Cum să vizionezi Daytona 500 Live Online

Este o cursă care poate transforma călăreții în legende și momente în amintiri de-a lungul vieții; este Daytona 500. Duminică, 16 februarie 2020, cursa automobilelor cu seria de cupe NASCAR de 500 de mile lungime – Daytona 500, va avea loc la Speedway International DAYTONA în Daytona Beach, Florida. Nu o pot face acolo? În căutarea unui mod de a urmăriți 2020 Daytona 500 în direct online? Iată ce trebuie să faci.


Cum să vizionezi Daytona 500 Live Online

Cum să vizionezi Daytona 500 Live Online

Daytona 500 de canale de streaming

Curse auto au devenit foarte populare în întreaga lume, ceea ce ne aduce exact la motivul pentru care NASCAR are mai multe radiodifuzori în diferite regiuni.

Există câteva canale în întreaga lume care difuzează 2020 Daytona 500 live pe micul ecran. Cu toate acestea, în ciuda disponibilității sale de streaming, canalele funcționează numai în anumite regiuni.

Este ceea ce numim geo-blocare, un mecanism de apărare folosit de canale pentru protejați-le drepturile de difuzare și acces restrictionat utilizatorilor localizați pe anumite teritorii.

Aceste servicii de streaming examinați adresa dvs. IP în momentul în care vizitați site-ul web sau utilizați aplicația pentru determinați-vă locația. Dacă nu vă aflați în zona de acoperire, veți fi instantaneu blocat.

În acest ghid, vă vom ajuta ocoliți restricțiile regionale impus pe conținutul serviciilor. Cât despre moment, iată 2020 Daytona 500 de radiodifuzoare oficiale:

 • Fox Sports(STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • TSN (Canada)
 • Premier Sport (REGATUL UNIT)
 • Ziggo Sports (Olanda)
 • Potrivit TV (Rusia)
 • Sky Sports NZ (Noua Zeelanda)

Adresa dvs. IP este cheia principală care ajută un canal identifică locul tău fizic. De aceea, în următoarea parte, vă vom arăta cum să faceți câteva altercații și rasfata locatia ta online cu o apăsare a unui buton.

Daytona 500 Online – Streaming global

Dacă vrei să te uiți Fox Sports Go în afara SUA, următoarele mesaj de eroare va fi afișat:

„Videoclipul pe care încercați să îl vizualizați nu este disponibil în regiunea dvs.”Fox Sports Geo-Error

Pentru a evita aceste restricții regionale, trebuie să vă schimbați locația online. Acest lucru se poate face folosind un VPN. Scurt pentru o Rețea virtuală privată, acest instrument de internet vă permite să conectați-vă la un server într-o țară la alegere.

Atunci când conexiunea este stabilită, VPN vă va reutila datele prin serverul respectiv și vă va face să apară ca și cum ați naviga pe web pe teritoriul unde se bazează serverul..

În timpul procesului, VPN va adăuga un un strat suplimentar de securitate (criptare de grad militar) și vă atribuie un Adresa IP temporară valabil în țara respectivă. În consecință, veți putea flux sau vizită orice canal / site web restricționat la teritoriul respectiv oriunde te-ai afla.

De exemplu, dacă locuiți în afara SUA și vă conectați la un Server american, veți obține un Adresa IP a SUA. Acum, puteți transmite fluxuri de like-uri Fox Sports Go și orice alt serviciu de streaming restricționat în SUA.

Daytona 500 – Live-Stream oriunde

Utilizarea VPN deblochează orice canal restricționat cu condiția să vă conectați la un server din țara respectivă. Astăzi, Daytona 500 este obiectivul nostru principal, deci este ceea ce trebuie să faceți:

 1. Primul, Inscrie-te cu un serviciu VPN. Vă recomandăm cu mare încredere ExpressVPN deoarece are servere în toate țările de pe lista noastră.
 2. Descărcați și instalați Aplicație VPN pe un dispozitiv compatibil, cum ar fi Android, PC, Mad, iOS sau Fire Stick.
 3. Rulați aplicația, conectați-vă cu datele de autentificare VPN, și du-te către lista de server.
 4. Conectați-vă la un server pe baza canalului pe care l-ați ales:
  • Serverul american pentru Fox Sports.
  • Serverul britanic pentru Premier Sport.
  • Server canadian pentru TSN, etc.
 5. Lansați canalul cerere sau vizitați-o website.
 6. Curentul 2020 Daytona 500 trăiește oriunde în lume.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN pentru a debloca zeci de canale în străinătate, inscrie-te cu ExpressVPN. Puteți alege dintr-o serie de servere VPN pentru a face acest lucru, precum și pentru a vă proteja activitățile de navigare de orice amenințare online.

