Cum să vizionezi ESPN în afara SUA?

Un canal care este dedicat sportului tu spui? Vrei să fii la curent cu ultimele evenimente sportive din întreaga lume? Bine, ESPN te-ai acoperit, umm cu condiția să fii intrat SUA. Nu locuiți, dragi dragi. Există întotdeauna speranță dacă a VPN sau Smart DNS sunt implicati. Să vedem cum puteți urmăriți ESPN oriunde în lume.


Cum să deblochezi și să urmărești WatchESPN în afara SUA folosind Smart DNS sau VPN

Cum să deblochezi și să urmărești WatchESPN în afara SUA

ESPN în afara SUA – VPN pentru salvare

ESPN vă împiedică să accesați serviciile sale de streaming online dacă detectează că dvs. Adresa IP nu este americană. Dacă sunteți un american care pleacă din țară, veți observa că dvs. IP se schimbă imediat ce vă conectați la o rețea în străinătate. Acum, dacă încercați să accesați ESPN cu noua adresă IP intactă, veți primi următoarele mesaj de eroare:

„Acest conținut nu poate fi accesat în afara SUA”.Eroare WatchESPN

Dar așteaptă, un VPN îți permite modifică-ți locația de schimbarea adresei IP într-unul cu sediul în SUA. După ce configurați un VPN, alegeți o Server VPN american. Cam despre asta e. Un VPN are multe de oferit. Prin apăsarea unui buton puteți:

 • Împiedică pe cineva să spioneze pe activitatea dvs. online. Acest lucru se realizează prin criptarea traficului. Ta Viteza internetului ar putea scădea cu aproximativ 10%, dar dacă vă apreciați confidențialitatea online, aceasta nu ar trebui să fie o problemă importantă.
 • Obțineți aplicații dedicate pe sistemul de operare principal. PC-uri Windows / Mac, iPhone-uri, iPads și dispozitive Android sunt toate compatibile cu VPN.
 • Deblocați toate canalele online din SUA, cum ar fi ESPN, WWE Network, NBA Game Time, UFC și MLB.tv prin conectarea la un server american.

Urmăriți ESPN în afara SUA cu un VPN

Configurarea VPN pe dispozitive cu clienți VPN este relativ uşor. Totuși, nu se poate spune același lucru dispozitive de streaming care nu sunt gata VPN. De exemplu, Apple TV, Chromecast și Roku nu aveți clienți VPN.

Trebuie să instalați VPN pe un router compatibil VPN în schimb, dacă doriți să transmiteți fluxul ESPN și aprecierile pe astfel de dispozitive. Îți voi oferi un proces pas cu pas ușor deblochează ESPN în străinătate. Parcurgeți un pic mai mult și aflați.

 1. În primul rând, trebuie Inscrie-te pentru un serviciu VPN credibil. Un furnizor de genul ExpressVPN este tot ce ai nevoie pentru sarcină.
 2. Obține aplicația lor dedicată. O vei găsi în App Store-ul tău natal sau pe site-ul lor oficial.
 3. Odată ce aplicația este pe dispozitivul dvs., lansați-l și conectați-vă folosind noul dvs. cont VPN.
 4. Acum, accesați lista de server și alege unul situat în SUA.
 5. Conexiunea ar trebui să aibă loc în câteva secunde. Vei ști când “conectat” butonul se aprinde în verde.
 6. In cele din urma, întoarceți-vă la ESPN și atingeți conținutul său de streaming oriunde v-ați afla.

Acum, este timpul să vă întrebați, ce VPN să alegeți? Ei bine, v-am dat deja o idee despre ce folosesc eu. Alte VPN-uri de top pentru ESPN sunt prezentate mai jos într-o analiză completă. Verificați-le și alegeți unul în funcție de nevoile dvs..

Cel mai bun VPN pentru ESPN

Indiferent de motorul de căutare pe care îl alegeți, indiferent dacă este Google, Duck Duck Go sau Yahoo, veți găsi serviciul VPN. Cu toate acestea, nu recomand să folosești una deloc, deoarece sunt binecunoscute pentru a nu fi de încredere atunci când vine vorba de confidențialitatea ta. Pe de altă parte, există VPN-uri de top pentru ESPN acolo și le voi enumera mai jos. Verifică-i.

