Cum să vizionezi Derry Girls Sezonul 2 online

Derry Girls urmărește viața lui Erin, a vărului ei Orla, și a prietenilor lor Clare, Michelle și a vărului său englez al lui Michelle, James, în timp ce navighează și își explorează adolescența din Derry în timpul Problemelor. Channel 4 a luat parte de un spectacol destul de interesant, pe care îl puteți urmări cu toții din orice loc din lume, folosind fie VPN sau Smart DNS. 


Cum să vizionezi Derry Girls Sezonul 2 online

Cum să vizionezi Derry Girls Sezonul 2 online

Cum să urmăriți online Derry Girls Sezonul 2 online folosind un VPN

După un final deprimant care i-a șters pe fani să-și șteargă lacrimile, Derry Girls de la Lisa McGee s-a întors pe Channel 4 aseară. Seria nu a făcut decât să acceseze ecranele rezidenților britanici, deoarece Channel 4 este disponibil numai în granițele Regatului Unit. Din cauza geo-restricțiilor și a problemelor de licențiere, Canalul 4 este inaccesibil în afara Regatului Unit. Aceasta înseamnă că oricine dorește să urmărească Derry Girls în străinătate nu va putea face acest lucru fără un furnizor de servicii VPN.

O rețea privată virtuală, sau VPN, se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel. Unul în care puteți schimba date în siguranță și anonim pe internet, ca și cum ați fi conectat direct la o rețea privată. VPN-ul îți ascunde identitatea și activitatea pe internet pe care trebuie să o faci orice vrei să faci online. Acest lucru este posibil după conectarea la unul dintre serverele VPN. Atunci când conectați-vă este redirecționat prin serverul unei țări alese de dvs. și primiți o nouă adresă IP temporară. Cu acea nouă adresă IP, veți avea acces la întregul conținut situat în țara în care se bazează serverul la care v-ați conectat.

Urmăriți online Derry Girls Sezonul 2 online folosind un VPN – Pași

Iată cum deblocați Channel 4 pentru a transmite Derry Girls în străinătate:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 5. Accesați online folosind un Adresa IP britanică.
 6. Stream Derry Girls în orice loc din lume.

ExpressVPN este foarte popular în industria VPN datorită serviciilor sale excelente și vitezei rapide. Acesta vă oferă acces la servere din peste 90 de țări, astfel încât veți putea ocoli restricțiile și beneficiați de acces la tot felul de conținut, indiferent unde vă aflați. Consultați tabelul de mai jos pentru alți furnizori de servicii VPN.

Cum să urmărești Derry Girls Sezonul 2 online folosind un DNS inteligent

Un Smart DNS este o tehnologie destul de nouă, care a fost dezvoltată ca urmare a creșterii activităților de geo-blocare. DNS inteligent vă ajută să accesați site-urile web cu restricții geologice, cum ar fi celebrele Hulu, BBC iPlayer, BeInSports și multe altele prin redirecționarea traficului necesar pentru a determina geolocalizarea. În acest fel, puteți accesa aceste site-uri web din orice parte a lumii.

Smart DNS redirecționează doar traficul dvs. fără să vă schimbați adresa IP sau să criptați datele. Dacă vă conectați la un DNS inteligent nu vă afectează conexiunea. Cu toate acestea, puteți debloca conținutul folosind acel proxy. Iată cum puteți utiliza un proxy inteligent DNS pentru a debloca Channel 4 și a transmite fluxul Derry Girls:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul web al canalului 4.
 4. Bucurați-vă de streaming Derry Girls live online.

Unlocator este cel mai bun serviciu proxy inteligent DNS de pe piață. Acesta garantează ocolirea geo-restricțiilor din orice parte a lumii. Așadar, dacă căutați un DNS inteligent care vă va ajuta să deblocați conținutul de peste mări, nu căutați mai departe decât Unlocator. 

Despre Derry Girls

Derry Girls este o sitcom care a avut premiera pe 4 ianuarie 2018 pe Channel 4 și ulterior a fost reînnoită pentru a doua serie. Spectacolul a fost cel mai vizionat serial din Irlanda de Nord de când înregistrările moderne au început în 2002. În medie, 519.000 de spectatori s-au adaptat pentru a viziona emisiunea. Există chiar discuții despre reînnoirea pentru a treia serie.

Cea de-a doua serie este acum difuzată pe Channel 4 și a fost difuzată pe 5 martie 2019. Seria îi urmărește pe Erin și prietenii ei în timp ce cresc într-o lume a poliției armate și a punctelor de control ale armatei britanice. Derry Girls este în Irlanda de Nord a anilor ’90, iar noi le vedem pe aceste fete să experimenteze maximele și minusculele de a fi adolescente în vremuri atât de tulburi.

Urmăriți Derry Girls Sezonul 2 – Cuvinte finale

La ce ne putem aștepta ca scriitorul McGee și regizorul Michael Lennox să scoată din viața fetelor, a filmei englezești și a familiei în cel de-al doilea sezon al Derry Girls? Accesați canalul 4 pentru a afla. Va fi VPN sau Smart DNS? Orice vei termina alegând îți permite să difuzi seria în afara Marii Britanii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map