Cum să vizionezi Mubi oriunde în lume?

Uneori, căutarea unui film pe care să-l prindă pe Netflix ar putea dura mult mai mult decât ai anticipat. În cele mai multe cazuri, nu este faptul că filmele din biblioteca lor nu sunt la fel de ispititoare, dar multe dintre ele par atât de bune încât să alegi unul pe care să le vizionezi devine foarte dificil. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, atunci veți fi probabil surprins de un caz serios de paralizie de analiză. Pentru spectatorii care nu ar dori să fie stresați, decizând ce să urmărească, Mubi oferă o alternativă foarte convingătoare. Pentru început, acest serviciu de streaming unic oferă doar 30 de filme simultan, astfel încât alegerea unuia de vizionat devine mult mai ușoară.


Cum să vizionezi Mubi oriunde în lume?

Cum să privești Mubi oriunde în lume?

Mubi este bun?

Lista filmelor pe care le veți găsi la un moment dat pe platformă este de fapt pusă la punct de o echipă foarte talentată de snobi și academicieni. Puteți găsi o combinație bună de filme premiate, dintre care puteți alege, oricând doriți. Pentru a vă asigura că conținutul rămâne mereu la curent, în fiecare zi este adăugat un nou film în listă, în timp ce altul este eliminat. Fiecare film rămâne pe listă doar 30 de zile.

Pe lângă faptul că este o platformă de streaming de filme, Mubi vă permite, de asemenea, să citiți recenzii ale unor scriitori de renume de la o secțiune editorială pe care au numit-o „The Notebook”. Aici veți afla ce părere au alți critici de film despre filmul pe care tocmai îl urmăriți și vă veți aprofunda cunoștințele despre toate lucrurile cinematografice. De asemenea, dacă aflați că un film pe care intenționați să îl vizionați a trecut deja de nota de 30 de zile și nu mai este pe listă, puteți totuși să-l urmăriți pentru 4 dolari în HD la conveniența dvs..

Unde este disponibil Mubi?

În ceea ce privește disponibilitatea regională, Mubi oferă un set de filme diferite, în funcție de locul în care vă bazați. Serviciul a fost localizat în prezent pentru utilizatorii din Marea Britanie, SUA, Franța și Canada. Deci, toate aceste regiuni au un set diferit de filme pe linie. Mubi vine în curând și în India.

Dacă se întâmplă să fii în afara acestor regiuni, nu poți accesa Mubi din cauza restricțiilor regionale. Cu toate acestea, există o soluție de rezolvare. Cum ați accesa aceste listări regionale, în ciuda altor părți ale lumii? VPN la salvare.

Utilizarea unui VPN pentru a transmite fluxul Mubi în afara SUA, Marea Britanie sau Canada?

VPN reprezintă o rețea privată virtuală și se referă la o colecție de servere care vă permit să accesați servicii geo-restricționate și, de asemenea, criptați conexiunea. În principiu, criptarea ascunde tot traficul dvs. de internet. Îți este dificil pentru oricine să vadă ce ai de făcut online. Conectarea la un serviciu VPN vă păstrează anonim pe tot parcursul utilizării dvs. de internet. Datele personale precum locația și identitatea dvs. rămân ascunse. Așadar, nici o informație despre tine nu rămâne în urmă pe site-urile pe care alegi să le vizitezi. Iată cum puteți utiliza VPN pentru a viziona Mubi oriunde în lume:

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un serviciu VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe Mubi.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din SUA.
 4. După ce vă conectați la un server american, veți primi un provizoriu Adresa IP americană asta face să pară că te-ai localizat în SUA.
 5. Acum că aveți un IP american, puteți transmite cu ușurință Mubi de oriunde în lume.

Dacă știți că veți petrece mult timp în streaming, atunci ar trebui să luați în considerare abonarea la un serviciu VPN. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați de orice măsură pe care ISP-ul dvs. o poate aplica pentru a accelera conexiunea. În acest sens, accelerarea înseamnă orice, de la încetinirea vitezei, până la refuzul accesului dvs. la anumite site-uri și canale de streaming. Utilizarea unui VPN împiedică ISP-ul să vă spioneze, așa că nu vor avea nici o idee despre ce aveți de gând.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Mubi în străinătate

Acum, dacă știți ce păstrați pentru a obține amabilitatea unui abonament VPN, aruncăm o privire asupra tipului de furnizori la care ar trebui să vă gândiți să vă abonați.

