Cum să vizionezi Fury vs Wilder 2 Live Online

Tocmai când v-ați gândit că a bate „Monstrul printre bărbați” Braun Strowman a fost suficient, fostul invins WBA (Super) unificat, IBF, WBO, IBO, Inelul, și campion liniar Tyson Fury se întoarce pentru o luptă și mai mare. Pe 22 februarie 2020, o revanșare epică se întâmplă între Furie și vechiul său rival, Deontay Wilder, la MGM Grand Garden Arena, Paradis, Nevada. Fanii boxului din întreaga lume, acesta este duelul anului și nu trebuie ratat. Prin urmare, iată cum puteți streaming Fury vs Wilder 2 live oriunde.


Cum să vizionezi Fury vs. Wilder 2 Live Online

Tyson Fury vs. Deontay Wilder Live Streaming Global

Fury a avut un 2019 destul de bun, după ce a învins o pereche de nume neînvățate în Tom Schwarz și Otto Wallin. De asemenea, a luat parte la o confruntare cu WWE Braun Strowman la Crown Jewel din Arabia Saudită.

Cu toate acestea, trecutul vine să bântuiască înapoi 22 februarie 2020; iad au șansa de a câștiga WBC și vacant Inelul, și titluri lineare de greutate grea dacă marchează o victorie împotriva unui bătrân dușman în Deontay Wilder.

Acum, majoritatea dintre voi nu pot participa la luptă pentru a o vedea în direct. Cu toate acestea, există câteva moduri în care îl puteți transmite în flux. Sunt câteva emisiuni oficiale in jurul lumii. Iată tot ce trebuie să știți.

Fury vs Wilder în Statele Unite

Pictograma steagului SUAÎn Statele Unite, fanii pot acorda acțiunea pumnului prin două canale.

Combaterea va fi o PPV comun între ESPN, cu care Top Rank are o afacere exclusivă (Tyson Fury) și Vulpe, care are o înțelegere cu Premierul Campionilor de Box, unde Wilder luptă.

Au mai fost discuții înainte, dar ambele promoții nu au ajuns până acum la un acord. Potrivit lui The Athletic Mike Coppinger:

„Surse: Deontay Wilder-Tyson Fury II va fi o producție ESPN folosind acea echipă de difuzare. Acordul solicită orice colaborare ESPN-FOX PPV viitoare – Wilder-Fury III? – să fie o producție FOX. Lupta va fi promovată pe ambele rețele cu programare pe umeri, reclame etc. “Tweet Fury vs. Wilder

În acest caz, cumpărătorii americani ar trebui să se aștepte la eveniment Interval de la 70 la 100 USD pentru HD. Asta dacă îl comparăm cu ultima luptă a lui Wilder cu Luis Ortiz așa cum a fost vândută la $ 74.99. Dacă utilizați Fox Sports, prețul este la $ de 79.99, plus impozitele aplicabile & taxele.

Până acum, nu există nicio vorbă despre cât va costa lupta Abonați ESPN +, dar putem presupune că va fi la fel ca Fox Sports; Este o colaborare.

Această luptă este un nou început pentru viitoarele evenimente comune dintre cele două promoții. În ultimii ani, calitatea boxului a fost umbrită de ceea ce nu se întâmplă decât de ceea ce este.

Acum, cu o astfel de afacere, fanii boxului se vor aștepta la multe Luptă Top Rank vs. PBC. În ceea ce privește lupta legendară din februarie, după ce o achiziționați, o puteți transmite în direct pe oricare dintre acestea dispozitive în funcție de canalul dvs.:

Fox Sports

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Apple TV
 • Roku
 • FireTV
 • Android TV
 • Xbox One
 • Samsung Smart TV

Regele țiganului vs. Bomberul de bronz din Marea Britanie

Pictograma de pavilion 1 a Regatului UnitO luptă ca aceasta poate fi descrisă doar ca prima mega-luptă din noul deceniu.

Acesta este motivul pentru care în Regatul Unit, oferte uriașe au fost făcute de giganții de televiziune pentru a-și asigura drepturile asupra acesteia.

BT Sport a câștigat drepturile la mega-luptă oferind o ofertă raportată de peste £ 10m de Sky Sports Box Office.

Sky a făcut tot posibilul pentru a smulge acele drepturi, dar până la urmă, BT Sports stătea înalt.

Compania speră Fury vs. Wilder 2 ar putea să bată recordul din Marea Britanie 1,6 milioane cumpără câștigat de reluarea lui Anthony Joshua împotriva lui Andy Ruiz Jr în decembrie, care a fost difuzat pe Sky.

