Cum să vizionezi Blue Planet 2 în afara Regatului Britanic Live Online

Serialul documentar original inspirat de Blue Planet a fost difuzat în 2001 și a fost foarte bine primit de către telespectatori datorită materialelor sale uimitoare. în 2017, BBC a anunțat realizarea unei continuare a popularului documentar, care va avea premiera pe 29 octombrie. Sir David Attenborough se întoarce să povestească și să prezinte continuarea Blue Planet 2 pe BBC One. Producătorii și echipajele emisiunii au petrecut peste 1.000 de ore în marea adâncă, filmând pe toate continentele și oceanele. Acum, s-ar putea să nu fii fan al documentarelor despre natură, dar dacă ai ratat prima Planetă Albastră, cu siguranță nu vrei să-ți lipsească acest următor. Va conține peisaje magnifice subacvatice. Și cu Hans Zimmer compunând muzica, știi că va fi epic.


Cum să vizionezi Blue Planet 2 în afara Regatului Britanic Live Online

Cum să vizionezi Blue Planet 2 în afara Regatului Unit Live Online

Dacă locuiți în Regatul Unit, puteți viziona în direct Blue Planet 2 online pe BBC iPlayer gratuit. Dar iubitorii de documentare care trăiesc oriunde altundeva în lume nu au atât de norocos. Pentru că BBC iPlayer este geo-blocat în afara Marii Britanii. Dar asta nu înseamnă că restricțiile online pot fi evitate. În acest ghid, vă voi arăta cum este Proxy-uri VPN și Smart DNS vă poate oferi acces la canalul de streaming indiferent de locul în care vă aflați.

Cum să Stream Blue Planet 2 Live în afara Regatului Unit cu VPN

Dacă locuiți în SUA, Canada, Germania, Noua Zeelandă, Australia sau oriunde în afara Regatului Unit, fiți conștienți că BBC iPlayer este în afara limitelor. Dacă insistați să încercați să accesați serviciul din străinătate, veți urmări unul dintre următoarele mesaje de eroare în locație:

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

„Acest conținut nu este disponibil în locația dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.”

Pentru a evita să vezi o scenă atât de frustrantă, trebuie să folosești pe scurt o rețea privată virtuală sau VPN. Acest instrument poate rasfata locatia ta online și fă-o să apară ca și cum ai fi în Regatul Unit. Tot ce trebuie să faceți este să-l utilizați pentru a vă conecta la un server britanic. Aceasta va iniția a redirecționarea conexiunii dvs. de internet să treci prin serverul pe care l-ai selectat. Și traficul tău va fi criptat pentru ca nimeni să nu-l poată urmări. Apoi, veți primi un nouă adresă IP din regiunea pe care ai ales-o, care în acest caz este Marea Britanie.

Acest întreg proces va păcăli iPlayer să creadă că ești în zona sa de vizionare, deblocând astfel conținutul său pentru ca dvs. să vă bucurați.

Iată defalcarea pentru a urmări Blue Planet 2 în cazul în care nu ați obținut-o pe deplin:

 1. Abonați-vă la un serviciu VPN de top ExpressVPN.
 2. Obține aplicația VPN și instalează-o pe dispozitivul tău. Aplicațiile sunt compatibile cu toate platforme majore, inclusiv iOS, Android, PC, și Linux.
 3. Lansa serviciul și conectați la contul tău.
 4. Conectați-vă la Server din Marea Britanie.
 5. Mergeți la BBC iPlayer și bucurați-vă de uimitorul documentar din adâncul mării.

Cele mai bune VPN-uri pentru a accesa BBC iPlayer din afara Regatului Unit

Prima opțiune care ar trebui să vă fie în minte atunci când alegeți un VPN este ExpressVPN. Îl recomand pentru că oferă toate funcțiile dorite de la un VPN, inclusiv securitate maximă, confidențialitate totală și rate excelente de viteză, ca să nu mai vorbim de a rețea de servere mari. Și, pentru a depăși totul, veți beneficia de o Program de 30 de zile înapoi care garantează o rambursare completă în cazul în care nu vă place serviciul.

Toate aceste beneficii au ajutat la mult mai ușor să mă înscriu cu alegerea mea ExpressVPN. L-am folosit pentru a accesa BBC iPlayer din SUA și pentru a viziona Blue Planet 2 fără să pierd un singur episod.

Dar, în cazul în care doriți să aveți mai multe opțiuni pe farfurie, verificați acestea alternative premium.

Cum să vizionezi Blue Planet 2 online cu proxy-uri inteligente DNS

Puteți accesa BBC iPlayer utilizând un alt instrument numit Proxy DNS inteligent. Numai cu această metodă o parte din conexiunea dvs. va fi redirecționat printr-un alt server. În plus, adresa dvs. IP va rămâne neschimbat si traficul tau nu va fi criptat. 

Și un alt lucru important de care trebuie să fiți conștienți este faptul că reprezentanții Smart DNS nu funcționează dacă furnizorul dvs. de servicii Internet folosește proxy transparente sau Deturnarea DNS.

Pentru a o configura pe dispozitivul dvs., urmați aceste instrucțiuni simple:

 • Aboneaza-te la Unlocator sau alt cu reputație bună Serviciu inteligent DNS.
 • Asigurați-vă că acestea susțineți BBC iPlayer înainte de a vă înscrie.
 • Configurați serviciul manual pe dispozitiv. Îl puteți instala pe orice sistem de operare, cum ar fi iPhone, iPad, Android, Apple TV, PS4, Xbox, PC, Mac, și Amazon Fire TV Stick.
 • Veți găsi multe ghiduri și manuale pentru a vă ajuta în caz că aveți probleme.
 • Urmăriți Blue Planet 2 oriunde v-ați afla.

Îți recomand să rămâi Unlocator pentru că sigur va debloca BBC iPlayer și Încă 200 de canale. Aceasta include aprecierile ITV, Channel 4, BT Sport, HBO Go, Hulu, CWTV și multe altele. Și după ce vă abonați, veți beneficia de o perioadă de încercare gratuită de o săptămână.

Remorcă Blue Planet 2

Cum să vizionezi Planeta Albastră 2 Oriunde în lume

Data lansării Blue Planet 2 este stabilită pentru duminică, 29 octombrie 2017. Este rezultatul a 4 ani de muncă și a 125 de călătorii care au acoperit fiecare ocean de pe Pământ. Eu personal nu aștept să se întoarcă documentarul despre natura care explorează tărâmurile cele mai profunde și întunecate ale oceanelor lumii.

Cunoașteți un alt serviciu VPN sau Smart DNS care poate debloca BBC iPlayer? Povestește-ne totul despre asta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map