Cum să vizionezi DirecTV Acum în Marea Britanie

DirecTV Acum este unul dintre cele mai bune platforme de streaming în afaceri. Serviciul de streaming oferă abonaților săi o linie de 330+ canale precum și rețele premium cum ar fi HBO, Showtime și Starz minus orice taxe suplimentare.


Este perfect pentru oricine dorește să facă trecerea de la cablu la opțiuni de tăiere a cablurilor. dar este blocat în afara SUA. Deci, dacă vrei vizionati DirecTV Acum in Marea Britanie, va trebui să o faci utilizați un VPN sau un DNS inteligent pentru a face posibil streamingul. Am făcut tăietura și a venit timpul.

Cum să vizionezi DirecTV Acum în Marea Britanie

Cum să vizionezi DirecTV Acum în Marea Britanie

Cum să vizionați DirecTV Acum în Marea Britanie folosind un VPN

Spre dezamăgirea multor persoane din afara SUA, DirectTV Now nu este disponibil în străinătate.

Dacă sunteți interesat să vizionați DirecTV Now în Marea Britanie, Canada, Italia, Germania sau orice altă țară de pe glob, va trebui să păcălește țările respective să crezi că ești în SUA. Acest truc poate fi realizat cu ajutorul unui VPN.

Din cauza geo-restricțiilor, multe persoane nu au acces la conținut din alte țări. Furnizorii de conținut controlează ce zone geografice ajung să le acceseze conținutul. Deci, dacă nu vă aflați în acea zonă aprobată geografic, atunci vi se va refuza accesul la ceea ce doriți. Cu toate acestea, prin conectarea la unul dintre serverele SUA ale VPN, site-ul web al DirecTV va detecta o adresă IP eligibilă. În consecință, vei fi a primit acces la serviciile DirecTV. Iată cum funcționează:

 1. Face un abonament VPN.
 2. Ar trebui acum descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitiv.
 3. Deschideți aplicația VPN.
 4. conectare cu contul VPN.
 5. Căutați un server american și conectați-vă la ea
 6. Obțineți o adresă IP americană.
 7. Stream DirecTV Conținutul de acum oriunde te-ai afla. 

Cel mai bun VPN pentru DirecTV Acum în Marea Britanie

Dacă există o VPN care merită atenția oricui, aceasta este ExpressVPN. Acest furnizor nu oferă altceva decât viteze constante, servicii excelente, și spectacole constante. Deși ExpressVPN este ceva mai scump, acest furnizor s-a dovedit a fi mențineți confidențialitatea utilizatorilor in timp ce deblocând conținutul lor preferat.

ExpressVPN este alegerea perfectă pentru streamerele online datorită funcționării acestora servere optimizate. Dacă doriți să consultați alte VPN-uri, tabelul de mai jos vă poate ajuta:

Cum să vizionați DirecTV Acum în Marea Britanie folosind un DNS inteligent

Un alt mod de obținerea DirecTV în Marea Britanie se face printr-un Smart DNS. Acum, acesta este un instrument online care asigură rezultate garantate la viteze rapide. Nu este asigurată nicio securitate, deoarece acest instrument nu face nimic pentru a cripta traficul. De fapt, îți păstrează IP-ul așa cum este și, în principal, îți permite să par să fii într-un alt loc. Acest lucru vă ajută accesați conținut restricționat geo. Lipsa de criptare face procesul mult mai rapid. Urmați pașii de mai jos pentru deblochează DirecTV în Marea Britanie:

 1. Pune mâinile pe un Abonament pentru unlocator.
 2. Urmăriți videoclipurile / tutorialele de configurare.
 3. Configurați DNS inteligent pe dispozitiv.
 4. Accesați site-ul web al DirecTV.
 5. liber accesați tot conținutul DirecTV.

O alegere inteligentă pentru un Smart DNS este Unlocator. Compania daneză din spatele acestui produs este perfectă pentru ocolind geo-restricțiile și deblocând conținutul. Vei obține acces la mai mult de 200 de canale în timpul unei probe gratuite de 7 zile.

Despre DirecTV Acum

DirecTV Now este un serviciu de streaming bazat pe abonamente care permite abonaților din SUA să urmăriți materialul oferit pe canalele de cablu minus angajamentul. DirecTV Now oferă mai multe canale decât majoritatea concurenților. Include canale (ABC, CBS, Fox și NBC) pentru majoritatea piețelor. Este interfață este destul de ușor cu oarecare bun venit Caracteristici „asemanatoare cablului” ca și cum ai trece de canale.

Datorită acestui serviciu de streaming, veți câștiga posibilitatea de a vizionați televiziunea în direct pe internet. Obține mai mult decât 65 de canale TV live cu 40 USD / lună pe orice dispozitiv pe care îl alegeți. Aruncați o privire la planurile de abonament pentru DirecTV Now: Există patru pachete de bază disponibile, plus un pachet în limba spaniolă.

 • Traieste putin este de 40 de dolari pe lună pentru mai mult de 65 de canale,
 • Doar corect percepe lunar 55 de dolari pentru mai mult de 85 de canale.
 • Du-te mare oferă mai mult de 105 canale pentru 65 USD pe lună.
 • Trebuie sa o am pachetul se ridică la 75 USD pe lună pentru 125+ canale.
 • Todo y Más oferă utilizatorilor săi 50 de canale în limba spaniolă. La 45 de dolari, serviciul oferă peste 40 de canale în limba engleză.

Lista dispozitivelor acceptate

DirecTV Now este disponibil pe smartphone-uri, computere și televizoare cu un dispozitiv de streaming compatibil. Aveți ocazia să transmite peste 100 de canale de TV live ar trebui să le difuzați pe oricare dintre aceste dispozitive:

 • Roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • Aplicații
 • browserele
 • Amazon Fire TV

Obțineți DirecTV Acum în Marea Britanie

DirecTV Now este un platforma fantastică de streaming de media. Este păcat că este disponibil numai în SUA. Din fericire, aveți două metode pe care le puteți utiliza pentru a face DirecTV accesibil în Marea Britanie.

Doar utilizați un VPN sau un Smart DNS, și vă veți putea bucura de streaming DirecTV Now în afara SUA și în Marea Britanie în cel mai scurt timp. Spuneți-ne gândurile în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map