Cum să vizionezi DisneyLife în afara Marii Britanii

Disney este Viața. Este canalul cu care am crescut și am învățat să iubim din toată inima. Nu ne putem abține să nu ne simțim nostalgici atunci când întâlnim un film Pixar pe care îl vizionam de fiecare dată când eram copii. Aceste filme și spectacole ne amintesc de vremurile bune și ne duc înapoi la o perioadă mai simplă. Există momente în care ne simțim ca să vizionăm din nou conținut Disney și când o facem, există un singur loc de vizitat și acesta este DisneyLife. Este locul în care puteți obține lumea Disney într-o singură aplicație.


Adevărul este că DisneyLife este disponibil doar în Marea Britanie, ceea ce este dezamăgitor pentru mii de iubitori Disney din întreaga lume. Cu toate acestea, fanii Disney care trăiesc în afara Regatului Unit pot accesa în continuare DsineyLife, deoarece tot ce este nevoie este credința și încrederea … și un pic de praf pixie. Nu, este nevoie doar de un VPN și iată cum îl utilizați.

Cum să urmăriți DisneyLife în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți DisneyLife în afara Regatului Unit

Ce este DisneyLife?

DisneyLife include o mulțime de conținut exclusivist, de la funcții din culise la scurtmetraje, cântece și povești scurte animate. Totuși, Disney a anunțat planuri pentru mai multe exclusivități. Abonarea la DisneyLife costă doar 4,99 GBP pe lună în Marea Britanie, ceea ce este mult mai ieftin decât oricare dintre ceilalți concurenți. În plus, există o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să puteți testa serviciul înainte de a vă angaja. Conținutul DisneyLife este disponibil pentru a descărca offline, permițându-le utilizatorilor să urmărească filmele lor preferate Disney și să asculte melodiile lor favorite Disney fără a avea nevoie de o conexiune la Internet.

Cum deblochează DisneyLife în afara Regatului Unit

DisneyLife include aproape tot ce a difuzat vreodată pe Disney Channel, ceea ce îl face destinația supremă pentru fanii Disney greu de suportat. Acest canal este popular în toată lumea. Acesta servește ca suzeta în timpul perioadelor de divertisment scăzute pentru copii și trage pe cordstrings-ul adulților, atunci când este reamintit. Dorind-o în străinătate nu are nevoie de o justificare, doar noi, și o VPN este mai mult decât capabilă să deblocheze DisneyLife în afara Regatului Unit. Un VPN se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel, astfel încât să puteți schimba date în siguranță și anonim. Datele și conexiunea dvs. sunt redirecționate prin serverul desemnat din țara în care se află serverul. În consecință, vi se va primi o nouă adresă IP și veți putea accesa conținutul care se bazează în țara pe care ați ales-o. Iată cum puteți debloca DisneyLife în afara Regatului Unit cu un VPN:

 1.  În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 5. Accesați aplicația sau site-ul DisneyLife.
 6. Urmăriți clasici de animație precum The Lion King și The Jungle Book sau o serie întreagă de filme de acțiune live precum Secretariat și The Three Musketeers pe DisneyLife.

Unul dintre cei mai buni furnizori de servicii pe care îi poți întâlni este ExpressVPNAcest furnizor de servicii oferă un serviciu premium și o gamă largă de locații pentru a alege. Performanțele lor fiabile și agenții cunoscuți au ajutat ExpressVPN să își facă un nume pe piață. Există alți furnizori de servicii care vă pot ajuta să obțineți Fandor în afara SUA, iar acestea se găsesc în tabelul de mai jos.

Când se va lansa DisneyLife în SUA?

Este amuzant faptul că DisneyLife nu este disponibil în SUA atunci când canalul Disney are sediul principal în SUA. În prezent, serviciul de streaming DisneyLife este exclusiv în Marea Britanie. S-a lansat în 2015 și a avut un mare succes de atunci. Mulțumită tuturor acelui succes, DisneyLIfe vine în SUA, dar nu până în 2019, datorită tranzacțiilor de exclusivitate existente cu alte platforme. Aparent, mai rămâne o lungă așteptare, rămânem doar să utilizăm un VPN până când se va întâmpla magia.

Urmăriți DisneyLife în afara Regatului Unit

Vorbim despre băieți Disney nelimitați! Ce nu vă place la această aplicație? Puteți săpa orice producție Disney difuzată vreodată pe canalul Disney pe această aplicație la un preț accesibil. Vom vedea curând cum se formează Netflix în comparație cu lansarea versiunii americane a DisneyLife. Nu că nu ne plac originalele Netflix, dar Disney va ocupa pentru totdeauna un loc special în inimile noastre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map