Cum să vizionezi Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live Online

Sezonul de lupte al DAZN a început. Pe 2 noiembrie 2019, Canelo Alvarez va face un salt șocant de la greutatea medie la cea grea, unde va lua campioana WBO Serghei Kovalev la MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. Streamingul este disponibil pe DAZN (primul cuvânt din articol). Cu toate acestea, nu poate fi accesat în afara SUA. Ei bine, acest lucru nu este adevărat din punct de vedere tehnic, deoarece am o modalitate de a-l ocoli geo-restricții impuse. Deci, fără alte detalii, iată cum puteți Urmărește-l pe Canelo Alvarez și Sergey Kovalev în direct oriunde.


Cum să vizionezi Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live Online

Cum să vizionezi Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev Live Online

Saul vs Krusher pe DAZN

Deși a fost o luptă epică, acest eveniment nu va fi al tău PPV tipic. În schimb, îl vei urmări în direct pe DAZN doar abonându-te la serviciu. Dacă aveți deja un abonament, e bine să mergi.

Cu toate acestea, dacă sunteți un nou abonat, lucrurile s-ar putea dovedi a fi ceva mai bune pentru dvs. DAZN este unul dintre cele mai importante canale sportive din lume. Are mai mult decât 4 milioane de abonați. Dar de ce au noii clienți norocoși? Acest lucru se datorează faptului că dacă vă înscrieți pentru serviciu pentru prima dată, veți beneficia de serviciile acestora 30 de zile de încercare gratuită.

Deci, practic, veți urmări gratuit Alvarez vs Kovalev. Este o ofertă destul de bună, nu credeți. În plus, DAZN nu costă mult. Este doar cam 19,99 $ lunar și include lupte de box și zeci de alte evenimente sportive.Subsemnarea DAZN

Dar principala problemă trebuie să fie cu cei care locuiesc în afara Statelor Unite. Vezi, în ciuda faptului că ești disponibil în nouă țări, Emisiunea acestei lupte este prezentă doar în SUA.

Internetul dictează ce obțineți pentru a accesa online. DAZN se aplică geo-blocare dacă difuzarea este permisă doar într-o anumită regiune. Dacă locuiești în afara SUA, vei fi blocat instantaneu. Gigantul de streaming va examinați adresa dvs. IP. După ce stabilește că sunteți într-o țară neacceptată, acest lucru mesaj geo-eroare va apărea:

„DAZN nu este disponibil în această țară.”

DAZN În afara SUA

Ei bine, nu va fi cazul pentru mult timp. Doar verificați următoarea parte, aflați cum să deblochează DAZN și urmărește-l pe Canelo Alvarez și Sergey Kovalev în direct oriunde.

Canelo vs Kovalev – Streaming global

Accesarea conținutului geo-restricționat nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul unui Rețea virtuală privată. Acest instrument de securitate cibernetică poate face să pară că accesați internetul dintr-o altă locație.

Iată cum funcționează. Un VPN vă redirecționează traficul printr-o tunel privat până la un server dintr-un oraș gateway la alegere. Odată stabilită conexiunea, VPN criptează datele dvs. și vă modifică locația către țara în care se bazează serverul. Acest vă oferă o adresă IP în acea regiune.

De exemplu, dacă vă conectați la un Server american, veți primi o adresă IP a SUA. Drept urmare, DAZN va crede că reședințați în granițele SUA vă acordă acces complet la conținutul său, indiferent unde te afli.

Pașii

Urmați pașii de mai jos și veți urmări Canelo vs. Kovalev trăiesc oriunde:

 1. Prima ta mișcare ar trebui să fie Inscrie-te cu un furnizor VPN. Pentru a vă ajuta, vă recomand ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați-le Client VPN pe dispozitiv.
 3. Activați aplicația și conectare cu contul VPN nou creat.
 4. Conectați-vă la un Server american.
 5. Lansați DAZN site-ul web sau aplicația sa.
 6. Curentul Canelo Alvarez vs. Sergey Kovalev trăiește oriunde te-ai afla.

