Cum să vizionezi Big Bash League 2019/20 Live Online

În 2011, Australian Cricket ne-a prezentat la una dintre cele mai recente sale francize profesionale Twenty20 ligi de cricket, cel Mare Liga Bash. Acum, BBL este pe drum și va avea loc mai departe 17 decembrie 2019 și închei mai departe 8 februarie 2020. Jocul Cricket este foarte faimos pe tot globul. Acesta este motivul pentru care multe radiodifuzoare sunt disponibile în întreaga lume. Dar care sunt? Aveți unul în țara dvs.? Află totul în timp ce îți voi arăta cum trebuie vizionați Liga Big Bash 2019/20 în direct în Australia, NZ, India, Marea Britanie și oriunde altundeva din lume.


Cum să urmărești Big Bash League 2019_20 Live Online

Cum să vizionezi BBL 2019/20 în Australia

Icoana steagului australiancrichet este un sport foarte renumit în Australia la fel ca Hockey-ul în Canada. De asemenea, mulți jucători de peste mări fac liga populară, ceea ce extinde opinia BBL la o scară globală.

Dacă locuiți în Australia, există două modalități de a transmite turneul 2019/20. În primul rând, aveți celebra rețea Seven, care practic are drepturi de difuzare 45 de jocuri din 61, incluzând Seria finala.

7Plus nu a mai fost de mult timp, dar sigur a avut un impact. Este una dintre cele două emisiuni oficiale ale Big Bash League și este complet gratuită. Pentru a vă înregistra, ar trebui să vă furnizați adresa de email, împreună cu alte informații. Asta e tot.

După ce aveți un cont valid, puteți viziona BBL 2019/20 pornit Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Xbox și Samsung Smart TV.

Un alt mod de a urmări Liga este dedicat celor cu abonament prin cablu. Fox Sports are drepturile de difuzare în țară și va transmite toate cele 61 de meciuri.

Dacă aveți un abonament prin cablu, puteți urmări acțiunea de cricket folosind dvs. Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV, Xbox One, PC și Mac.

În cele din urmă, există Kayo Sports, ceea ce vă va aduce pe toți 61 de meciuri fără a fi necesar să rămânem la o afacere de cablu pe termen lung. Kayo are două planuri de abonament, fiecare vă va permite un anumit număr de ecrane de streaming simultan. De bază planul te costă 25 $ / luna si premiu unul stă la 35 $ / lună.Abonament Kayo Sport

Cu oricare dintre abonamente, puteți transmite în direct 2019/20 Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV și Android TV.

BBL 2019/20 În Noua Zeelandă

Icoana Drapelului din Noua ZeelandăLocuiești în Noua Zeelandă și vrei să acorzi toate acțiunile de cricket care vor veni pe 17 decembrie 2019? Ei bine, nu ai altă opțiune Sky Noua Zeelandă.

Canalul este unul dintre cele mai mari radiodifuzoare sportive. Are mai mult decât 778,840 abonați prin intermediul serviciilor de satelit și OTT, ceea ce face din aceasta platforma de televiziune cu plată de top din țară.

Puteți accesa canalul dacă sunteți un client SKY TV cu CER. Daca tu. Disponibil oriunde aveți o conexiune la internet Noua Zeelanda.

Cu un abonament valid (Contract minim 12 luni), puteți obține serviciul lor Sky Go. Te ajută să urmărești totul în termeni de conținut oriunde ai fi în Noua Zeelandă.

După ce obțineți asta, veți putea transmite BBL 2019/20 pe dvs. Android, iOS, PC și Mac.

Transmite cel de-al nouălea sezon al ligii KFC Big Bash din SUA

Pictograma steagului SUADe ceva vreme acum, NBC Sports a fost unul dintre cele mai importante canale sportive din Statele Unite. Telespectatorii o cunosc pentru diversitatea sa de conținut.

Are drepturile oficiale de difuzare la French Open, Seria IndyCar, NASCAR, NFL, NHL, fotbal Notre Dame, Jocuri Olimpice, Turul PGA, Premier League, și, desigur, KFC Big Bash League.

Liga va fi disponibilă pe NBC Sports Gold, la care se poate accesa folosind iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast și Roku.

De asemenea, puteți transmite liga pe Salcie TV, care este disponibil pentru ambele TV prin cablu și abonamente plătite pentru Dispozitive PC, Mac, iOS, Android, Apple TV, Roku, Tv Samsung și IPTV.

Live-Streaming în Marea Britanie

Pictograma de pavilion 1 a Regatului UnitPână în 2016, drepturile de difuzare ale Big Bash League au fost dobândite de Sky Sports. Cu toate acestea, după această dată, BT Sports a preluat și acum este casa pentru una dintre cele mai mari competiții de cricket din lume.