Mai mult, ExpressVPN vă permite să încercați serviciile lor fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă VPN nu a respectat așteptările dvs., puteți solicita întotdeauna o rambursare (fără întrebări).

În ciuda faptului că este un instrument excelent ocoliți restricțiile regionale, nu este singurul disponibil pentru sarcină. În tabelul de mai jos, veți găsi cele mai bune servicii VPN în termeni de confidențialitate, securitate și capacități de deblocare.

Cum să vizionezi Daytona 500 Live Online – Proxy DNS inteligent

DNS inteligent este, de asemenea, o metodă eficientă deblochează Fox Sports GO în afara SUA. Cu Smart DNS, nu primiți o nouă adresă IP. Doar piese legate de geo conexiunea dvs. la Internet sunt afectate.

Cu toate acestea, canalele pe care le puteți debloca folosind Smart DNS sunt prestabilite în prealabil de furnizorul Smart DNS pe care îl utilizați, adică diferite servicii Smart DNS debloca diferite canale.

 • Înainte de a vă înscrie cu un serviciu proxy Smart DNS, asigurați-vă că acesta acceptă deblocarea Fox Sports GO în afara SUA sau a oricărui alt canal de pe listă.
 • Nu este necesar să vă schimbați configurația Smart DNS ori de câte ori doriți să deblocați un canal dintr-o altă țară.
 • Redirecționarea parțială a traficului înseamnă că dvs. Viteza internetului nu va scădea atunci când utilizați Smart DNS. Cu toate acestea, traficul dvs. este nu criptat așa cum este cu un VPN.
 • Unele ISP folosesc Deturnarea DNS sau proxy transparente. În timp ce VPN va funcționa pentru dvs. în prezența unor astfel de metode, este posibil ca Smart DNS să nu fie.

Unlocator este unul dintre serviciile menționate în tabelul de mai sus. Motivul pentru care îl sugerăm este pentru că trebuie să încercați serviciul gratuit. Unlocator oferă un Proces gratuit de 7 zile fără a fi nevoie să trimiteți altceva decât adresa dvs. de email.

Cu toate acestea, toate VPN-urile sugerate mai sus includ a Serviciu inteligent DNS. Unele dintre ele oferă a 1 zi de încercare gratuită, dar Unlocator îl are pe cel mai lung până acum. Verifică; este total lipsit de riscuri.

Program NASCAR Daytona 500 2019

Această cursă automobilistică rafinată a avut loc deja de ceva vreme. Prima cursă a revenit 1959; sub vânt Petty a fost cuceritorul suprem al Speedway International Daytona.

Familia Petty a dominat cursa, ca până acum, Întreprinderi mărunte este echipa cu cele mai multe victorii Daytona 500. Au câștigat până acum 9 curse, dintre care 7 aparțin Richard Petty.

Cu toții așteptăm acea zi – 16 februarie 2020. Dar Daytona 500 este mult mai mare decât atât. Bine, deci Daytona 500 este finală, dar totul este o serie lungă de sesiuni de practică și calificare.

Acțiunea motorie începe Sâmbătă, 8 februarie, cu trei sesiuni de practică, prima dintre ele fiind o încălzire pentru Busch Clash duminică seara. Dar dacă doriți să verificați programul complet, derulați un pic mai departe spre sud:

Sâmbătă, 8 februarie

 • Practica finală Busch Clash
 • Daytona 500 practică

Duminică, 9 februarie

 • Calificarea Daytona 500 pol
 • Busch Clash

Joi, 13 februarie

 • Duel Vacanta Bluegreen nr. 1
 • Duel de vacanță Bluegreen nr. 2

Vineri, 14 februarie

 • Daytona 500 practică

Sâmbătă, 15 februarie

 • Daytona 500 Practică finală

Duminică, 16 februarie

 • Daytona 500

Cum să vizionați Daytona 500 Live Online cu proxy DNS sau VPN inteligent?

Lipsesc toate evenimentele importante de curse, cum ar fi Daytona 500 doar pentru că locuiești în afara zonei de acoperire a canalelor este un pic nedrept. Utilizarea VPN sau DNS inteligent, puteți debloca și urmări toate canalele care difuzează cursa în străinătate, inclusiv Fox Sports Go, TSN, și altele.

Dacă mai aveți întrebări despre modul de configurare VPN sau Smart DNS pe dispozitivul dvs., nu ezitați să ne aruncați o linie în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map