Cum să vizionezi Disney Channel în afara SUA

Cum să vizionezi Disney Channel în afara SUA? Disney este ingredientul secret al rețetei de a crește. Un tată sau o mamă trebuie să fi apelat la un anumit moment pe canalul Disney de-a lungul carierei de părinți pentru a dezamăgi de copilul copilului sau pentru a face o fugă rapidă la magazinul alimentar. Există un farmec incontestabil pentru conținutul Disney, care a adus fiecărui copil acolo cerșind mai mult. DisneyNOW a înlocuit Disney Junior, Disney XD și Disney Channel, aducându-ți show-urile tale favorite Disney într-un singur loc.


Cum să vizionezi Disney Channel în afara SUA

Cum să vizionezi Disney Channel în afara SUA

DisneyNow le permite copiilor să aleagă dintr-o gamă largă de emisiuni TV și filme pentru a se bucura din plin. Există multe emisiuni mai vechi, precum și toate preferatele noi, iar ofertele se schimbă în timp. Cu toate acestea, conținutul Walt Disney este disponibil numai în SUA și, prin urmare, este supus unor restricții geo-suplimentare. Deci, ce fac fanii Disney onestați din Australia, Canada, Marea Britanie și alte țări de pe glob? Ușor, primesc un VPN sau un proxy Smart DNS. Doar atunci vor putea transmite emisiuni precum Raven’s Home, Mickey Mouse Clubhouse și toate evenimentele Radio Disney de pe iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Apple TV, Kindle Fire, Roku.

Cum să urmăriți Disney Channel în afara SUA folosind un VPN

Disney este favorizată de copii, atât cât este solicitată de părinți. Îi scutește de îndatoririle lor distractive și servește ca mijloace de distracție. Nu veți fi surprinși să știți că părinții sunt cei disperați să deblocheze DisneyNow în afara SUA. Deci, pentru toți părinții care se luptă cu lipsa metodelor de divertisment, acest tutorial este pentru dvs.:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN (de preferință ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți Disney Now.
 3. Lansați aplicația.
 4. Conectați-vă la un server american pentru a obține o adresă IP americană.
 5. Deblocați bebelușii Muppet, măștile PJ și toate fantasmele fantastice pe care copilul dvs. le poate urmări.

Rețineți că veți mai avea nevoie de un abonament prin cablu american pentru a vă conecta. Înainte de a începe să navigați pe internet la nesfârșit pentru furnizori de servicii bune, vă putem recomanda cu mândrie unul care vă va beneficia cu siguranță pe toate nivelurile.. ExpressVPNServerul din SUA înlocuiește adresa dvs. IP cu una americană, astfel încât să puteți debloca Disney Now sau orice alt canal sau site cu sediul american. Dacă doriți o idee mai bună despre ceilalți furnizori de servicii VPN de acolo, consultați tabelul de mai jos.

Cum funcționează un VPN?

VPN reprezintă rețeaua virtuală privată și, așa cum îi spune și numele, este o tehnologie care oferă confidențialitate pe internet. Aplicația VPN pe care o descărcați conectează dispozitivul (PC, laptop sau smartphone) la un server operat de furnizorul VPN. Toate datele transmise prin acea rețea privată sunt criptate înainte de a ajunge chiar la rețeaua publică. Cu un VPN, nu există nicio șansă ca vreo terță parte să vă poată accesa datele sau să vă urmărească activitățile online. Ce faci online este doar pentru ochii tăi. Acum, ce legătură are aceasta cu deblocarea DisneyNow? Nu puteți accesa Disney Now din cauza adresei IP. Această adresă a dvs. vă dezvăluie adevărata locație și faptul că citiți aici înseamnă că nu sunteți cel mai probabil în SUA. Un VPN poate schimba această realitate și face să pară ca și cum ai fi localizat în SUA. O face prin simpla înlocuire a adresei IP reale cu una americană, astfel încât să poți accesa tot felul de conținut american, inclusiv Disney Now. Nu este minunat sau ce?

Cum să deblocați Disney Channel în afara SUA folosind un proxy inteligent DNS

Așa că ascultă părinții, o VPN vă poate aduce DisneyNow oriunde v-ați afla, dar nu este singura cale. Un proxy inteligent DNS poate face același lucru cu o ușoară diferență în abordare. Ce face un proxy inteligent DNS este faptul că redirecționează parțial traficul necesar pentru a determina geolocalizarea dvs. prin serverele sale DNS, permițându-vă astfel să ocoliți restricțiile regionale și să deblocați canalele care nu sunt disponibile în țara dvs. Deci, înseamnă că nu primiți o adresă IP nouă și traficul dvs. nu este complet criptat. Citiți instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum puteți utiliza un proxy inteligent DNS pentru a debloca DisneyNow în afara SUA.

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrieți-vă la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutorial de configurare pentru a configura DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați DisenyNow sau lansați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Transmiteți conținutul distractiv DisneyNow ridicol de oricând și de oriunde.

Cu toate că Unlocator nu este un furnizor de servicii VPN, îndeplinește aceleași funcții. Poate ocoli geo-restricțiile, inclusiv cele ale DisneyNow și oferă viteze rapide la streamingul de conținut audio și video online. În plus, este doar 4,94 pe lună, ceea ce este mai puțin costisitor decât mulți furnizori de servicii VPN.

Emisiuni DisneyNow

Urmăriți emisiunile preferate ale Disney, inclusiv:

 • Andi Mack
 • Bizaardvark
 • Bunk’d
 • Elena din Avalor
 • Rime pentru copii Junior Junior
 • Doc McStuffins
 • Povești cu Mac-Mac
 • K.C. sub acoperire
 • Mickey și Roadster Racers
 • Mickey Mouse Clubhouse
 • Măști PJ
 • Puii de câine
 • Raven’s Home
 • Steaua vs. Forțele Răului
 • Star Wars Rebels
 • Blocat la mijloc
 • Încurcat: seria
 • Garda Leului
 • Vampirina

Urmăriți DisneyNow în afara SUA

În cele din urmă, succesul deblocării DisneyNow se va potrivi cel mai probabil cu sentimentele dvs. despre programarea Disney Channel pentru a începe. Dacă doriți să oferiți copiilor dvs. o experiență de streaming prietenoasă, obțineți DisneyNow fie cu VPN-ul, fie cu proxy-ul cât mai curând posibil. Îți puteți ajuta copiii să-și acceseze preferatele prin setarea profilului lor și crearea propriei liste de programe pe care le aprobați. Și pentru mai mult confort, puteți descărca aplicația Disney Now și puteți urmări episoade de la Roadster Racers, DuckTales, Andi Mack și multe altele, toată ziua.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map