Cum să vizionezi EPIX în afara SUA

Am pierdut privilegiul de a accesa hub-ul divertismentului mondial, EPIX la stabilirea piciorului în afara SUA. Aparent, unele geo-restricții interzice-mi să accesez serviciul video la cerere. Crezând că trebuie să existe o cale treci peste aceste blocaje, Am avut norocul să întâlnesc două: Proxy-uri VPN sau Smart DNS.


Procesele de deblocare s-au dovedit a fi mai ușoare decât credeam. Puteți citi cum puteți viziona EPIX în afara SUA cu VPN sau Smart DNS în articolul de mai jos.

Cum să urmăriți EPIX în afara SUA cu VPN

Cum să urmăriți EPIX în afara SUA cu VPN

Cum să urmăriți EPIX în afara SUA folosind VPN

Ori de câte ori încercați să difuzați orice film sau emisiune TV în Epix de peste mări, videoclipul nu va fi redat. În schimb, veți primi o eroare, cum ar fi „Fișierul video nu poate fi găsit.” Acest lucru se datorează faptului că ambele Site-ul și aplicația EPIX sunt geore restricționate. Din fericire, este posibil să păcăliți canalele geo-blocate pentru a crede că sunteți în prezent într-un loc unde sunt disponibile.

Există două modalități de a face acest lucru. Primul, și cel mai popular, este VPN. VPN înseamnă rețea privată virtuală. Este un instrument conceput în principal criptați traficul dvs. pe Internet și vă oferă un plus de confidențialitate online. Puteți utiliza o VPN pentru a bate blocurile regionale.

paşi

EPIX le permite abonaților să vizioneze filme, precum și emisiuni TV online pe Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, Apple TV, printre alte dispozitive. Din păcate pentru expatriații americani care trăiesc în Canada, Marea Britanie sau Australia, EPIX este disponibil numai în Statele Unite și teritoriile sale. Cu toate acestea, cu un VPN care se poate schimba, trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

 1. Pasul unu: Obțineți un VPN. Mai bine să fii activat cu multe servere din SUA.
 2. Al doilea pas ar fi să instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația VPN.
 4. Căutați și conectați-vă la un server VPN din SUA.
 5. Poti răsfoiți pe internet ca și cum sunteți un local american.

La strică locația ta virtuală și criptați datele dvs., ExpressVPN este VPN pentru job. Compania chiar urmează o politică de rambursare de 30 de zile, deci nu este rău în abonarea la aceasta. Vezi câteva dintre ale mele furnizorii de servicii VPN preferați din 2019 în tabelul de mai jos.

Deblocați EPIX în Canada sau Marea Britanie – DNS inteligent

De asemenea, puteți apela la un DNS inteligent la deblocați întregul conținut ai putea cere. Această tehnologie online vă poate oferi restricții din trecut pentru ca tu urmăriți serviciile de streaming preferate în timp ce în străinătate. La configurare, nu primiți o nouă adresă IP. Mai degrabă, rămâne la fel.

Doar acelea URL-urile care determină geolocalizarea dvs. sunt redirecționate printr-un server desemnat. Rețineți că configurarea Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming implică modificarea setărilor sale de rețea. Dacă acest lucru pare prea tehnic pentru tine, la fel de bine ar putea rămâne doar la un VPN.

 • Fie tu direct configurați DNS-ul inteligent pe routerul dvs. sau configurați-l pe dispozitivul dvs. de streaming.
 • Când este conectat la un Smart DNS, adresele serverului DNS primar și secundar ale dispozitivului se schimbă.
 • Un DNS inteligent nu aduce modificări adresei dvs. IP; o lasă expusă.
 • Tu obține acces la conținut blocat la viteze mari.
 • Proxy-urile DNS inteligente sunt foarte compatibil cu tot felul de dispozitive precum Xbox, iOS, Android, PC, Smart TV, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast și Mac.

Iată o idee: abonați-vă la Unlocator și deblochează mai mult de 220 de canale cu restricții geo-restricționate pe tot globul. Puteți urma videoclipuri, capturi de ecran, și Ghiduri de configurare DNS pentru a configura DNS inteligent pe dispozitiv. De asemenea, puteți beneficiați de un proces gratuit de 7 zile – inutil de card – pentru a verifica serviciul.

Dispozitive de streaming compatibile EPIX

Poti instalați aplicația EPIX pe platforme de mai jos:

 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • Tablete / televizor Amazon Fire
 • Android
 • Chromecast
 • Honda
 • PlayStation 4
 • Roku
 • Televizoare Android
 • TiVo
 • Xbox One

EPIX Oriunde în lume – Înfășurați

Deși EPIX nu este la fel de popular ca și alte servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu și Amazon Prime Video, mai are multe de oferit. Unele dintre videoclipurile de pe EPIX nu pot fi găsite în altă parte. Există unele episoade și filme pe care le puteți viziona gratuit, dar marea majoritate a conținutului vă cere să vă conectați folosind un abonament la cablu american.

Dacă ai în vedere vreodată streaming EPIX în străinătate, ia în considerare una dintre instrumentele de mai sus și anunță-mă pe care ai alege-o în comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map