Cum să vizionezi American Netflix în Taiwan

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de calitate de conținut, inclusiv emisiuni TV și filme despre care probabil ați auzit Netflix, și în special Versiunea americană a acesteia. Netflix oferit în NE are un arsenal mai mare de conținut pentru a fi vizualizat la ritmul fix care Netflix promoții. Dacă locuiești Taiwan, cu toate acestea, nu veți putea ceas orice conținut de pe Netflix american. Ceea ce va trebui să faceți este ocoliți restricțiile geografice prin utilizarea Proxy VPN sau Smart DNS pentru a avea acces. Dacă utilizați oricare dintre aceste servicii pentru deblochează conținutul pe Netflix american veți obține tot conținutul pe care îl are de oferit în timp ce vă aflați Taiwan. Conținut activat Netflix poate fi transmis pe mai multe dispozitive inclusiv dvs. Mac, Android, PC, dispozitive iOS, Roku, Amazon Fire și Chromecast.


Urmăriți American Netflix în Taiwan Cum se deblochează cu Proxy VPN Smart DNS

Urmăriți American Netflix în Taiwan Cum se deblochează cu Proxy VPN Smart DNS

Urmăriți American Netflix în Taiwan folosind VPN

La deblochează American Netflix în Taiwan poți să folosești VPN, acest serviciu este cu adevărat ușor de implementat și vă va economisi mult timp. VPN poate cu siguranță ocoli restricțiile geografice de Netflix și vă permite să transmiteți conținut fără cusur. VPN pur și simplu trebuie să vă schimbați adresa IP a dispozitivului la un american unul astfel încât serverele să creadă că vă aflați american și, prin urmare, sunt de acord să vă trimită conținutul pe care îl solicitați. VPN poate fi utilizat în alte scopuri, inclusiv streaming pe alte site-uri, cum ar fi Showtime, HBO Go, ABC Go și BBC iPlayer.

 • VPN vă va afecta viteza de internet și nu vă va oferi viteza maximă a conexiunii dvs., deoarece tot traficul dvs. este criptat.
 • Datorită acestei criptare, dispozitivul și informațiile sale devin mai sigure și private oricând navigați sau transmiteți.
 • VPN vine cu o aplicație care trebuie instalată pe fiecare dispozitiv vrei să faci flux. VPN sustine multi dispozitive inclusiv dvs. PC, Mac, Android și dispozitive iOS.
 • VPN nu vă va permite, de asemenea ISP sau orice software de urmărire pentru a pune mâna pe oricine din informațiile dvs. care pot fi utilizate pe internet.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN serviciu la Deblocați American Netflix în Taiwan, poți să folosești ExpressVPN. ExpressVPN este de încredere VPN care vine cu o lună completă în care puteți returna serviciul și primiți banii înapoi. Dacă ExpressVPN nu este ceașca ta de ceai, există încă multe altele VPN disponibil la costuri foarte accesibile, care pot de asemenea ocoli restricțiile geografice de către American Netflix.

Cum se deblochează American Netflix în Taiwan folosind Proxy DNS inteligent

Dacă nu doriți să folosiți VPN aveți o a doua opțiune și aceasta este de a utiliza Proxy DNS inteligent. Această metodă este mai dificil de configurat și vă va cere să fiți la îndemână cu dvs. Device setari de retea. Proxy DNS inteligent are o slujbă mai simplă decât VPN, și asta înseamnă să redirecționați traficul care va veni către dvs. dispozitiv altcuiva IP – un american unu. Proxy DNS inteligent ar trebui, de asemenea, să poată debloca conținutul activat Netflix american pentru a curge în Taiwan.

 • Proxy DNS inteligent nu va afecta viteza internetului dvs. și veți obține lățimea de bandă maximă alocată de dvs. ISP.
 • Acum informațiile sau conexiunea dvs. nu pot fi la fel de sigure ca și cum ați fi folosit VPN, si al tau ISP vă poate deturna conexiunea și utiliza proxy-uri transparente pentru a vă opri din streaming.
 • Proxy DNS inteligent poate fi implementat pe mai multe dispozitive inclusiv dvs. Mac, PC, Android și dispozitive iOS.
 • Un alt lucru grozav Proxy DNS inteligent este că nu va trebui să schimbați setările rețelei pentru a vă schimba locația virtuală de fiecare dată când doriți să faceți flux pe o altă platformă.

Unlocator este un Proxy DNS inteligent serviciu care poate ocoli restricțiile geografice de Netflix american în Taiwan. Unlocator are un proces complet de săptămână, deci aveți suficient timp pentru a testa serviciul fără a plăti vreun ban. Serviciul vine cu ghiduri și videoclipuri învățându-vă cum să o configurați pe toate dispozitive.

Proxy VPN sau Smart DNS pentru deblocarea Netflix-ului american în Taiwan?

Acum vine momentul pentru a efectua apelul final, cel de care depinde fiecare acțiune viitoare. Alege VPN dacă doriți o conexiune mai sigură sau alegeți Proxy DNS inteligent dacă doriți o conexiune mai rapidă. Ambele servicii funcționează complet bine, așa că ar trebui să fiți bine cu ambele, ceea ce înseamnă că nu contează cu ce mergeți aici. Încercați să găsiți serviciul care vi se potrivește cel mai bine și optați pentru asta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map