BT Sport are până la 6,6 milioane de spectatori, ceea ce vă arată cât de popular este canalul în Regatul Unit. Desigur, canalul necesită o abonament prin cablu. Cu toate acestea, oricine din Regatul Unit este obligat să aibă un abonament pentru a primi televizorul în orice fel.

Deci, nu cred că ar putea fi o problemă. Mai mult, poți urmări Liga pe aproape orice dispozitiv disponibil în gospodărie. Serviciul poate fi accesat după bunul plac Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV și Chromecast.

KFC BBL din India

Big Bash League - Icoana steagului indianSonyliv lansat înapoi 2013 și a zguduit lumea în flux. Primul canal de streaming OTT din Sony India a depășit mai mult decât 30 de milioane de utilizatori lunari, ceea ce vă oferă o idee despre cât de popular este canalul.

Poate asta se datorează gamei sale decente de serii, filme, conținut original și, desigur, sport. crichet este foarte popular în India, iar serviciul s-a asigurat securizarea drepturilor BBL. Acum, dacă locuiești în țară, poți găsi o casă pentru sport.

Serviciul este foarte ieftin și vă permite să vă abonați diferite durate. Puteți chiar să optați pentru asta doar 7 zile. Costul abonamentului dvs. variază în funcție de durata. Aici sunt abonamente:

 • 1 an (499 lei)
 • 6 luni (₹ 299)
 • 1 lună (99 $)
 • 7 zile (₹ 29)

După ce obțineți un abonament, vă puteți alătura celor 30+ milioane de fani și puteți urmări live 2019 BBL BBL Android, iOS, Android, TV, Sony Bravia TV sau Chromecast.

Emisoarele oficiale BBL – o vizualizare rapidă

Am explicat mai sus care canale sunt disponibile în anumite țări. Cu toate acestea, sunt mai multe radiodifuzor oficials în diferite regiuni. Dacă nu ați menționat mai sus, verificați lista de mai jos:

 • Sonyliv (India)
 • Șapte rețele (Australia)
 • Fox Sports (Australia)
 • Kayo Sports (Australia)
 • Sky Go NZ (Noua Zeelanda)
 • a fi implicat în sporturi (MENA)
 • Sporturi de flux (Indiile de Vest)
 • SuperSport (Africa de Sud)
 • BT Sport (Regatul Unit)
 • Salcie TV (Statele Unite)
 • NBC Sports (Statele Unite)
 • PTV Sports (Pakistan)
 • ATN Cricket Plus (Canada)

Liga Big Bash 2019/20 – În interiorul terenului

Logo-ul KFC Big Bash LeagueLiga are loc între 17 decembrie 2019 și 8 februarie 2020. Va fi cel de-al nouălea sezon și se prevede că va avea un record record decât orice alt sezon precedent.

Formatul s-a schimbat anul acesta. Știm că opt echipe s-au jucat reciproc cu un total de 32 de meciuri (inclusiv playoff-uri). Cu toate acestea, în Sezonul 2018/19, totul s-a schimbat pe măsură ce fiecare echipă se va juca reciproc de două ori (acasă și în deplasare).

Acum, există ceva foarte interesant care se întâmplă în finală. Meciul se va juca pe teren propriu a echipei cu tabelul cu punctele cele mai înalte. Acest lucru le oferă avantajul sprijinului pentru mulțimea de acasă.

Programul complet este terminat și îl puteți vedea pe Pagina web oficială a BBL. Mai jos, vă voi arăta ce se întâmplă în prima săptămână a turneului. Poftim:

17 decembrie 2019

 • Brisbane Heat vs Sydney Thunder

18 Dec 2019

 • Sydney Sixers vs Perth Scorchers

19 decembrie 2019

 • Melbourne Renegades vs Sydney Thunder

20 decembrie 2019

 • Huraganele Hobart vs Sydney Sixers
 • Brisbane Heat vs Melbourne Stars

21 Dec 2019

 • Sydney Thunder vs Adelaide Strikers
 • Perth Scorchers vs Melbourne Renegades

22 decembrie 2019

 • Sydney Sixers vs Brisbane Heat
 • Melbourne Stars vs Hobart Hurricanes

23 decembrie 2019

 • Adelaide Strikers vs Perth Scorchers

Urmăriți Big Bash League oriunde

Acum ai tot ce trebuie să știi despre locul în care poți urmări Big Bash League. Multe țări au radiodifuzoare oficiale și am declarat toate informațiile din ghidul de mai sus.

Utilizați informațiile pe care le-ați obținut astăzi și nu pierdeți niciodată un meci de cricket din acest turneu de excepție. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să vă asigurați să le introduceți în comentariile de mai jos. Îți voi răspunde cât mai curând.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map