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2019

ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori VPN care oferă o rețea imensă de server care acoperă mai mult de 160 de locații. Dacă sunteți o piuliță sportivă acolo, nu veți avea nicio problemă în a accesa ESPN așa cum are ExpressVPN aprind servere rapide în Statele Unite.

aplicația pe care o oferă este foarte ușor de utilizat. Este simplu și eficient, de asemenea glitch-free. Veți putea să comutați între servere printr-o simplă apăsare de buton. Oh, și primești comutare de server nelimitată și lățime de bandă.

În ceea ce privește securitatea, acest VPN folosește automat OpenVPN drept principalul său protocol de tunelare și îl împerechează cu Criptare AES pe 256 biți. Aceasta permite cea mai bună experiență anonimă de navigare web. Mai mult, primești și tu DNS inteligent pentru deblocarea suplimentară a sarcinilor, dacă nu vă bazați prea mult pe securitate.

Pro-uri

 • Nu păstrează jurnalele.
 • Ucide întrerupătorul.
 • Serviciu gratuit de DNS inteligent.
 • 3000+ servere în 160 de locații.
 • Criptare de grad militar.
 • Cinci conexiuni concomitente.
 • Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Contra

 • Planuri costisitoare (12,95 $ / lună)

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN – Top 5 VPN în revizuirea anului 2019

NordVPN poate sa deblocați ESPN cu ușurință. Am testat furnizorul VPN și am revenit cu rezultate uimitoare. Nu numai că ESPN funcționează perfect, dar am putut accesa US Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Pe de altă parte, când vine vorba de viteză, serviciul este puțin Mai lent decât ExpressVPN. Cu toate acestea, este încă destul de rapid pentru a curge fluxul fără probleme de tamponare. Acum, dacă comparăm serviciile, să vorbim despre 2 dintre funcțiile sale exclusive. Primul ar fi VPN dublu, care vă îmbunătățește securitatea și confidențialitatea într-un mod excelent. Tu vei fi redirecționarea traficului prin două servere VPN în loc de una. Vă las acum calculul de securitate.

VPN Nord oferă mai mult de 5000 de servere în 62 de țări. Fără a menționa că veți putea conectați 6 dispozitive folosind simultan un singur cont. Acestea sunt mai mult decât oferă multe alte VPN-uri.

Pro-uri

 • Aplicații pentru Mac, iOS. PC-ul. și Windows.
 • Politica fără jurnal.
 • Conectează 6 dispozitive simultan.
 • Acopera 62 de tari din intreaga lume.
 • Cu sediul în Panama.
 • Criptare dublă.

Contra

 • Viteze ascuțite.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun VPN 2019

BulletVPN este întotdeauna judecat pentru faptul că are o rețea mică de servere. Totuși, te-ai întrebat ce mai oferă? Vreau să spun servere din 30 de țări nu este chiar rău, cel puțin sunt localizate în țările cu cele mai solicitate canale. De asemenea, este unul dintre puținele VPN-uri care de fapt deblocați Netflix-ul american. Oriunde te-ai afla, chiar dacă te afli țări puternic cenzurate, acest VPN vă va ajuta.

Angajează protocoale puternice de criptare și rămâne cu a politică strictă de înregistrare zero. Ce altceva poate solicita un utilizator de internet care apreciază confidențialitatea? Trei conexiuni simultane? Da, au și asta, împreună cu un remarcabil serviciul de asistență pentru clienți.

Pro-uri

 • DNS inteligente gratuite.
 • Securitate la nivel înalt.
 • Jurnal de trafic zero.
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori.
 • Servere foarte rapide.

Contra

 • Distribuția serverului poate fi mai bună.

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark este considerat a fi noul copil de la bloc. Fii atent, a fi nou nu înseamnă că nu poate rivaliza cu uriașii. Serviciul provine de la Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la legile privind păstrarea. Veți găsi o listă de server decentă 800 în peste 50 de țări, inclusiv cele rapide din SUA.

Ceea ce face ca acest VPN să iasă în evidență este faptul că oferă conexiuni simultane nelimitate. Adică ca toți cei cunoscuți pot beneficia de o conexiune VPN în timp ce utilizați un singur cont. Nu numai că, ci are și un comutator ucide și Protecție împotriva scurgerilor DNS impreuna cu Criptare AES-256-GCM.

