Cum să vizionezi Grand National 2019 live online

Oricine participă la curse de cai și va face pariuri va interesa acest lucru 2019 Grand National. Întrucât itv va transmite în direct evenimentul, din cauza geo-restricțiilor, cei care nu sunt Marea Britanie nu o voi putea urmări, eu însumi.


Caii participanți la Marea Națională sunt antrenați la perfecțiune și nu este nimic asemănător cu privirea unui călăreț și calul său mișcându-se ca o unitate dincolo de inimile noastre palpitante și de mâinile care ajung la buzunar. Dar, destul de mult, să continuăm lucrurile bune. Veți avea nevoie de două lucruri pentru a urmări Grand National 2019 și vă asigur că nu sunt un ponei cu un singur truc.

Stream Urmăriți Grand National 2018 Live Online

Cum să vizionezi Grand National 2019 în afara Regatului Unit

Stream Grand National 2019 Live Online folosind VPN

Streaming itv în afara Regatului Unit este aproape imposibil. Dacă credeți că veți intra, vă treceți peste cap. Nu merge așa. Nu vă aflați în locul în care se află itv și, se pare, geo-locația dvs. controlează ceea ce vedeți online.

Știți ce veți obține când încercați să îl accesați în străinătate? Acest: “Ne pare rău. ITV Hub este disponibil numai pentru spectatorii din Marea Britanie. ” 

Vă aflați aici pentru a prinde online Grand National 2019 în direct, dar ați fost surprins când a apărut un mesaj de eroare. Din nou sunteți aici pentru a urmări evenimentul și veți face doar asta prin abonarea la un VPN.

Deoarece geo-locația dvs. este o problemă, acest instrument online vă va face să credeți că sunteți în Marea Britanie. VPN preia toate datele dvs. provenind de unde vă aflați și le transmite prin intermediul unui tunel digital privat apoi se termină într-un server unde i se atribuie locația respectivului server. Utilizatorul nu va mai fi localizat în locația anterioară, rezultând în utilizatorul obținând acces la întregul conținut din locația respectivă. De asemenea, prin acel tunel se află unde datele primesc criptarea finală astfel încât să nu fie accesat de nimeni. VPN vă păstrează datele sub acoperire și nu vorbim aici despre un cal împiedicat să alerge la viteză maximă.

paşi

Obțineți streaming uniform oriunde v-ați afla în lume, cu ajutorul unui VPN.

 1. Obțineți un furnizor de servicii care este suficient de puternic pentru a debloca cu succes itv.
 2. Configurați-vă contul VPN, apoi descărcați și instalați aplicația VPN.
 3. Deschide aplicația VPN și explorați-l.
 4. Spot pe serverele din Marea Britanie și conectați-vă la unul dintre ei.
 5. Se pare că vă conectați la internet cu o adresă IP britanică.
 6. Această metodă vă permite să deblocați și accesați toate canalele din Marea Britanie în străinătate.

Cel mai bun VPN pentru Grand National

ExpressVPN este un VPN incredibil de puternic și robust care poate fi operat cu ușurință. Deși nu este cel mai ieftin, este cel mai bun din afaceri. Este ideal pentru deblocarea conținutului de peste mări. Nu numai că servere optimizate pentru streaming, cu exceptia vitezele sunt incredibile. Puteți folosi alte servicii VPN cele mai bune pentru ITV pentru Grand Grand National în 2019 online.

Urmărește 2019 Grand National Free Online Live cu Smart DNS

Trecerea în jurul geo-restricțiilor este practic ceea ce face un DNS inteligent cel mai bine. Puteți paria că are capacități de deblocare mincinoase. Cu toate acestea, atunci când se discută despre caracteristicile de securitate între VPN și Smart DNS, este clar o cursă cu un singur cal. Un DNS inteligent nu se poate compara cu un VPN cu măsurile și standardele sale de securitate. Pentru început, VPN-urile criptează datele utilizatorilor și le umple cu protocoale pentru a le asigura protecția.

Pe de altă parte, un Smart DNS doar redirecționează aceste date printr-un server astfel încât să arate ca utilizatorul se află într-o altă locație. Cu un DNS inteligent, adresa IP rămâne aceeași, publică, neschimbată și foarte vizibilă. Dar, un lucru este sigur, trebuie să ajungeți transmiteți conținut cu viteză mare indiferent de locul în care vă aflați. Verificați cum:

 1. Grăbește-te și înscrieți-vă cu proba gratuită de 7 zile a Unlocator.
 2. Aceste videoclipuri / tutorial de configurare vă vor ajuta configurați-vă DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul ITV sau lansați aplicația.
 4. Acum, conectați-vă folosind contul ITV.
 5. Începeți să transmiteți fluxul Marelui Național live online.

Motivul pentru care aleg Unlocator este din cauza lui performanță rapidă, configurare ușoară, prețuri mici, și compatibilitate mare. În plus, a fost singurul serviciu proxy Smart DNS care mi-a permis de fapt deblochează ITV în străinătate. Încercați-vă și împărtășiți experiența dvs. cu Unlocator în secțiunea de comentarii de mai jos.

Grand National 2019 Program

4 aprilie (ziua 1)

 • Manifest Novices ‘Chase 2m 4f
 • Doom Bad Anniversary 4-Y-O obstacol juvenil 2m 1f
 • Betway Aintree Bowl Chase 3m 1f
 • Betway Aintree Hurdle 2m 4f
 • Randox Health Foxhunters Open Hunter Chase 2m 5f
 • Betway Red Rum Handicap Chase 2m
 • Goffs Nickel Coin Mares ‘Standard Open National Hunt Flat Flat 2m 1f

5 aprilie (ziua 2)

 • Alder Hey Carism Handicap Hurdle pentru copii 2m 4f
 • Crabbie’s Top Novices ‘Hurdle 2m 1/2 f
 • Betway Mildmay Novices ‘Chase 3m 1f
 • JLT Melling Chase 2m 4f
 • Randox Health Topham Handicap Chase 2m 5f
 • Doom Bar Sefton Novices ‘Hurdle 3m 1/2 f
 • Weatherbys Private Bank Standard Open National Hunt Flat Flat Race 2m 1f

6 aprilie (ziua 3 – Ziua Națională Mare)

 • Gaskells Handicap Hurdle 3, 1/2 f
 • Betway Mersey Novices ‘Hurdle 2m 4f
 • Doom Bar Maghull Novices ‘Chase 2m
 • Betway Handicap Chase 3m 1f
 • Ryanair Stayers ‘Liverpool Hurdle 3m 1/2 f
 • Randox Health Grand National Handicap Chase 4m 2 1/2 f
 • Pinsent Masons Handicap Hurdle (Jocuri condiționate ” & Cursa călăreților amatori) 2m 1/2 f

Cum să vizionezi 2019 Grand National Free Live oriunde în lume?

Sperăm că acest tutorial i-a ajutat pe toți fanaticii dvs. de curse de cai să difuzeze Grand National oriunde în lume. Pentru mai multe întrebări despre modul de utilizare ExpressVPN sau Unlocator, evitați restricțiile geografice și nu ezitați să comentați mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map