Cum să vizionezi Cricket Live Online?

Cricket este unul dintre cele mai urmate sporturi din lume. Fanii din India, Pakistan, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, precum și SUA urmează religios jocurile Cricket. Indiferent dacă este Big Bash League, ICC World Cup, Champions Trophy, IPL sau The Ashen, există un canal oficial pe care îl puteți utiliza pentru a urmări toată acțiunea în direct online. În articolul de mai jos, aruncăm o privire asupra celor mai bune canale de streaming de cricket din întreaga lume. Aflați cum puteți transmite Cricket pe PC, Mac, Android, FireStick, Apple TV, Roku, Android sau iOS.


Cum să vizionezi Cricket Live Online?

Cum să vizionezi Cricket Live Online?

Cele mai bune canale de difuzare a cricketului

 • HotStar (India)
 • Sky Sports (REGATUL UNIT)
 • Fox Sports (Australia)
 • Sky Sports NZ (Noua Zeelanda)
 • Salcie TV (SUA, Canada)
 • PTV Sports (Pakistan)

Hostar

În cazul în care locuiți în India, puteți viziona toate evenimentele majore Cricket în direct prin intermediul Hotstar. Canalul de streaming popular poate fi accesat pe PC, Mac, Android, iPhone și iPad. În timp ce unele evenimente sunt gratuite pentru vizionare, aveți nevoie de un abonament la Hotstar plătit pentru a viziona conținut premium.

Sky Sports

Fanii de cricket din Regatul Unit pot urma toate acțiunile majore de cricket în direct pe Sky Sports. Vara trecută, gigantul emisiunii britanice a lansat chiar un canal dedicat sportului de cricket. Dacă nu aveți un abonament Sky Go, vă puteți înscrie alternativ cu Now TV, care oferă conținut identic online. Sky Sports a câștigat drepturi de difuzare exclusivă a tuturor testelor de acasă din Anglia, ODI și T20, meciuri pentru femei și cricket județean până în 2024. Puteți descărca și instala aplicația Sky Go sau Now TV pe Android, iOS, PS4, Apple TV, Roku și Dispozitive Xbox One.

WillowTV

Deși cricketul nu este foarte popular în Statele Unite în comparație cu baseball-ul, baschetul, fotbalul și NASCAR-ul, mulți americani, precum și expatriații care trăiesc în SUA urmează sportul online. Willow TV este un canal dedicat sportului, care se concentrează pe tot ce ține de cricket. Este disponibil pe PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Smart TV și Roku.

Fox Sports Australia

Dacă locuiești mai jos, Fox Sports este cel mai bun canal pentru a urmări meciuri de cricket live online. Canalul 9 și Canalul 7 au transmis, de asemenea, evenimente majore de cricket. Aplicația Australian Fox Sports este disponibilă pe dispozitivele Android, iOS și Apple TV.

Sky Sports NZ

La fel ca în Marea Britanie, Sky Sports este și casa sporturilor din Noua Zeelandă. În prezent, toate meciurile internaționale de cricket din Noua Zeelandă sunt televizate în direct pe Sky Sports NZ. Acoperirea de cricket din Australia, Anglia și India este, de asemenea, inclusă.

PTV Sports

PTV Sports este un canal sportiv pakistanez. Cricket este cel mai popular sport din Pakistan. Prin urmare, PTV Sport este unul dintre cele mai vizitate site-uri din țară.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Cricket Live Online

Din păcate, pentru fanii de cricket, toate canalele enumerate mai sus sunt geoblocate. Asta înseamnă că nu puteți viziona meciuri de cricket live pe aceste canale în cazul în care trăiești în prezent în străinătate. Pentru a evita ocolirea restricțiilor regionale și a debloca canalul preferat de cricket de peste mări, trebuie să vă distrugeți locația online folosind VPN. Rețelele private virtuale sunt instrumente care vă permit să vă îmbunătățiți securitatea și confidențialitatea în timp ce navigați pe web. De asemenea, puteți utiliza VPN pentru a debloca canalele geore restricționate din întreaga lume.

 • Deblocați canale geoblocate: Există multe servicii de streaming de cricket care pot fi accesate numai din anumite țări din întreaga lume. Cu VPN puteți evita aceste restricții regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN datorită aplicațiilor VPN prietenoase de pe computer, Mac, Android, iOS și FireStick.

ExpressVPN sunt cel mai bun furnizor de servicii VPN pe care îl puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile geografice impuse pe diverse canale sportive. Au servere VPN în toată lumea și chiar oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Cum să vizionezi Cricket Live Stream online – gânduri finale

Crezi că există un canal de cricket pe care ar trebui să-l menționăm în lista de mai sus, dar nu? Ați încercat vreunul dintre canalele sportive pe care le sugerăm să transmiteți cricketul online? Împărtășește-ți mai jos gândurile și experiența.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map