Cum să vizionezi Nadal vs Djokovic Live Stream online

Este o mare rivalitate renăscută. Doamnelor si domnilor, Rafael Nadal este setat pentru o apariție epică cu nimic altceva decât Novak Djokovic veni 13 iulie 2018. Sunt fan Nadal și nu sunt dispus să ratez această ciocnire. Câștigătorul acestui joc va fi cu siguranță un favorit fierbinte pentru câștigarea turneului de la Wimbledon 2018. Deci, faci echipa Nadal sau echipa Djokovic? vrei sa transmiteți meciul în direct oriunde? Bine, atunci, să mergem.


Cum să vizionezi Djokovic vs Nadal Live Stream online

Cum să vizionezi Nadal vs Djokovic Live Stream online

Nadal vs Djokovic Wimbledon 2018 Canalele de streaming

Un astfel de eveniment uriaș necesită să fie disponibil în fiecare țară pentru streaming în direct. Cu toate acestea, nu este cazul. Unele regiuni nu au o emisiune oficială pentru meci. Așa că apelează la alternative disponibile în diferite țări. Problema este că acestea canalele sunt limitate la propriul lor teritoriu. Cu alte cuvinte, ei nu pot opera în străinătate.

Canalele care difuzează meciul sunt enumerate mai jos împreună cu țara în care au drepturi de difuzare. Verifică-le și dacă nu locuiești în niciuna dintre aceste regiuni, te voi ajuta mai târziu în articol..

 • 7Plus (Australia)
 • BeIN Sports (Orientul Mijlociu)
 • BeIN Sports (Franța)
 • Canal de tenis (SUA)
 • Sky Deutschland (Germania)
 • Hotstar (India)
 • ESPN (SUA)
 • Sky Italia (Italia)
 • BBC iPlayer (Marea Britanie, gratuit)
 • Fox Sports (Australia)
 • SRF (Elveția)

Wimbledon pe BBC iPlayer

Am încercat să urmăresc Wimbledon 2017 pe BBC iPlayer acum ceva timp. Stii ce s-a intamplat? Am devenit frustrant mesaj de eroare:

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

Stream Wimbledon gratuit geoblocat în afara Regatului Unit

Dacă utilizați un VPN, poti lucrați în jurul acestor geo-restricții și accesați orice site web restricționat în funcție de serverul la care vă conectați. De exemplu, dacă vă conectați la un Serverul SUA, veți putea transmite stream-urile lui ESPN și Hulu. Acest lucru se datorează faptului că dumneavoastră Adresa IP originală este acoperită si tu au în schimb o adresă IP americană.

Stream Rafael Nadal împotriva Novak Djokovic folosind VPN

Întrucât lucram la BBC iPlayer, îl voi lua ca exemplu pentru a vă arăta ce trebuie să faceți pentru a Urmăriți Nada vs Novak live oriundee. Iată pașii:

 1. În primul rând, aveți nevoie de un VPN corespunzător pentru job. BBC este capabil să blocheze VPN-urile, așa că asigurați-vă că alegeți una credibilă. Dacă nu știi ce să aleg, îți sugerez să folosesc, ExpressVPN.
 2. Accesați App Store-ul dvs. național și descărcați clientul. Dacă nu o găsiți, accesați site-ul lor și accesați-l acolo.
 3. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. și Autentificare cu datele de acreditare.
 4. Acum, conectați-vă la un server din Marea Britanie dacă BBC iPlayer este alegerea dvs.. Puteți utiliza, de asemenea:
  • Un server american pentru ESPN.
  • Un server australian pentru 7Plus.
  • Un server elvețian pentru SRF.
 5. Apăsați conectați și așteptați să aibă loc conexiunea.
 6. Acum, lansați-vă canalulSite-ul sau dedicat, dacă este disponibil.
 7. Urmăriți Nadal nad Djokovic oriundeBBC iPlayer Deblocat

Am sugerat deja ExpressVPN deoarece funcționează în continuare cu BBC iPlayer. Cu toate acestea, există și alte VPN-uri de top pentru BBC iPlayer și sunt prezentate în tabelul de mai jos.

Cum să difuzezi Nadal vs Djokovic Online folosind Smart DNS

Un alt mod de a ocoli geo-restricțiile este de a utiliza Proxy-uri DNS inteligente. Această alternativă nu vă reagregă întregul trafic doar bucată care permite canalului să vă determine locația. După ce partea DNS este modificată, veți putea urmări prezentarea legendară în direct, oriunde v-ați afla.

Să aruncăm o privire asupra modului în care puteți Urmăriți Novak vs Nadal cu Smart DNS:

 1. De asemenea, aveți nevoie de un furnizor credibil în acest caz. Încerca Unlocator ei oferă o Proces gratuit de 7 zile.
 2. După aceea, folosiți-le ghiduri de configurare pentru a configura Smart DNS pe platforma dvs. Ghidurile sunt foarte ușor de urmărit. Alegeți dispozitivul și urmați pașii furnizați.
 3. Odata facut, vizitați BBC iPlayer.
 4. Redați ciocnirea Wimbledon 2018 între Nadal și Djokovic oriunde.

Avantajele pe care le obțineți este că nu pierdeți viteza internetului în proces, ca și al dvs. datele nu sunt criptate. Și din moment ce adresa dvs. IP rămâne intactă, canalele dvs. locale vor rămâne pe deplin funcționale. Dar fii atent, Smart DNS nu este o abordare sigură. Dacă doriți securitate, lucrați mai bine cu un VPN. Dacă nu, încercați Unlocator afară, 7 zile sunt buni să vă dați seama dacă acest lucru este bun sau nu.

Stream Wimbledon 2018 gratuit Live Online – The Bottom Line

Ieșirea neașteptată a lui Federer din sferturile de finală a fost dezamăgitoare, dar semifinala dintre Djokovic și Nadal sigur va merita urmărit. Care dintre acești giganți de tenis credeți că va ajunge în finala Wimbledon din 2018? Ce metodă ați ales să difuzați meciul, VPN sau DNS inteligent? Împărtășiți predicțiile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map