Cum să vizionezi Golovkin vs Derevyanchenko Live Online

În industria boxului, nimic nu rămâne vacant mult timp. Acesta este exact cazul cu titlul IBF Welterweight. Pe 5 octombrie 2019, Gennady Golovkin și Sergiy Derevyanchenko mergi din cap către cap pentru a determina cine va smulge titlul în interior Grădina Madison Square în New York City. Există fără opțiune PPV, fără canal de cablu, doar o modalitate de a fluxul luptei, DAZN. Deci, în cazul în care nu este disponibil în țara dvs. sau nu vă cunoașteți drumul, iată cum trebuie Urmăriți Golovkin contra Derevyanchenko în direct oriunde.


Cum să vizionezi Golovkin vs. Derevyanchenko

Cum să vizionezi Golovkin vs. Derevyanchenko

Golovkin vs Derevyanchenko Exclusiv pe DAZN

După cum am menționat, lupta nu se face la televiziunea tradițională. Singura modalitate de a-l urmări este de a fi un abonat DAZN. DAZN are milioane de abonați în întreaga lume, în special în 7 țări. Cel mai bun lucru despre acest serviciu este că nu aveți nevoie de abonament prin cablu pentru a accesa catalogul său.

Nici măcar evenimentele uriașe nu sunt excluse. S-ar putea să credeți că o astfel de luptă are forma unui PPV, dar nu. Lupta este o parte din abonament, indiferent dacă este lunar sau anual. Dar fii atent, conținutul pe care îl obții depinde de ce regiune locuiești.

Din fericire, lupta este în curs Sala de meciuri Box, care este disponibil în toate țările în care este disponibil DAZN. Deci, înainte de a începe, iată unde puteți viziona DAZN:

 • Austria
 • Germania
 • Japonia
 • Elveţia
 • Canada
 • Italia
 • Statele Unite

Dacă nu locuiți în aceste țări, accesul dvs. la DAZN va fi încheiat imediat ce vizitați site-ul web sau încercați să vă abonați. De fapt, este destul de simplu. DAZN examinează adresa dvs. IP pentru a determina locația dvs..

Dacă nu se întâmplă să fie acolo unde are drepturi de difuzare, cu alte cuvinte, țările de mai sus, veți fi blocat. O, încredere în mine, veți ști când se va întâmpla acest lucru, deoarece un mesaj frustrant de geo-eroare apare de nicăieri:

„DAZN nu este disponibil în această țară.”Eroare DAZN

O solutie?

Din fericire, există o soluție de ocolire a restricțiilor geografice. Întoarceți-vă la următoarea parte și aflați cum să deblocați DAZN și urmăriți Gennady Golovkin vs. Sergiy Derevyanchenko trăiește oriunde în lume Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, Android TV, Android, iPad, iPhone, PC și Mac.

Dacă preferați să urmăriți luptele DAZN pe platforma dvs. Kodi și nu știți cum să faceți, nu trebuie decât să întrebați. Iată cum puteți instala DAZN pe Kodi.

Big Drama Show live oriunde

După cum am menționat mai sus, DAZN este numai disponibil în anumite țări. Pentru a putea accesa conținutul său, ar trebui să fie reședința în acele regiuni sau să vă fie falsă locația virtuală pentru a apărea acolo. Deci, care este mai bun? Nu răspundeți la asta.

A Rețea virtuală privată este cel mai simplu mod de a-ți modifica locația curentă și de a părea că navighează pe web dintr-o altă regiune. Face acest lucru prin redirecționarea întregului trafic printr-un server securizat la alegere.

Odată ce vă conectați, dvs. datele vor fi protejate cu cele mai noi tehnologii și cu dvs. Adresa IP va fi mascată. Apoi veți lua o adresă IP diferită în oras de poarta unde se află serverul.

De exemplu, dacă vă conectați la un Server VPN în Statele Unite, veți obține un Adresa IP americană. Drept urmare, veți putea transmite în întregime catalogul DAZN din SUA indiferent de locul în care vă aflați pe hartă.

