Cum să vizionezi Coronation Street în afara Marii Britanii online

Țineți minte acea perioadă în care am vrut să privesc Coronation Street, dar eram în afara Marii Britanii și nu puteam? Nu? Oricum, ideea este că nu am putut chiar să-l accesez din cauza lui „geo-restricții“. Practic asta înseamnă că nu sunt in locul potrivit pentru a urmări Coronation Street. Într-un fel trebuie să mă mut, par a fi în Marea Britanie, și apoi obțineți acces la emisiunile itv. Este chiar posibil? Cu un VPN și DNS inteligent, da, este.


Stream Coronation Street Free Live

Stream Coronation Street Free Live

Strada încoronării este săpunul britanic cu cea mai lungă funcționare. A debutat în 1960 și a adunat o mare bază de fani de-a lungul anilor. Dacă sunteți un expat britanic care locuiește în străinătate sau un fan al serialelor TV britanice care trăiesc în Australia, Canada sau SUA, s-ar putea să vă fie dificil să urmați emisiunea preferată online. Acest lucru se datorează faptului că ITV, canalul de streaming oficial al Coronation Street, este blocat în străinătate. Dar, vom rezolva asta.

Primul pas – Creați-vă contul gratuit ITV

Înscrieți-vă, mai trebuie să vă înscrieți la un cont ITV, astfel încât să puteți transmite conținutul acestuia, indiferent dacă acesta este un canal de streaming gratuit. Pentru a vă crea contul, trebuie să urmați pașii menționați mai jos. În acest fel, veți primi un cont itv gratuit în orice țară din întreaga lume, inclusiv în SUA, Canada și Australia.

 1. În primul rând, accesați site-ul ITV.
 2. Faceți clic pe „Conectați-vă”, sus în colțul drept
 3. Selectați „Înscrieți-vă acum” pe pagina următoare.
 4. Completați informațiile dvs. și detalii. Aceasta include numele, e-mailul și data nașterii.
 5. Introduceți „WC1X 0AA pentru „codul poștal”, dar fără ghilimele.
 6. Bifați un cec în „caseta de condiții și condiții ITV”.
 7. în cele din urmă, selectați „Sunt gata”.

Bine, așa că acum veți primi un e-mail care vă solicită să vă confirmați contul făcând clic pe link. Ulterior, veți putea utiliza contul dvs. gratuit ITV. Acum, când contul dvs. este gata, ceea ce a rămas este să învățați cum să utilizați instrumentele de deblocare.

Stream Coronation Street Live Online folosind VPN

Nu pierdeți timpul încercând să îl accesați dacă ați fost în afara Regatului Unit, deoarece veți primi doar acest mesaj: “Ne pare rău. ITV Hub este disponibil numai pentru spectatorii din Marea Britanie ” sau asta “Ne pare rău. Acest videoclip nu este disponibil acum. ” Ambele sunt incredibil de enervante, așa că mulțumesc pentru existența unui VPN. În caz contrar, cum se presupune că expatriații Brtish și fanii săpunului vor urmări Coronation Street?

După ce vă conectați la un VPN, veți fi primul câștigând securitate, și al doilea obținerea unei noi adrese IP. Cum așa? VPN-ul dvs. recrutează traficul și datele online prin unul dintre serverele pe care le alegeți, criptându-l mai întâi, apoi oferindu-i adresa IP care se potrivește cu cea a serverului – localizată în locul selectat.

Practic, o rețea privată virtuală vă oferă o adresă IP din Marea Britanie care vă permite să accesați și transmite canale de streaming britanice în ciuda locului dvs. de rezidență. Așa că, urmați acești pași pentru a deveni un local virtual din Marea Britanie și deblocați-l:

 1. Obțineți un abonament cu un furnizor VPN de încredere. Evitați costurile VPN-uri gratuite, cum ar fi Hola. VPN-urile gratuite vă pot compromite securitatea online și vă pot pune datele în pericol.
 2. Creați un cont VPN și înscrie-te la ea.
 3. De pe site-ul VPN, descărcați și instalați aplicația.
 4. Acum, lansează aplicația.
 5. Scanează lista de server VPN și conectați-vă la unul din Marea Britanie. 
 6. Drept urmare, o vei face par a fi online cu Adresa IP britanică.
 7. Deblocați toate canalele din Marea Britanie vrei oriunde.