Pro-uri

 • 700+ servere.
 • Conexiuni nelimitate concurente.
 • Serviciu inteligent DNS.
 • Criptare AES-256-GCM.
 • Deblochează American Netflix.

Contra

 • Nu e chiar ieftin.

Obțineți ESPN în străinătate cu utilizarea DNS inteligente

Știi ce, o VPN nu este singurul instrument de deblocare a ESPN și a altor canale geore restricționate. Puteți utiliza, de asemenea Proxy-uri DNS inteligente. 

Această tehnologie nu afectează adresa dvs. IP deloc. Doar redirecționează o parte din trafic care vă oferă locația dvs. reală. După ce modificați setările DNS folosind acest serviciu, veți putea urmări orice furnizor utilizați pentru asistență.

Deși securitatea lipsește, puteți beneficia foarte mult de utilizarea Smart DNS. Aruncăm o privire?

 • În primul rând, Smart DNS poate fi configurat pe aproape fiecare dispozitiv cunoscut de internet. Da, ai citit-o corect. Puteți urmări ESPN pe Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PlayStation, Apple TV, Roku și multe altele.
 • În timp ce un VPN adaugă un nivel de securitate la conexiunea dvs., Smart DNS există restricții strict ocolitoare. Ta datele nu vor fi criptate, astfel vei fi vulnerabil. Cu toate acestea, fără nici o criptare prezentă, ajungeți la funcționează la viteză maximă.
 • DNS inteligent păstrează adresa dvs. IP intactă. Acest lucru este considerat un pic îngrijorător, deoarece vă menține locația compromisă. Dar, dacă nu-ți pasă de asta, vei fi fericit să știi că poți accesați canalele locale chiar dacă urmăriți conținut restricționat geo.
 • Vă rugăm să rețineți că dacă ISP-ul dvs. utilizează like-uri Proxy transparente sau Hijacking DNS, DNS-urile inteligente nu vor avea niciun efect.

Îți sugerez să folosești Unlocator așa cum este capabil debloca 232+ canale. Zilnic sunt adăugate tot mai multe servicii. Încercați-le gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați Proces gratuit de 7 zile și ești bine să mergi. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, urmați-le ghiduri de configurare și vei fi bine.

WatchESPN în afara SUA – Informații suplimentare

 • Dacă doriți să transmiteți fluxul ESPN online, aveți nevoie de un abonament de cablu american valabil pentru a accesa majoritatea canalelor ESPN. Din păcate, această cerință nu poate fi ocolit de Smart DNS sau VPN.
 • Canalele online ESPN includ 10 canale pe lângă caracteristica sa la cerere.
  • ESPN
  • ESPN2
  • ESPN3
  • ESPNU
  • ESPNews
  • ESPN Deportes
  • Baterie de zgomot ESPN
  • Reteaua Longhorn
  • Linia de goluri ESPN
  • Rețea SEC
 • Poti flux ESPN pe o serie de dispozitive de streaming.
  • iPhone
  • iPad
  • Android
  • Mac / Windows
  • Chromecast
  • Apple TV
  • Roku
  • Xbox
  • Televizoare inteligente
 • ESPN deblocat? De ce să nu scapi mai mult de la VPN și Smart DNS? Iată ce vei putea și tu acces în SUA cu aceste două:
  • Rețea WWE
  • UFC
  • MLB.TV
  • NHL Game Center
  • NBA Game Time
  • Fox Soccer 2Go
  • Fox Sports Go
  • Netflix
  • Hulu Plus
  • HBO Du-te
  • pârâi
  • Amazon Prime
  • Durata de viață
  • M-Go
  • Istorie
  • Vudu
  • Disney
  • ABC

WatchESPN în afara SUA – Deblocare prin Smart DNS sau VPN

Dacă dețineți sau puteți obține un abonament valabil american prin cablu, apoi folosind DNS sau VPN inteligent la deblocați ESPN in strainatate devine bine să merite. Puteți posta întotdeauna un comentariu în cazul în care aveți nevoie de mai multe informații DNS sau VPN inteligent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map