Cum să vizionezi NHL la Roku Live

Sezonul hochei este chiar după colț, așa că obțineți-vă Dispozitive Roku gata pentru streaming. În calitate de proprietar al dispozitivului Roku, am trecut în mod clar prin intermediul cablului și acum caut modalități noi de a viziona jocurile NHL..


Este sigur să spunem că proprietarii Roku s-au descurcat singuri cu alegerea dispozitivelor de streaming. Nu există un loc mai bun pentru a viziona sezonul NHL decât pe Roku și sunt aici să vă spun cum puteți transmiteți jocurile de hochei NHL pe jucătorii Roku și pe televizoarele Roku.

Cum să vizionezi NHL la Roku Live

Cum să vizionezi NHL la Roku Live

Canalele care găzduiesc NHL 2019 pe Roku

Următoarea este o listă a unora dintre cele mai bune canale de streaming care transmit emisiunea NHL in Statele Unite. Aceste canale TV oficiale au deja aplicații pe Roku – majoritatea le fac, dacă nu toate.

 • NHL.TV
 • Hulu Live TV
 • Directv Acum
 • FuboTV
 • Sling TV

Cum să urmărești NHL Live Online pe Roku

NHL are loc în SUA și asta înseamnă toate canalele care transmit jocurile sunt geo-blocate în afara SUA. Dar, veștile bune sunt că, cu un instrument VPN, puteți totuși accesați canalele chiar și în străinătate. Un VPN vă ajută restricții de ocolire de tot felul care te împiedică să accesezi canalele de streaming NHL.

VPN conectează dispozitivul pe care îl utilizați la unul dintre serverele sale din SUA. O sa trece-ți întregul trafic prin acel server american, făcând să pară că te conectezi din SUA. veţi obțineți o adresă IP a SUA permițându-vă astfel să accesați tot conținutul acelei țări.

Alte lucruri de așteptat cu VPN sunt următoarele:

 • Scapă de ISP Throttling: ISP-ul dvs. nu va mai controla conexiunea dvs. din cauza câtă lățime de bandă consumați.
 • Deblocați conținutul de peste mări: Obțineți aproape fiecare canal sau serviciu dorit odată abonat la un VPN.
 • Evitați oprirea: Ascundând locația dvs. reală, locația reală, dvs. evitați oprirea care te împiedică să urmărești conținutul preferat de sport.
 • Aplicații VPN: Furnizorii de servicii VPN au aplicații prietenoase pentru toate platformele.
 • Securitate online: Standardele de securitate ale VPN vă protejează datele împotriva ochilor înrăutățiți și vă protejează online.

Pentru a debloca NHL pe Roku, veți avea nevoie de un furnizor de servicii VPN de încredere, iar cel mai bun de pe piață este ExpressVPN. Este un furnizor care oferă performanțe consistente. Acesta garantează elimina restricțiile regionale privind conținutul de peste mări. Este foarte prioritizează confidențialitatea după cum urmează a politică strictă fără jurnaluri și implementează protocoale de criptare dure. Tabelul de mai jos vă poate ajuta să parcurgeți alte opțiuni VPN demne de luat în considerare.

Transmiteți NHL pe Roku cu aceste canale

Dacă sunteți un proprietar Roku și nu folosiți canalele de streaming pe care trebuie să le ofere, atunci veți lipsi multe. Știți că puteți viziona fiecare moment al Sezonul NHL fără cablu chiar dacă ai fi în afara SUA? Este perfect posibil transmite jocurile de hochei pe Roku folosind următoarele canale de streaming.

NHL.TV

Aplicația oficială NHL este cel mai favorabil loc pentru fanii NHL pentru a transmite în direct și la cerere fiecare joc din sezonul regulat din afara pieței. Cu acest abonament, aceștia pot urmări fluxurile de acasă sau în deplasare și țin pasul cu scorurile, programările, știri, videoclipuri și listă ale fiecărei echipe..

Puteți obține NHL.TV All Access pentru 139,96 USD / sezon. Următorul pachet include fiecare joc din sezonul regulat din afara pieței. Sau pentru $ 111.96 / sezon, puteți achiziționa un pachet de echipă unică. Acum, dacă locuiți în afara SUA, va trebui să vă răsfoiți locația online ocoliți-vă de oprirea NHL.

DirecTV Acum

DirecTV Acum este oarecum scump, dar dintr-un motiv bun. Abonații săi trebuie să cumpere Pachetul „Just Right” de 50 $ care include toate canalele NBC și RSN, care acoperă sezonul NHL. De asemenea, nu veți primi Rețeaua NHL cu abonamentul respectiv. Plătește o taxă suplimentară de 10 USD și treci la varianta Pachetul „Go Big” care include 100 de canale.

Sling TV

Sling TV este un furnizor de servicii cu caracteristici complete și la prețuri accesibile, care vă permite să urmăriți NHL. Cu Sling TV, vei putea urmări întregul sezon al jocurilor NHL de oriunde din lume. Oferă două pachete: Sling Blue și Sling Orange.

Pentru a vizualiza rețeaua NBCSN, NBC și NHL, trebuie să vă înscrieți la Sling Blue Package, care costă 25 de dolari pe lună, împreună cu un Sports Extra 5 $ pe lună. Urmați Calendarul NHL Sling TV pentru a urmări jocurile preferate.

FuboTV

FuboTV, spre deosebire de orice alt serviciu de streaming, acoperă cupa locală NHL și Stanley pe canale precum NBC, NBCSN, FSNS, NBCS și MSG. Nu acoperă doar jocurile NHL, nici măcar prinde MLB, NBA, NFL, College Football și multe altele.

FuboTV include streaming TV în direct cu 70 de canale, 30 de ore de Cloud DVR; o funcție de redare de 72 de ore vă permite să redați orice emisiune, joc sau film din ultimele trei zile, o probă gratuită de 7 zile și compatibilitatea cu aproape toate dispozitivele.

 Hulu Live TV

Experimentează emoția de hochei ca niciodată la Hulu cu Live TV – până la finala Cupei Stanley din 2019. Găsiți toate jocurile, playback-ul și playoff-ul Stanley Cup din playoff într-un singur loc. TV live Hulu oferă toate canalele de rețele NBC pentru un cost de 39,99 USD lunar.

Deci, dacă căutați o modalitate de a transmite jocuri NHL și de a le urmări live pe alte dispozitive, acesta este serviciul de streaming pe care trebuie să îl luați în considerare.

Urmăriți NHL pe Roku

Acum știi cum streaming jocuri NHL pe tot parcursul sezonului, și ajungeți să vedeți cine sfârșește câștigând Cupa, indiferent unde locuiți. Vor fi lovituri grele, tulburări, piese dramatice și câteva momente extrem de stresante pentru fanii echipelor care se află după trofeul iconic.

Dar veștile bune sunt că nu veți pierde niciuna dintre ele datorită Roku și VPN. Personal, aș dori să știu cu ce VPN și canal de streaming ați alege să îl deblocați, deci asigurați-vă că lăsați alegerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map