Cum să vizionezi Magenta TV în afara Germaniei

Piața televiziunii germane se încălzește. S-a raportat că serviciile VoD amenință piața de cablu. Netflix acum are mai mulți abonați decât Sky Deutschland în țară. Ca rezultat, Deutsche Telekom s-a alăturat bătăliei și a lansat un nou serviciu OTT, denumit ca Magenta TV. Serviciul online oferă spectacole și filme, precum și programare de la pubele populare germane ARD și ZDF. Cu toate acestea, la fel ca aceste servicii, Magenta este de asemenea disponibil numai în Germania. Ei bine, nu de mult. Iată cum puteți vizionați Magenta TV oriunde.


Cum să vizionezi Magenta TV în afara Germaniei

Cum să vizionezi Magenta TV în afara Germaniei

Magenta TV – Germană pentru Core

Serviciul este foarte popular pe solul german. Cu toate acestea, dacă sunteți un Fostul pat german locuind în străinătate, accesul la canal devine dificil geo-restricții.

Chiar dacă aveți un cont valid, după ce părăsiți țara, veți pierde accesul la Magenta TV. Procesul se numește geo-blocare, în cazul în care serviciile de streaming și site-urile web restricționează accesul la conținutul lor pe baza de locația utilizatorului.

Magenta se întâmplă să fie disponibilă doar în Germania și doar rezidenții de acolo pot naviga prin ceea ce are de oferit. Dacă lansați canalul cu o adresa IP non-germană, probabil că veți primi un mesaj de eroare în loc de videoclipul tău.

Acum știți care este problema. Totul se află în adresa dvs. IP, care vă ajută site-urile să vă urmăriți locatie fizica. Dar dacă puteți modifica acel IP? Ei bine, puteți și modul de a face acest lucru este prezentat mai jos.

Transmiteți Magenta TV oriunde în afara Germaniei

După cum am menționat, la fel ca orice serviciu de streaming, Magenta TV se bazează pe adresa dvs. IP pentru a stabili dacă vă aflați sau nu în zona de acoperire. Pentru a accesa canalul, trebuie să domiciliați în Germania, adică să aveți un Adresa IP germană.

Acest lucru poate fi obținut cu ușurință dacă utilizați un Rețea virtuală privată. Cunoscut la nivel mondial ca VPN, acest software de internet poate ocoliți restricțiile regionale prin schimbarea locației tale virtuale într-o țară aleasă.

În primul rând, VPN-urile sunt instrumente de securitate utilizate pentru menținerea online a utilizatorilor intimitate și îmbunătățirea lor Securitate. După ce vă conectați la un server VPN, acesta criptează datele și vă clochează adresa IP, înlocuind-o cu una nouă în țara în care se bazează serverul.

Cu acest nou IP, puteți accesa conținut restricționat în acea regiune, indiferent unde vă aflați fizic. De exemplu, dacă vă conectați la un server din Germania, veți obține un Adresa IP germană. În consecință, veți putea transmite fluxurile de like-uri Netflix Germany, DAZN Germany, Sky Deutch și Magenta TV.

Ce trebuie să faci

Procesul de deblocare este destul de simplu. Urmați pașii de mai jos și veți putea vizionați Magenta TV oriunde v-ați afla:

 1. În primul rând, abonați-vă la un serviciu VPN. recomand ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați-le Aplicație VPN pe dispozitiv. Clienții ExpressVPN acceptă Android, PC, Mac, iOS, precum și FireStick.
 3. Apoi, activați aplicația VPN, conectare, și deschideți lista de server.
 4. Căutați o Server german și apăsați conecta.
 5. Așteptați câteva secunde și verificați noua dvs. adresă IP folosind aceasta Verificator IP.
 6. Lansa Site-ul sau aplicația Magenta TV.
 7. Fluxul de sus TV germană oriunde.

Evaluăm furnizorii VPN pe baza mai multor factori. De aceea am ales ExpressVPN ca recomandare. Furnizorul vă asigură confidențialitatea online, vă protejează datele cu criptări de grad militar și vă ajută să ocoliți cele mai dificile Blocuri VPN și restricții regionale.

Nu păstrează jurnalele activității dvs. și oferă garanții precum comutator ucide care oprește transmisia de date dacă conexiunea VPN scade în orice moment.

In cele din urma, ExpressVPN vă permite să le testați serviciul pentru o lună întreagă, fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile. La final, depinde de tine. Dacă ExpressVPN nu este ceea ce căutați, asigurați-vă că verificați tabelul următor, deoarece reprezintă cele mai bune VPN-uri pentru Germania.

De la EntertainTV la MagentaTV

Magenta TV oferă abonaților săi o gamă largă de conținut. Puteți obține acces exclusiv la mii de titluri de la ARD și ZDF fără taxă suplimentară.

Serviciul nu este deloc scump. Abonații pot primi TV în direct, conținut la cerere și „Megathek” (mega bibliotecă) pentru 7,95 euro / lună, indiferent de furnizorul de internet.

Mai mult, utilizatorii pot accesa în jur 75 de canale TV, inclusiv 45 în HD (definiție înaltă). Dar de ce Magenta TV are un astfel de impact asupra televiziunii germane? Ei bine, asta se datorează în principal faptului că nu necesită niciun angajament pe termen lung.

Magenta acum s-a terminat 4 milioane de abonați în Germania, ceea ce reprezintă un număr foarte bun, având în vedere că serviciul a existat abia din octombrie 2018. Nu se oprește acolo.

Fanii sportului sunt, de asemenea, interesați de Magenta TV, pentru că acum câștigă pentru Bundesliga. După cum am menționat, Magenta TV oferă televiziune în direct. Aceasta include evenimente sportive de top. Conform Dirk Wössner – Directorul executiv al Telekom:

“MagentaTV este sinonim pentru sport, unde fotbalul joacă un rol important, motiv pentru care drepturile Bundesliga sunt în general interesante pentru noi și spectatorii noștri.”

Dacă se va întâmpla acest lucru și Magenta reușește să surprindă o astfel de ligă, puteți spune că baza abonaților lor se va ridica în curând. Iată ce are de spus Tim Höttges, CEO al Deutsche Telekom:

„Afacerile noastre s-au desfășurat din nou în toate domeniile din prima jumătate a anului 2019. Asta ne pune în situația de a oferi rezultatele pe care le-am promis.

În plus, Magenta este disponibil pe un număr mare de dispozitive, inclusiv:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • ferestre
 • Mac
 • Amazon Fire Stick

Magenta TV Oriunde – Gânduri finale

Magenta TV funcționează sub deviza „Pur și simplu unul pentru toți”. Cu toate acestea, geo-restricțiile fac ca aceasta să fie doar pentru Germania. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de VPN la schimbați-vă locația și înșelați canalul în care vă aflați în zona de acoperire.

După ce ați terminat, veți obține mai mult de 10000 titluri germane nu contează unde ești. În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru configurarea unui VPN pe dispozitivul dvs., contactați-mă în secțiunea secțiunea de comentarii mai jos și te voi ajuta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map