Cum să vizionezi DirecTV Acum în Canada

În numele tuturor snur tăietori acolo, DirectTV trebuie să devină global. Dacă nu se va întâmpla, va trebui să găsim cu toții o modalitate alternativă de a o urmări în timp ce suntem în străinătate.


DirecTV este cea mai bună opțiune pentru tăieturile de cabluri din Statele Unite. Compania însă, nu oferă serviciile sale în străinătate, și asta suntem cu toții necăjiți. Dar, arată o VPN și un Smart DNS poate ajuta în această chestiune. Aflați mai jos.

Cum să vizionezi DirecTV Acum în Canada

Cum să vizionezi DirecTV Acum în Canada

Cum să vizionați DirecTV acum în Canada folosind un VPN

DirecTV Acum include tot felul de servicii și canale de streaming cu conținut de sport, science-fiction, gătit și muzică. Cu toate acestea, sunteți nu are voie să acceseze oricare dintre ele dacă aveți reședința sau vizitați Canada. DirecTV Now nu poate fi transmisă rezidenților canadieni, deoarece acest lucru ar fi ilegal, sub titlul: „încălcarea dreptului de autor”.

Pentru a face acest tip de schimbare, trebuie să instalați un VPN. Deși nu este singurul instrument de deblocare, este cel mai sigur și mai eficient. Un VPN creează acest tunel digital în care ajunge să treacă datele utilizatorilor și traficul prin el. Ei primesc criptat, protejat, și deveniți unhackable. În plus, datele vor părea să genereze dintr-un alt loc. După ce vă conectați la un server VPN, tot ce vă aparține trebuie să se potrivească cu cel al serverului, inclusiv locația acestuia. Apărând a fi într-o altă țară, veți accesa conținutul acelei țări indiferent de locul în care vă aflați. Iată ce trebuie făcut:

 1. Primul, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și apoi instalați aplicația pe dispozitivul nu la alegere.
 3. Acum că îl ai, poți lansează-l.
 4. Căutați printre servere pentru unul care are sediul în SUA.
 5. A primi o Adresa IP a SUA trebuie să vă conectați la un server american.
 6. Așteptați conexiunea a fi făcut.
 7. Acum, accesa DirecTV Acum în Canada.

Cel mai bun VPN pentru DirecTV

ExpressVPN este un furnizor popular VPN premium care bifează toate casetele din categoriile de asistență, confidențialitate și securitate. Livrează spectacole puternice și oferă viteze rapide. Pentru mulți utilizatori, ExpressVPN s-ar putea să nu se încadreze în bugetul lor. În acest caz, am enumerat alte VPN-uri – unele dintre cele mai bune de pe piață – în tabelul următor.

Cum să vizionați DirecTV acum în Canada folosind un proxy inteligent DNS

În primul rând, funcția unui Smart DNS este de a deblochează geo-restricții. Este mult mai ieftin decât un VPN, dar nu poate rivaliza cu acesta din punct de vedere al securității. Ce securitate? Un DNS inteligent nu are niciunul. Acest dispozitiv nu criptează traficul utilizatorilor așa cum o face VPN. Veți rămâne expus cu un abonament Smart DNS. Dar. Fără îndoială, vei fi obținând acces la lucrurile dorite la viteze rapide. Acum, dacă ISP-ul dvs. utilizează deturnarea DNS, este posibil ca DNS-ul dvs. inteligent să nu funcționeze. Trebuie să rețineți că nu toate reprezentanțele Smart DNS pot debloca conținutul dorit, deci alegeți cu atenție. În total, un Smart DNS poate aduce DirecTV Now în Canada și așa se face:

 1. Înscrieți-vă pentru proba gratuită de 7 zile a Unlocator.
 2. Utilizați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare să înveți cum să configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul web al DirecTV sau cerere.
 4. Acum, mergi mai departe transmiteți conținutul DirecTV Now.

Cu toate că DNS inteligent pentru unlocator nu își schimbă adresa IP, furnizorul vă amestecă locația să te fac apar în diferite locuri dintr-o dată. Cu alte cuvinte, adresa dvs. IP rămâne aceeași (oamenii pot totuși să știe unde vă aflați), în același timp ajunge să apară în aceeași țară cu canalul de streaming pe care încercați să îl accesați.

Furnizorul se vinde ca fiind instrument de blocare geo, nu una care criptează datele. Nu puteți obține un DNS inteligent mai bun accesați peste 200 de canale decât Unlocator. Este Proces gratuit de 7 zile, cu toate acestea, merge pe ambele sensuri. Unii ar putea aprecia perioada de timp, în timp ce alții o consideră inadecvată. În orice caz, aveți timp să vă gândiți înainte de a comite. Dacă sunteți în căutarea viteze rapide, merită încercat.

Urmăriți DirecTV Acum în Canada

Printre numeroasele opțiuni disponibile pentru deblocarea conținutului, o VPN și Smart DNS sunt cele mai bune. Metoda cu care alegeți să depinde depinde de cât de mult apreciați confidențialitatea și securitatea. După ce vă dați seama, vă puteți bucura de tot ceea ce DirecTV Now are de oferit în Canada în orice moment. Dar, când te gândești, împărtășește-ți alegerile mai jos. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map