vă vedeți unii dintre cei care au ridicat trofeul înainte 12 ianuarie 2020 lovește calendarul nostru.

Cum să vizionezi 2020 Masters Snooker gratuit online?

Nu există niciun dubiu Judd Trump va depune un efort uriaș pentru a-și păstra titlul în timp ce merge împotriva jucătorilor de top din întreaga lume. Cu siguranță nu va fi ușor în prezența legendelor snooker.

Acum, pentru a rezuma totul, dacă locuiți într-o țară, difuzarea nu este disponibilă, nu folosiți VPN sau DNS inteligent la transmite online Masters 2020 live online. Accesați-mă în comentariile de mai jos, în cazul în care doriți mai mult ajutor stabilirea celor două servicii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map