Când Joshua vs Ruiz a fost, lupta lor a costat £ 24.95, și Sky a generat mai mult de 40 de milioane de lire sterline venituri din vânzări înaintea veniturilor din publicitate. Când BT a arătat Wilder vs. Fury în 2018, a taxat doar £ 19.99 pentru lupta.

Încă nu știm dacă prețul va fi același anul acesta sau nu, dar suntem siguri că nu va fi mai ieftin.

Mai mult, conform Daily Mail, lupta nu va fi disponibilă pentru clienții obișnuiți ai BT. Dimpotrivă, ne-abonații vor putea vedea lupta și printr-o varietate de canale TV.

Acum, dacă aveți deja un cont, descărcați Aplicația BT Sport, și vizionează Wilder vs. Fury II în direct pe:

 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • ferestre
 • MacOS

Stream the Fight Live în Australia

Icoana steagului australianAcum, acest lucru nu este confirmat încă, dar, judecând după unde a fost difuzată lupta anterioară în 2018, presupunem că nimeni altul Evenimentul principal îi va readuce pe Wilder și Fury pe micul ecran.

Evenimentul principal este bine cunoscut pentru a oferi o mare varietate de sporturi de luptă în Australia. Aceasta include aprecierile UFC, WWE și, desigur, boxul. Lupta anterioară a costat $ 49.95, iar acesta ar costa atât de bine.

Pentru moment, Evenimentul principal nu a confirmat nimic despre eveniment. Ei nu fac asta decât cu câteva săptămâni înainte de lupta. Dacă intrați în secțiunea Evenimente viitoare și faceți clic pe Box, va apărea următorul mesaj:

„În prezent nu sunt programate programe – STAY TUNED pentru evenimentele viitoare.”Wilder vs Fury Australia

Odată ce lupta este pregătită, cumpărați-o și puteți viziona live pe o mare varietate de dispozitive, cum ar fi Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, televizoare inteligente sau Windows PC, prin Foxtel sau Optus.

Fury vs Wilder Live în Africa de Sud

Drapelul sud-africanIndiferent ce căutați, indiferent de fan sport, dacă sunteți în Africa de Sud, SuperSport este canalul pe care îl căutați.

SuperSport este un Canal de streaming sud-african care vine ca o parte din Rețea DStv. În țară, SuperSport este considerat cel mai mare emițător de rugby din lume. Dar aduce, de asemenea, mari ligi de fotbal (Premier League) și ceea ce suntem aici pentru astăzi, box.

Pentru a accesa conținutul SuperSport, trebuie mai întâi să devii un Abonat DStv. Acest lucru ar trebui să fie ușor și benefic pentru obișnuințele de streaming ca mai mult decât 13,5 milioane de case au un abonament valabil la serviciile lor video din Africa subsahariană.

Dacă doriți să urmăriți astfel de evenimente mari, vă recomandăm să optați pentru DStv-ul lor Plan premium. Costă doar R809 (58.32 $ / luna) și vine cu un întreg catalog de conținut sportiv (live sau la cerere). Ați putea dori, de asemenea, să vă abonați la diferite planuri, dar pentru sporturi de top, Premium ar trebui să o facă. Aici sunt Celelalte planuri ale DStv:

 • Compact Plus (R519)
 • Familie (R265)
 • Acces (R105)
 • Vizualizare ușoară (R29)

Lupta va continua 22 februarie 2020. Cu un abonament valid, veți putea să îl transmiteți în direct dacă locuiți în Africa de Sud. Practic, SuperSport nu oferă evenimente precum PPV-uri; lupta este chiar acolo în program.Program de box SuperSport

Acum, când se va termina timpul, puteți viziona în direct Fury vs. Wilder Apple TV, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Samsung Smart TV și Android TV.

Folosiți Kodi pentru a rătăci lupta

Kodi a fost întotdeauna o poartă excelentă către o experiență de streaming complet nouă. Puteți instala suplimente de canale oficiale și accesa toate acestea într-un singur loc.

În ceea ce privește următorul eveniment de box, puteți obțineți complementul Fox Sports Go și transmite-l în direct cu o ușurință completă. Cu toate acestea, nu uitați că aveți nevoie de un abonament prin cablu valabil în SUA pentru a face acest lucru. De asemenea, puteți achiziționa PPV de la furnizorul de televiziune.

