Cum să vizionezi Errol Spence Jr. vs Mikey Garcia Live Online

O veste bună pentru toți fanii boxului, Fox Sports și PBC au făcut echipă. Știți ce înseamnă asta? Ei bine, veți urmări Error Spence Jr. să-și apere titlul împotriva campionului mondial de patru divizii și actualul campion WBC Lightweight Mikey Garcia Live de la AT&Stadionul T din Arlington, TX. Așteaptă, asta este adevărat numai dacă locuiești în SUA sau Marea Britanie. Dacă nu, atunci tot ce trebuie să faceți este să urmați acest ghid cuprinzător.


Cum să vizionezi Spence Jr. vs. Garcia Live Online

Cum să vizionezi Spence Jr. vs. Garcia Live Online

Cât de mult este și unde să-l urmărești online?

Lupta va fi prezentată pe Fox Sports ca parte a acordului de 5 ani la care a ajuns cu Premierul Campionilor de Box. Spence vs. Garcia va fi un eveniment Pay-Per-View și va costa rezidenții americani 74,95 $.

Spence vs. Garcia Price

Cu toate acestea, acest lucru este doar dacă vă aflați în limitele SUA. Dacă nu, veți fi blocat instantaneu. Fox Sports examinează adresa dvs. IP pentru a determina dacă vă aflați sau nu în zona de acoperire. Odată identificat IP-ul dvs. străin, acesta vă va reduce accesul la fața locului. Tot ce veți vedea este acest mesaj de eroare:

„Videoclipul pe care încercați să îl vizualizați nu este disponibil în regiunea dvs.”
Fox Sports Geo-Error

Pe de altă parte, lupta este disponibilă în Marea Britanie dacă sunteți în acord cu ITV Hub. Spence Jr. vs. Gracia poate fi transmis gratuit pe platforma britanică. Cu toate acestea, ITV este, de asemenea, blocată în afara Regatului Unit. Din fericire, puteți rezolva astfel de restricții geografice dacă utilizați un VPN.

Cum să Stream Spence Jr. vs. Garcia în SUA

Fox Sports este disponibil doar în Statele Unite. O rețea privată virtuală vă poate oferi acces la sute de servere din întreaga lume, inclusiv la cele din SUA. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server la distanță din America și să vă răspândiți locația în regiunea respectivă. Aceasta vă va oferi o adresă IP a SUA și vă va face să păreți ca și cum accesați Fox Sports din SUA.

După ce Fox Sports va citi IP-ul dvs. recent achiziționat, vă va oferi acces complet la biblioteca sa, deoarece sunteți acum identificat ca rezident american. Acum îl puteți urmări pe Mikey Garcia și pe Errol Spence Jr. în direct Android, iOS, PC, Mac, Apple TV și Chromecast.

Urmați pașii de mai jos, deblochează Fox Sports, și transmiteți Garcia vs. Spence în direct oriunde:

 1. Conectați-vă cu un furnizor de servicii VPN. ExpressVPN este foarte recomandat.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe Android, iOS, PC sau Mac.
 3. Conectați-vă și conectați-vă la un server american.
 4. Acum că aveți o adresă IP a SUA, lansați Fox Sports.
 5. Bucurați-vă de Spence vs. Garcia și de restul cărții în direct online.

ExpressVPN este un furnizor VPN robust care poate accesa sute de canale din întreaga lume. Nu numai că, dar oferă criptări de grad militar foarte puternice care vă protejează datele personale împotriva posibilelor amenințări online. Dacă doriți să săpați mai adânc în ceea ce VPN-uri de top pentru Fox Sports sunt, apoi verificați tabelul de mai jos.

Cum să difuzezi Errol Spence Jr. vs Mikey Garcia în Marea Britanie

ITV va transmite în direct lupta în direct la 1:00 dimineața (sâmbătă seara). Evenimentul este gratuit pentru abonații ITV. ITV Hub este o platformă de streaming gratuită, dar include reclame în serviciul său. Dacă vă abonați pentru ITV Hub +, veți putea viziona videoclipurile dvs. fără anunțuri. Este nevoie doar de o simplă plată de 3,99 GBP pe lună.

După ce faceți asta, puteți utiliza unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru ITV pentru a transmite în direct Spence Jr. vs. Mikey Garcia în direct PC, Mac, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV și Apple TV (prin Airplay) în afara Marii Britanii.

Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.

Doi dintre cei mai buni luptători de lire sterline de pe planetă și-au pus recordurile perfecte pe linie la AT&Stadionul T Campionul neînvins al greutății sudate, Errol Spence Jr., și campionul neînvins din patru divizii, Mikey Garcia, vor merge față în față pe 16 martie.

Nu știm care va fi rezultatul, dar, după Garcia, el caută „Moștenire”. Nu fiți surprins de un „contra-tot-cote Garcia Upset”, dar acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza înregistrărilor lui Mikey.

Garcia, în vârstă de 30 de ani, va intra ca subdog clar, datorită dimensiunii asumate și a dezavantajului de putere cu care se va confrunta. Cu toate acestea, Spence a spus: „Acesta este un vis devenit realitate și va fi o mare luptă. Sperăm că toți fanii vin să o susțină. ” Tu ce crezi? Cine va predomina până la urmă? Nu vom ști cu siguranță, dacă nu vom intona pe 16 martie. Deocamdată, aruncă o privire asupra cărții de luptă a evenimentului de mai jos:

Carte de luptă

 • Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.
 • David Benavidez vs. J’Leon Love
 • Luis Nery vs. McJoe Arroyo
 • Chris Arreola vs. Jean Pierre Augustin
 • Charles Martin vs. Gregory Corbin
 • Fernando Garcia vs. Marlon Olea
 • Jesse Rodriguez vs. Rauf Aghayev
 • Amon Rashidi vs. Gabriel Gutierrez
 • Adrien Taylor vs. William Deets
 • Lindolfo Delgado vs. James Roach
 • Thomas Hill vs. Limberth Ponce
 • Luis Coria vs. Omar Garcia
 • Aaron Morales vs. Fernando Robles
 • Burley Brooks vs. Randy Mast
 • Jose Valenzuela vs. Christian Velez
 • Marsellos Wilder vs. Mark Sanchez

Cum să vizionezi Garcia vs. Spence Jr. Live Online – Gânduri finale

Errol Spence Jr. versus Mikey Garcia este una dintre cele mai intrigante lupte ale anului. A-i face să meargă față în față este o modalitate foarte strategică de a ridica sportul, deoarece sunt doi dintre cei mai buni acolo, la ceea ce fac. Ți-am oferit tot ce trebuie să știi de unde și cum să urmărești lupta. Tot ce trebuie să faceți este să investiți într-un VPN și sunteți mai bine decât să mergeți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map