1. ExpressVPN

ExpressVPN se remarcă ca unul dintre cei mai fiabili furnizori la care te-ai putea adresa pentru protecția online. Serviciul premiat are peste 2000 de servere în rețeaua sa și o prezență în peste 90 de țări. Acoperirea sa mare de server are până la 200.000 de IP-uri pentru ca abonații săi să se conecteze și încă mai are o gamă de servere sigure la care vă puteți conecta dacă țara în care nu vă permiteți conexiuni VPN.

Aveți până la 3 conexiuni simultane cu acest furnizor. ExpressVPN acceptă OpenVPN, SSTP, L2TP și PPTP ca protocoale VPN. Serviciul se bazează în Insulele Virgine Britanice, astfel încât nu există nicio îngrijorare pentru ca datele dvs. să fie partajate cu autoritățile, deoarece majoritatea acestora nu au jurisdicție acolo. Serviciul are, de asemenea, o politică clară de înregistrare zero, așa că nu vor avea nici o idee despre ce sunteți online. Securitatea este asigurată prin criptarea AES de 256 biți. Serviciul vine, de asemenea, cu un serviciu Smart DNS pentru a vă ascunde locația și identitatea. Lățimea de bandă nelimitată și comutarea nelimitată a serverului sunt standard, astfel încât veți putea transmite fără probleme de Mubi, indiferent de locul în care vă aflați. Pentru a vedea ce altceva mai are ExpressVPN, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este creditat că oferă unul dintre cele mai rapide servicii VPN din lume. Acest furnizor din SUA este popular printre streamere datorită serverelor sale ultra-rapide. IPVanish a fost înființată în 1999 și are o rețea în creștere de peste 1500 de servere pe numele său. Serviciul folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți pentru a vă asigura că traficul utilizatorului rămâne sigur. Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pe iOS, Mac, FireStick, Windows, Linux și Android.

Serviciul este unul dintre puținele care are suport pentru până la 10 dispozitive simultane. IPVanish oferă, de asemenea, un proxy web SOCKS5 pe care îl puteți apela dacă doriți să vă ascundeți locația și identitatea doar de fiecare dată când sunteți online. Serviciul asigură că abonații obțin atât lățimea de bandă nelimitată, cât și comutarea nelimitată a serverului. Aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish pentru a vedea dacă acesta este cel mai bun serviciu pentru dvs..

3. NordVPN

NordVPN este unul dintre cei mai buni furnizori cu care ați putea să vă înscrieți vreodată. Serviciul este slab și ambalează o mulțime de pumni. Cu peste 4000 de servere din care puteți alege, NordVPN călcă cu ușurință peste alți furnizori care au o rețea mult mai mică. Serviciul are sediul în Panama și este o regiune care nu este parte a niciunei legi de partajare a datelor. Aceasta înseamnă că datele dvs. vor fi în mâini grozave. Având în vedere că politica lor de înregistrare zero este bine pusă în aplicare, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca nimeni să pună mâna pe istoricul traficului dvs..

NordVPN vă ia foarte în serios securitatea online și are funcții în acest sens. Serviciul vă orientează datele prin două în loc de una; prin urmare, dublarea criptării AES deja de 256 biți. Serviciul oferă, de asemenea, servere oftalmate pentru utilizare VPN în țările în care este interzis, precum și servere dedicate pentru cei care doresc servicii specializate. NordVPN funcționează de asemenea bine cu Tor pentru a vă asigura că rămâneți anonim. NordVPN este excelent și pentru navigare, deoarece vă permite să vă conectați la servere care sunt special optimizate pentru asta. Pentru o defalcare mai cuprinzătoare a serviciilor în magazin, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Urmărind Mubi de peste mări

Transmiterea de la Mubi în afara Marii Britanii, SUA, Canada sau Franța ar trebui să fie o briză odată ce ai furnizorul VPN potrivit de partea ta. ExpressVPN, IPVanish și NordVPN au toate serviciile potrivite pentru a vă menține conexiunea privată, sigură și super rapidă. Continuați și uitați-vă la fiecare din recenziile noastre detaliate pentru o perspectivă mult mai aprofundată înainte de a lua decizia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map