Cum să vizionezi Gomorrah în direct online

Gomorra (Gomorra) a fost favoritul fanilor încă de la debutul său în 2014. Indiferent dacă sunteți italieni sau nu, această serie te lasă mereu să dorești mai mult. Sezonul 3 a fost foarte interesant, nu am vrut să ratez niciun moment, nimic poate prevesti alianțe viitoare sau morți. Sezonul 4 a debutat pe 29 martie 2019. Deci, vă întrebați unde sau cum puteți transmite al 4-lea sezon? Verificați acest ghid și aflați.


Cum să vizionezi Gomorrah sezonul 4 în direct online

Cum să vizionezi Gomorrah sezonul 4 în direct online

Pot viziona Sky Go Italia oriunde?

Din păcate, nu poți. Dacă vă aflați în afara Italiei, nu veți putea urmări sezonul Gomorei 4. Tot ceea ce veți vedea este acest mesaj de eroare:

„Pentru a vedea acest conținut este necesar să găsim teritoriul Republicii Italiene.”

Sky Go Italia detectează locația dvs. aruncând o privire la adresa dvs. IP. Dacă vă aflați în afara granițelor italiene, canalul vă va bloca accesul imediat, chiar dacă aveți un abonament valid.

Din fericire, un VPN poate eluda aceste geo-restricții, indiferent de locul unde te-ai afla. Așadar, nu te încurca, până la sfârșitul acestui moment, nu vei putea urmări sezonul 4 al Gomorei în cel mai scurt timp.

Cum să vizionezi Gomorrah sezonul 4 cu un VPN

Utilizarea unei rețele private virtuale poate face să pară că navighezi pe internet din orice regiune aleasă. Acest lucru se întâmplă atunci când vă conectați la un anumit server dintr-o țară în care doriți să apariți.

Conectându-vă la un server italian, veți debloca tot felul de conținut italian, inclusiv Sky Go, Rai TV și multe altele. De ce atât de simplu? Ei bine, după conectare, adresa dvs. IP curentă va fi acoperită și veți primi în schimb o adresă IP italiană. Când canalul vă va citi IP-ul, va determina dacă vă aflați în prezent în zona de acoperire. Drept urmare, vă va permite accesul la toată biblioteca sa de streaming, indiferent de locul în care vă aflați.

Iată cum puteți deblochează Sky Go Italia și urmărește Gomorrah sezonul 4 în direct online:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor VPN credibil care are servere italiene. eu folosesc ExpressVPN și vă sugerez să faceți și voi.
 2. Accesați site-ul lor oficial și faceți clic pe Noțiuni de început. Aceasta vă va redirecționa către pagina de înregistrare unde puteți crea un cont și cumpăra serviciile acestora.
 3. După aceea, descărcați aplicația lor dedicată pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe Gomorra. Puteți alege între Android, iOS, PC, Mac sau FireStick.
 4. După ce descărcarea este făcută, instalați clientul și conectați-vă.
 5. Acum, parcurgeți lista de server până găsiți un server italian. Puteți utiliza doar bara de căutare pentru o abordare mai rapidă.
 6. Faceți dublu clic pe server sau atingeți singur și atingeți conectare.
 7. Așteptați câteva momente până când butonul conectat apare și devine verde.
 8. În cele din urmă, lansează Sky Go Italy din nou și urmărește Gomorrah sezonul 4 oriunde te-ai afla.

ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori VPN care pot efectua treaba. Pe măsură ce căutați pe piața VPN, încercați să stați departe de VPN-urile care oferă serviciile lor gratuit. Nu sunt de încredere și vă pot compromite datele în timp ce navigați pe web. Dacă doriți să aflați mai multe, iată o listă cu VPN-uri de top pentru Sky Go.

Despre Gomorra Sezonul 4

Să facem o recapitulare rapidă în cel de-al treilea sezon. În episodul final, Annalisa a fost ucisă de Patrizia. După aceea, Enzo devine suspect și urmărește aici pentru a afla că Gennaro a luat parte la crima surorii sale.

În final, Enzo merge să-l omoare pe Gennaro, dar Ciro se sacrifică pentru a-l salva și recunoaște că și-a ucis sora, afirmând că este pentru binele mai mare și că a vrut să evite un alt război. Ei bine, asta nu a mers prea bine, întrucât Enzo îl obligă pe Gennaro să-l omoare pe Ciro.

Ceea ce am observat de la premiera celui de-al 4-lea sezon al dramei mafiei napolitane alimentate cu droguri a fost cu 12% mai mare comparativ cu media sezonului al treilea. Social media a văzut # GOMORRA4 devenind cea mai importantă tendință pe Twitter în Italia. Sky Italia, bine făcut.

Gomorra este de departe cea mai mare serie de pe Sky Italia, depășind ratingurile pentru chiar Game of Thrones din țară. Cu toate acestea, va avea loc în ultimul sezon al mult așteptatului spectacol?

Deși Ciro nu mai este acolo, Marco D’Amore este și mai prezent în platou. Își va face debutul regizoral în episodul al 5-lea și al șaselea al sezonului.

Acum, dacă nu sunteți în Italia, puteți urmări sezoanele timpurii pe Netflix. Totuși, va trebui să așteptați un pic pentru a ieși al patrulea. În SUA, SundanceTV are drepturile la emisiune. Cu toate acestea, le ia un timp pentru a-l obține în regiune. În cele din urmă, puteți melodia pe Sky Atlantic în Marea Britanie și urmăriți emisiunea la aproximativ 2 luni de la lansarea în Italia.

Deocamdată nu o să dau niciun spoiler. Aruncați o privire și trailerul sezonului și mergeți mai departe și urmăriți emisiunea. Acum vă puteți aminti?

 

Sky Go Italia – Dispozitive compatibile

Stream Gomorrah sezonul 4 în direct pe următoarele platforme:

 • PC / Mac
 • Android
 • iOS
 • Xbox 360
 • Xbox One
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Acum TV
 • Roku

Cum să vizionezi Gomorrah sezonul 4 în direct online – rezumarea

Al patrulea sezon al celui mai popular serial TV Sky Italia, Gomorra, a debutat vineri seară. Nu vă faceți griji, nu v-ați pierdut nimic. Puteți urmări cu ușurință episoadele anterioare. Partea grea a fost acoperită și acum puteți accesa Sky Go Italia în afara Italiei. Deci ce mai aștepți? Peste 4 milioane de spectatori transmit emisiunea în fiecare săptămână, fiți unul dintre ei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map