Așadar, dacă folosiți Kodi, iată cum sunteți instalează Fox Sports Go:

 1. Lansați Aplicația Kodi.
 2. Capul spre Complementele Kodi.Introduceți suplimentele Kodi
 3. Click pe Instalați din Repositoriu. Este in Complementele mele secțiune. Instalați din secțiunea Depozitorului
 4. Alege Repositoriu suplimentar Kodi.Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Selectați Componente video.Componente video UFC 246
 6. Derulați în jos în secțiunea „F” și faceți clic pe Fox Sports Go.Alege Fox Sports Go
 7. Apoi, atingeți tasta Instalare butonul din colțul din dreapta jos al ecranului.Faceți clic pe Install Fox Sports Go
 8. Întoarceți-vă la Kodi’s Ecranul de start și lansați aplicația.Lansați Fox Sports Go
 9. Vi se va cere să vizitați site-ul web al site-ului Fox Sports Go și conectați-vă cu furnizorul. Apoi, trebuie să introduceți un cod suplimentar furnizat.
 10. În cele din urmă, puteți transmite live Wilder vs. Fury în direct pe Kodi.

Vă rugăm să rețineți că majoritatea suplimentelor de pe Kodi sunt Geo restricționat către anumite țări. Fox Sports Go nu este diferit, deoarece este disponibil doar în Statele Unite.

Dacă doriți să ocoliți restricțiile regionale impuse, trebuie să utilizați un instrument de internet care vă strică locația online în SUA. Pentru a fi exact, este necesară o rețea privată virtuală. Conectați-vă doar la un server din SUA și ați terminat.

Wilder vs. Fury – Ce se întâmplă

Tyson Fury va merge cu capul în cap cu Deontay Wilder pentru WBC și vacant Inelul, și titluri lineare de greutate grea. Cu toate acestea, titlurile nu sunt obiectivul principal în acest proces; este de a stabili un scor vechi de care niciunul dintre ei nu a primit satisfacția de care aveau nevoie.

Top Rank caută o modalitate de a topa topurile în venituri. Caută să stabilească un record 2 milioane cumpără. Dar crezi că este posibil? Lupta anterioară nu a fost chiar aproape 500k; De ce acesta ar fi altfel?

Potrivit lui Bob Arum, șeful de rang superior:

„Aș fi dezamăgit dacă plata pe viziune ar fi mai mică de 2 milioane de cumpărături. Acesta este obiectivul și estimarea. Cred că este realizabil … și scoatem toate opririle pentru a ajunge la acest număr sau să-l depășim. “

Va trebui doar să așteptăm și să vedem; este o luptă epică până la urmă. Acum, luptătorii aveau câteva cuvinte de spus unii altora. A început cu Fury, care nu era deloc subtil. Aceasta a trebuit să spună:

„Nu vin aici pentru o decizie de puncte, am avut prea multe dintre ele – nouă dintre ele – vin aici pentru o eliminare, am avut 21 dintre ele și din inimă asta sunt căutând să fac. Vei dormi în două runde. “

Wilder a răspuns comentariilor lui Fury cu câteva cuvinte dure. Bărbatul vine să câștige și se așteaptă cu nimic altceva decât un knockout. Iată ce a spus:

„Se numește afaceri neterminate și nu va mai putea recupera. Îl voi elimina. Eu sunt leul, regele junglei, și vine 22 februarie Îmi voi smulge capul de pe corp. “

Fury vs Wilder – Statistici

Să aruncăm o privire la modul în care ambii acești luptători stau înaintea ciocnirilor din 22 februarie 2020:Fury vs Wilder Stats

Undercard

Până acum, nu a fost confirmat niciun luptător pentru reapariția legendară. Dar ne așteptăm ca Frank Warren să-i aducă pe câțiva dintre cei mai buni luptători ai săi de la Tyson Fury.

În timpul ultimului atac, l-am văzut pe Joe Joyce în timp ce se lupta înaintea evenimentului principal, așa cum a făcut-o Isaac Lowe. Ortiz de asemenea, s-a alăturat la subcernă anul trecut. Există, de asemenea, discuții pe care le-ar putea vedea evenimentul co-principal Kubrat Pulev, pentru cine mănâncă Lui Anthony Iosua centurile ca provocator obligatoriu. S-ar putea să se confrunte cu concurentul colegului IBF Adam Kownacki.

Nu știm nimic sigur, dar Top Rank și PBC nu vor dezamăgi cu siguranță.

Tyson Fury vs Deontay Wilder Live Anywhere – Final Words

Lupta se întâmplă și va fi uimitor, deoarece ambii luptători au ceva de demonstrat. Streaming este ușor dacă îți cunoști drumul, iar acum o faci.

Aveți toate informațiile de care aveți nevoie transmite fluxul Fury vs Wilder oriunde te-ai afla. Încă așteptăm confirmarea mai multor radiodifuzori.

Se zvoneste că TSN va aerisi lupta în Canada și Sporturi de luptă Max îl va difuza în Orientul Mijlociu, dar asta încă nu a fost stabilit. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map