Cel mai bun VPN pentru itv’s Coronation Street

Nu doriți să deblocați BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 și desigur ITV Player? Atunci nu există VPN mai bun decât ExpressVPN. În afară de sale caracteristici incredibile și servicii impresionante, lui ExpressVPN rețea de servere mari facut din mii de servere în 94 de țări merită abonamentul. Gândiți-vă la posibilități și la abilitatea dvs. de a vă conecta din orice țară, deoarece există întotdeauna un server în apropiere de locul în care vă aflați.

Mai important, poți utilizați ExpressVPN pe toate platformele: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Nu vă faceți griji dacă nu v-a plăcut serviciul, puteți beneficia de Garanție de rambursare de 30 de zile, ceea ce vă permite să obțineți o rambursare dacă nu vă plac serviciile. Puteți consulta și alte servicii VPN pentru a debloca itv și vizionați Coronation Street în direct online.

Cum să vizionezi Coronation Street gratuit online cu DNS inteligent

Dacă un VPN nu a îndeplinit cerințele dvs., puteți apela la un proxy SmartDNS. Este o altă metodă de deblocare care vă poate scoate în străinătate, dar nu este aceeași cu o VPN din punct de vedere al securității. Știți cum cu o VPN adresa dvs. IP se maschează și se schimbă. Ei bine, nu este cazul unui SmartDNS. Păstrarea în siguranță online este o sarcină a VPN, de care este responsabil un DNS inteligent obținându-vă conținut deblocat. O face cu succes prin redirecționarea datelor care determină geo-locația dvs. prin unul dintre serverele desemnate, ceea ce duce la obținerea accesului la conținut restricționat.

Acest lucru se datorează faptului că trebuie să apari într-un alt loc decât al tău. Acest loc se întâmplă să fie acolo unde se bazează conținutul pe care doriți să îl accesați. Un DNS inteligent este de asemenea compatibil cu toate platformele menționat mai sus, cu excepția lui Roku și Now TV. Rețineți că la ce ajungeți accesul depinde de DNS-ul inteligent vă abonați. Acesta este modul în care utilizați un Smart DNS pentru a debloca ITV și a transmite gratuit Coronation Street în direct online în afara Regatului Unit:

 1. A face o Abonament pentru unlocator și beneficiază de un proces gratuit de 7 zile.
 2. Poti urma aceste videoclipuri / tutoria de instalarel pentru a configura Smart DNS pe dispozitiv.
 3. Acum, accesați site-ul ITV sau deschide aplicația ITV Player.
 4. Conectați-vă utilizând contul ITV ai creat-o, ceea ce am explicat mai sus.
 5. In cele din urma, flux Strada încoronării literalmente oriunde vrei și oriunde te-ai afla.

Unlocator merită luat în considerare și selecție pentru că a fost singurul care mi-a acordat acces la itv. Cu toate acestea, compania este Proces gratuit de 7 zile este la fel de încurajator pe atât de dezamăgitor. Deși nu ai nimic de pierdut atunci când îl încerci, ai putea simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a gândi. În plus, este capabil deblocarea a peste 200 de canale fără a vă afecta viteza. Ce zici de asta?

Cum să vizionezi strada încoronării gratuit oriunde?

Fanii televiziunilor britanice pot acum să curgă Coronation Street în orice loc, dacă au un VPN sau un DNS inteligent. Prioritățile dvs. au cu adevărat totul de a face cu ceea ce alegeți și ne-ar plăcea să știm ce metodă credeți că vi se potrivește cel mai bine? Scrieți-le în secțiunea de comentarii de mai jos. Simțiți-vă liber să ne puneți orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la orice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map