Golovkin vs Derevyanchenko – The Steps

Tehnologia poate fi descurajantă pentru cei care nu știu drumul lor. Dar, cu o îndrumare adecvată, totul este realizabil. Iată cum puteți unblock DAZN și vizionează GGG vs. Sergiy în direct oriunde te-ai afla:

 1. Înainte de a putea face orice, trebuie să alegeți un furnizor VPN. În calitate de ghid pentru astăzi, îl iau pe mine să vă recomand ExpressVPN.
 2. Odată ce ați creat un cont cu ExpressVPN, descărcați aplicația lor VPN pe Android, PC, Mac, iOS sau Fire Stick.
 3. Apoi, lansați aplicația VPN, conectare, și du-te către lista serverelor VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server într-una dintre țările în care DAZN este disponibil. Versiunea SUA este cea mai bună alegere.
 5. Lansați DAZN pe dispozitiv.
 6. Stream GGG vs. Sergiy trăiește oriunde în lume.

Parcurgerea acestor pași este destul de ușoară, dar alegerea VPN-ului potrivit pentru job poate fi un pic descurajantă. Acesta este motivul pentru care am recomandat ExpressVPNServiciul. Este una dintre cele mai importante VPN-uri din industrie astăzi, deoarece are peste 3000 de servere pe 160 de locații.

VPN este, de asemenea, bine-cunoscut pentru caracteristicile sale puternice de securitate și confidențialitate, cum ar fi un automat comutator ucide, divizare-tunelare, criptare AES-256 biți și mai multe protocoale de securitate. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are o opinie și un gust diferit. Deci, dacă ExpressVPN nu este ceea ce căutați, vă sugerez să aruncați o privire la tabelul de mai jos și să le alegeți VPN-uri de top pentru DAZN în calitate de însoțitor online.

Gennady Golovkin vs Sergiy Derevyanchenko

Lupta se întâmplă 5 octombrie 2019, în direct la Grădina Madison Square. Cei doi luptători au o istorie lungă de victorii în cariera lor, dar de data aceasta este diferit, este Dramatic.

GGG s-ar putea să nu fie în vârful lui, dar este încă un luptător foarte formidabil, cu putere zdrobitoare. Este un tip foarte periculos, deoarece majoritatea meciurilor sale se termină cu un KO. Întrebați-i victimele anterioare. Deci, Sergiy trebuie să fie atent la pumnii acelui om.

Pe de altă parte, cred Sergiy este bine pregătit pentru o confruntare atât de epică. Dacă nu era pregătit să facă față împotriva GGG, Nu cred că ar fi acceptat meciul în primul rând. Cu toate acestea, el ar trebui să se concentreze pe apărarea lui un pic mai mult. Cu toții am văzut lipsa lui de apărare împotriva lui Jacobs. Asta nu va preveni bine pentru el Golovkin

Ca să fiu sincer, vor exista momente stâncoase pentru Golovkin devreme în luptă, dar a lui persistență, putere și experiență va prevala. Nu voi prezice nimic, ci pe baza unor fapte, GGG are mâna superioară. Nu știm niciodată ce s-ar putea întâmpla; numerele nu au reușit până acum.

Deocamdată, să ne concentrăm doar pe ceea ce este pe card pentru seara. Iată cartea de luptă completă:

Evenimentul principal

 • Gennadiy Golovkin vs. Sergiy Derevyanchenko

Undercard

 • Israil Madrimov vs. Alejandro Barrera
 • Ivan Baranchyk vs. Gabriel Bracero
 • Ali Akhmedov vs. Andrew Hernandez
 • Brian Ceballo vs. Ramal Amanov
 • Kamil Szeremeta vs. Oscar Cortes
 • Joe Ward vs. Marco Delgado
 • Nikita Ababiy vs. Isiah Seldon

Urmăriți Golovkin contra Derevyanchenko în direct oriunde – Cuvinte finale

Nu știu despre tine, dar cred că ambii luptători sunt foarte diferiți. GGGÎn cele din urmă, puterea va avea un efect negativ după o rezistență încăpățânată Derevyanchenko, dar nu știm exact cum se va încheia această luptă.

Dar pe partea strălucitoare, cu toții putem, indiferent unde ne aflăm. Tot ce este necesar este un VPN și DAZN vă stă la dispoziție. Nu pierdeți niciodată o luptă. Obțineți un VPN și transmiteți Golovkin contra Derevyanchenko în direct oriunde. Dacă aveți predicții, asigurați-vă că le puteți împărtăși cu mine în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map