ExpressVPN are mai mult decât 25 de servere din SUA și 3000 de pe tot globul. Dacă transmiteți fluxul pe care îl căutați, nu veți rămâne fără opțiuni. În ceea ce privește securitatea, furnizorul folosește criptare de grad militar pentru a vă proteja datele. Asta nu e tot. Tot ceea ce faceți este curtoazie privată a politicii lor fără înregistrare. Încercați-le, oferă o Politica de rambursare de 30 de zile. Dacă nu este ceea ce căutați, iată câteva alte VPN-uri de top pentru a le utiliza.

Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev

Canelo este o stea în ascensiune la o vârstă fragedă. Are doar 29 de ani și a unificat titlurile mondiale la categoria junior și medie. Boxer-puncherul mexican a învins aprecierile Shane Mosley, păstrăvul Austin, Erislandy Lara, Miguel Cotto, Gennadiy Golovkin, și Danny Jacobs în drum spre a deveni cea mai mare vedetă din box.

Pe de altă parte, Kovalev este un adversar demn așa cum este clasat nr. 2 de The Ring la 175 de kilograme. Acum, își apără titlul împotriva unui adversar foarte greu de învins. Amintiți-vă, Caleno l-a bătut pe Jacobs pentru a câștiga centura medie a IBF, adăugându-l la titlurile sale WBA și WBC. Dacă câștigă acesta, va deveni un campion mondial de patru divizii și un candidat pentru a fi unul dintre marii boxeri mexicani din toate timpurile.

Lupta este pe 2 noiembrie 2019 și iată tot ce trebuie să știți.

Statistici

În această luptă, Kovalev este considerat subdogul. Ei bine, pe baza ambelor înregistrări, putem vedea de ce. Ambii luptători au pierdut în CV-ul lor, dar Canelo a predominat în mai multe lupte decât adversarul său. Cu acest lucru, să vedem cum stau amândoi înainte de a ne îndrepta spre un duel epic 2 noiembrie 2019.

Canelo Alvarez vs. Sergey Kovalev

Canelo Alvarez

 • Nume: Saul „Canelo” Alvarez
 • Naţionalitate: mexican
 • Născut: 18 iulie 1990
 • Înălţime: 5-8
 • A ajunge: 70½ inci
 • Lupte totale: 55
 • Record: 39-1-1 cu 35 de eliminatorii

Serghei Kovalev

 • Nume: Serghei Kovalev
 • Naţionalitate: Rusă
 • Născut: 2 aprilie 1983
 • Înălţime: 6-0
 • A ajunge: 72½ inch
 • Lupte totale: 38
 • Record: 34-3-1 cu 29 de eliminări

Carte de luptă

Principalul eveniment este ceea ce am așteptat la acest eveniment, dar nu este singura luptă de pe carte. Iată cum Canelo vs. Kovalev cardul are în magazine pentru noi:

 • Canelo Alvarez vs. Sergey Kovalev
 • Ryan Garcia vs. Romero Duno
 • Seniesa Estrada vs. Marlen Esparza
 • Blair Cobbs vs. Carlos Ortiz
 • Evan Holyfield vs. Nick Winstead
 • Bakhram Murtazaliev vs. Jorge Fortea
 • Tristan Kalkreuth vs. Twon Smith
 • Meiirim Nursultanov vs. Cristian Olivas

Canelo vs Kovalev – Gânduri FInal

Aceasta este o luptă obligatorie pe care nu vrei să o ratezi doar pentru că geo-restricții se aplica. Acum aveți o modalitate de a debloca DAZN oriunde v-ați afla, a VPN.

Utilizați o astfel de tehnologie pentru ocoli limitările internetului și urmărește lupte epice precum Canelo vs Kovalev trăiesc oriunde. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le lăsați în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map