Cum să vizionezi AsianCrush în afara SUA

Mereu m-am întrebat de unde pot primi divertisment asiatic până când am aterizat pe AsianCrush. Partea care implică „unde să urmăriți” a fost rezolvată, acum am rămas cu „cum”. Adăugând la cunoștințele mele, am aflat că canalele din SUA sunt de genul AsianCrush nu poate fi accesat din afara țării. Dar, două instrumente pot ajuta cu această chestiune. Aflați care sunt aceste instrumente citind acest articol.


Cum să vizionezi AsianCrush în afara SUA

Cum să vizionezi AsianCrush în afara SUA

Cum să urmăriți AsianCrush în afara SUA – Un VPN

AsianCrush este destinația digitală pentru soluția ta zilnică de cinema asiatic, TV, muzică & Conținut Web. Acum, acest serviciu este limitat la publicul american. Aceasta înseamnă că persoanele din afara SUA nu pot accesa sau transmite în flux AsianCrush în străinătate. Cu excepția cazului în care utilizează un VPN, vizionarea AsianCrush în afara granițelor SUA este imposibilă.

O rețea privată virtuală vă oferă acces la o rețea privată la fel cum îi spune și numele. Această rețea vă garantează a trecerea în siguranță la internet datorită straturilor de criptare implicate în crearea sa. După ce vă conectați la un server VPN, toate datele dvs. de călătorie și traficul online trec prin acel tunel criptat. Înainte de a ajunge la cealaltă rețea, datele dvs. sunt redirecționate printr-un server la alegere. Acest lucru duce la apariția dvs. într-o altă țară decât cea în care vă aflați, obținerea accesului la conținutul țării respective.

Deci, dacă doriți să urmăriți AsianCrush, trebuie să păreți că sunteți în SUA. Cel mai sigur mod în care îl puteți face este conectând o adresă VPN. Asta am făcut:

 1. eu semnat cu un furnizor de servicii VPN, care este ExpressVPN.
 2. Trebuie să aveți o aplicație VPN descarca si instaleaza. Deci, asta am făcut.
 3. Atunci, eua lansat aplicația VPN și s-a conectat cu contul meu VPN.
 4. eu a localizat un server în SUA și s-a conectat la acesta.
 5. Dupa aceea, Am obținut o adresă IP americană.
 6. Aplicația și site-ul web AsianCrush au devenit accesibile pentru mine.

Pune-mi drama acum, am dreptate?

Stream AsianCrush în afara SUA folosind un DNS inteligent

Motivul pentru care am spus „cel mai sigur mod în care poți urmări Asain Crush în afara SUA este cu un VPN”, deoarece Smart DNS nu are măsurile de securitate necesare. Cu alte cuvinte, nu criptează datele dvs. și nu ascunde adresa dvs. IP, în timp ce un VPN face ambele. Acesta este motivul pentru a VPN se califică ca un instrument mai sigur decât un DNS inteligent. Fără îndoială, un Smart DNS este la fel de puternic ca un VPN atunci când vine vorba de deblocarea conținutului – dacă nu chiar mai puternic.

Prin puternic, mă refer rapid. Este destul de rapid, deoarece nu există nici un proces de criptare. Întreaga aplicație de protocol și ambalarea datelor cu criptare durează timp și încetinește procesul de deblocare. Așadar, dacă nu sunteți pasionat de securitate și nu aveți răbdare pentru rămânerea sau bâlbâiala, vă recomand să utilizați un DNS inteligent.

Așa am deblocat AsianCrush folosind un Smart DNS:

 1. După cum este recomandat, Am verificat Unlocator și m-am înscris pentru proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Am găsit această configurație video / configurare tutoriale foarte utile la configurarea mea.
 3. Dupa aceea, Am vizitat aplicația Asian Crush- același lucru se aplică și site-ului său web.
 4. eu a obținut acces la întregul conținut dramatic al AsianCrush în câteva minute.

am găsit Unlocator eficient, util și ușor de utilizat. Am primit ajutor instantaneu când am căutat-o ​​la configurarea DNS. În afară de asta, s-a spus că Unlocator poate deblocați peste 200 de canale la nivel mondial. Deși nu am încercat atât de multe canale, pariez că este adevărat având în vedere cât de bine a funcționat pentru Asian Crush.

Cel mai bun VPN pentru AsainCrush

Din toate VPN-urile de pe piață, ExpressVPN este de departe cea mai bună alegere. Este o VPN foarte rapidă oferă spectacole stelare. Este viteze fascinante sunt probabil legate de ExpressVPN serverele personalizate. În opinia mea, VPN-ul secolului este. Încercați și veți ști că ceea ce spun este adevărat. Cu o altă notă, puteți afla mai multe despre alți furnizori de servicii VPN din tabelul de mai jos.

Urmăriți AsianCrush în străinătate

Urmărește cele mai bune filme asiatice și tv online oriunde în lume, folosind fie VPN sau Smart DNS. De la artele marțiale chineze la dramele coreene, filmele de cult japoneze până la filmele horror thailandeze, bucurați-vă de cel mai bun divertisment oferit de Asia de pe AsianCrush. Vei merge pentru un VPN sau DNS inteligent? Aș fi apreciat că ne-ați anunțat aruncând un comentariu în secțiunea de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map