Cum să vizionezi KSI vs Logan Paul Live Stream online?

Cum să transmiteți KSI vs Logan Paul în direct pe PC, Mac, Android, FireStick, Kodi, PS4, Xbox One, Roku, iOS sau Apple TV? Pe 25 august 2018, Olajide William Olatunji, mai cunoscut sub numele de KSI, se va confrunta cu senzația YouTube, Logan Paul, într-o luptă de box. Manchester Arena din Marea Britanie va găzdui evenimentul. O a doua luptă, care a avut loc în SUA, a fost programată și pentru februarie 2019. În ghidul de mai jos, puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre acest joc, inclusiv cum să urmăriți Logan Paul vs KSI în direct în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Germania și restul lumii.


Cum să vizionezi KSI vs Logan Paul Live Stream online?

Cum să vizionezi KSI vs Logan Paul Live Stream online?

KSI vs Logan Paul – Tot ce trebuie să știți

În februarie, milioane de oameni au urmărit transmisia online live a KSI vs Joe Weller. Această luptă s-a încheiat prin eliminarea tehnică în a treia din șase runde. Imediat după aceea, KSI l-a chemat pe Logan Paul. Paul nu a ezitat și a acceptat provocarea KSI la scurt timp după. El a făcut anunțul printr-un videoclip pe canalul său YouTube.

Ambele vedete online au în jur de 18 milioane de abonați Youtube, dar asta nu va conta pentru nimic odată ce cei doi pas în ring. Lupta va avea loc sâmbătă, 25 august, începând cu ora 19:00 GMT (15:00 ET).

Atacul KSI vs Logan Paul nu este singura luptă de pe cărți. Fratele lui Logan, Jake, se va confrunta și cu fratele lui KSI, Deji va lupta pe aceeași carte. Alte lupte vor fi anunțate în curând.

Cum să vizionezi KSI vs Logan Paul Live Online?

Inițial, s-a crezut că lupta KSI vs Logan va fi disponibilă pentru streaming gratuit pe YouTube. Au existat multe zvonuri potrivit cărora meciul de box va fi disponibil gratuit atât pe canalul YouTube al KSI, cât și pe canalul YouTube al lui Logan Paul..

Cu toate acestea, după cum se dovedește, KSI vs Logan Paul va fi un eveniment PPV. Dacă doriți să urmăriți cei doi YouTuber mergeți cu capul în cap, va trebui să scoateți mai întâi 10 $ (7,50 £).

KSI vs Logan Paul PPV

KSI vs Logan Paul PPV

Aplicația YouTube în sine este disponibilă pe toate dispozitivele principale de streaming și console de jocuri. Asta înseamnă că puteți transmite fluxul Logan Paul împotriva KSI pe PC, Mac, Android, PS4, Xbox One, Apple TV, Roku, Smart TV sau dispozitiv iOS, pur și simplu lansând aplicația YouTube și îndreptându-vă către unul dintre KSI și Logan Paul. Canalul de streaming YouTube de mai jos. Evident, va trebui să plătiți costul PPV înainte de a putea accesa fluxul live.

 • KSIvsLogan YouTube Streaming Channel

În cazul în care utilizați un Amazon Fire Stick, puteți obține încă aplicația YouTube pe FireStick urmând acest tutorial. Pentru utilizatorii Kodi, pur și simplu adăugați suplimentul YouTube Kodi la lista de pluginuri video.

Dacă preferați să urmăriți lupta în persoană, le puteți cumpăra aici. Costurile biletelor variază de la 167 lire sterline pentru pachete la 515 GBP pentru biletele VIP costă 515 GBP. În momentul publicării acestui articol, evenimentul încă nu s-a epuizat.

Ce se întâmplă dacă YouTube este blocat Unde trăiesc, muncesc sau studiez?

În unele cazuri, este posibil să nu puteți accesa YouTube din cauza cenzurii pe Internet. În plus, unele locuri de muncă, școli și colegii au interzis, de asemenea, parțial sau complet YouTube în spațiile lor. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu pot viziona videoclipul YouTube din cauza vreunei forme de restricție, pur și simplu înregistrați-vă la un furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.

Chiar dacă aveți acces la Youtube, lupta KSI și Logan Paul ar putea fi în continuare blocată în funcție de regiunea dvs. actuală. În locul fluxului live, vi se va prezenta o eroare care spune: „Acest videoclip nu este disponibil.”

Mesaj de eroare KSI vs Logan Paul Youtube

Mesaj de eroare KSI vs Logan Paul Youtube

Utilizarea VPN vă permite să vă ocoliți de toate formele de cenzură internă și georestricții și cenzură pe Internet.

 1. Pur și simplu înregistrați-vă cu un furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația lor VPN.
 3. Conectați-vă și conectați-vă la un server VPN din SUA sau Marea Britanie
 4. Este nevoie de toate pentru a debloca videoclipurile YouTube cu restricții geore restricționate

Consultați recenzia noastră despre ce VPN-uri sunt cele mai bune de utilizat cu Youtube în timp ce vă aflați.

KSI vs. Logan Paul – FACE 2 FACE

KSI vs Logan Paul Undercard

Lupta KSI vs Logan Paul nu va fi singurul meci de box pe care îl vei putea transmite pe PPV. Iată cardul complet de luptă KSI vs Logan Paul:

 • Deji vs Jake Paul
 • Halal Ham vs Jrizzy
 • Jeremy Momo vs Rossihd
 • JMX vs Antrenorul Richard
 • Faze Sensei vs Peajay
 • Rackaracka vs Scarce
 • Anesongib vs Jay Swingler

KSI vs Logan Paul – Predicții și gânduri finale

După cum a subliniat Logan, „Este SUA față de Marea Britanie”. Logan Paul a făcut cu siguranță mulțime de lista neagră a oamenilor, din cauza controversatului videoclip „Forest Suicide” pe care l-a publicat pe canalul său de Youtube în decembrie 2017. Acesta este motivul suficient pentru ca mulți să se înrădăcineze în KSI. În timp ce KSI a luptat și a câștigat primul său meci de box, Logan nu a fost încă testat în ring. Care dintre cele două YouTubers credeți că va ieși în vârf? Partajează previziunile tale în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map