Cum să vizionezi OnDemandKorea în afara SUA

OnDemandKorea oferă cele mai recente drame, filme și programe coreene. Este unul dintre cele mai populare servicii în rândul resortisanților coreeni care trăiesc în SUA. Dar, din păcate, serviciul este disponibil numai în Statele Unite, astfel încât cei care locuiesc sau călătoresc în străinătate nu pot accesa acest lucru. Cu toate acestea, în acest articol, vă vom arăta cum puteți ocoli restricțiile online folosind un VPN sau Smart DNS pentru a debloca OnDemandKorea.


Urmăriți OnDemandKorea în afara SUA

Cum să vizionezi OnDemandKorea în afara SUA

De ce OnDemandKorea nu este disponibil în afara SUA?

OnDemandKorea este disponibil numai pentru spectatorii care locuiesc în America. Dacă încercați să îl accesați din străinătate, veți primi următorul mesaj de eroare de locație: „Acest conținut nu este disponibil în regiunea dvs.”

Acest lucru se datorează faptului că serviciul vă poate identifica locația prin adresa IP a dispozitivului. Dacă vă aflați în afara zonei sale de vizualizare, vă va bloca.

Prin urmare, trebuie să vă distrugeți locația dacă doriți să deblocați OnDemandKorea. Și singura cale de a face acest lucru este prin VPN sau proxy Smart DNS.

Cum să urmăriți OnDemandKorea cu VPN

O rețea privată virtuală (VPN) este un instrument care vă poate redirecționa conexiunea la internet către o rețea la alegere. Utilizează software-ul pentru a ascunde adresa IP inițială, apoi o înlocuiește cu alta din regiunea selectată.

Mai simplu spus, VPN vă permite să vă conectați la un server american și să vă ofere o nouă adresă IP din țara respectivă. Acest lucru va păcăli OnDemandKorea să creadă că vă aflați la îndemâna acoperirii și deblocați conținutul acesteia.

Pentru a accesa canalul din străinătate, pur și simplu urmați pașii de mai jos:

 1. Înscrieți-vă la un furnizor VPN. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația pe computer, Mac, iOS sau dispozitivul Android. Puteți să îl instalați și pe routere, televizoare inteligente și console de jocuri.
 3. Conectați-vă și conectați-vă la un server american.
 4. Verificați dublu noua dvs. adresă IP pe WhatIsMyIP.network.
 5. Transmiteți programele coreene preferate de oriunde.

Cele mai bune VPN-uri pentru a accesa OnDemandKorea

După cum am menționat anterior, vă sugerez cu tărie să folosiți ExpressVPN. L-am instalat pe dispozitivele mele și îl folosesc întotdeauna pentru a ocoli geo-blocurile. Compania permite trei conexiuni simultane folosind un singur cont. Da, știu că alte mărci oferă mai multe în ceea ce privește numărul de dispozitive. Dar puține servicii oferă următoarele caracteristici:

 • Rețea de servere largi: Veți găsi foarte ușor să deblocați OnDemandKorea datorită rețelei mari de peste 1.000 de servere ExpressVPN. Aceste servere sunt situate în 94 de țări, inclusiv în SUA. 
 • Niveluri ridicate de viteză: Puteți uita de problemele de tamponare sau de erorile de încărcare, deoarece compania are una dintre cele mai bune viteze în afaceri.
 • Criptare AES pe 256 biți: Această criptare de nivel militar garantează că nimeni nu vă poate monitoriza traficul. Așadar, puteți menține hackerii, ISP-urile și agențiile guvernamentale la îndemână. 
 • Politica fără logare: ExpressVPN nu înregistrează niciun trafic sau date. Acesta spune pe site-ul său web: „Nu păstrăm niciodată jurnalele de trafic și, de asemenea, nu păstrăm niciun registru care ar putea permite cuiva să se potrivească cu un IP și o marcă de timp la un utilizator.”
 • Torrenting și indemnizație P2P: ExpressVPN permite partajarea completă a fișierelor P2P și activitatea de torentare. De asemenea, vă protejează împotriva acțiunilor legale ale proprietarilor de drepturi de autor.
 • Compatibilitate completă Netflix: Vă poate accesa orice bibliotecă doriți, chiar și versiunea americană Netflix.
 • Compatibilitate ridicată: Îl puteți instala pe Windows, Mac, Android, Linux și iOS. De asemenea, este compatibil cu televizoare inteligente, console de jocuri și routere. 
 • Garanție de returnare de 30 de zile: Puteți solicita o rambursare completă dacă nu sunteți prea mulțumit de servicii.

Și dacă nu sunteți prea impresionat de ExpressVPN, puteți alege unul dintre celelalte mărci de elită din următorul tabel:

Bypass Geo-blocuri cu Proxy-uri DNS inteligente

O altă modalitate de a accesa OnDemandKorea este prin proxy-uri Smart DNS. Aceste instrumente pot evita restricțiile prin rescrierea adreselor URL care vă expun locația.

Cu toate acestea, sunt ceva mai complicate de utilizat. În primul rând, acestea necesită un pic de configurare, deoarece nu există aplicații pe care le puteți descărca. Trebuie să urmați ghidurile de configurare pentru a o configura.

În al doilea rând, proxy-urile Smart DNS nu vă criptează traficul, ceea ce înseamnă că nu vă vor afecta viteza de internet. Dar, din păcate, nu vor oferi niciun element de securitate.

În al treilea rând, acestea nu funcționează dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy transparente sau aplică deturnare DNS. În plus, nu vă ascund adresa IP.

Și nu în ultimul rând, proxy-urile Smart DNS au o listă de canale pe care le pot debloca. Spre deosebire de VPN, nu vă puteți conecta la orice server doriți și deblocați canale în afara listei respective.

Dar dacă le preferați în continuare VPN-uri, iată ce trebuie să faceți pentru a le instala:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu Smart DNS precum Unlocator.
 2. Asigurați-vă că OnDemandKorea este inclus în lista lor de canale acceptate.
 3. Configurați Smart DNS pe computer, Mac, iOS sau dispozitivul Android. Puteți să le instalați și pe router, console de jocuri sau televizoare inteligente.
 4. Deblocați OnDmeandKorea de oriunde.

Ce să urmăriți pe OnDemandKorea

OnDemandKorea găzduiește cele mai recente și populare programe coreene. Vă puteți bucura de spectacole și filme precum:

 • Un băiat vârcolac
 • Tigrul: Povestea unui vânător vechi
 • Dură ca fierul
 • Jeon Woochi
 • Viața mea strălucitoare
 • Fără lacrimi pentru morți
 • Sunetul unei flori
 • Piperul
 • Monstru
 • Cronicile răului
 • Tronul
 • Detectivul accidental
 • Piperul
 • Mișcarea divină
 • Veteran
 • Minunat coșmar

Urmăriți OnDemandKorea în străinătate cu VPN sau Smart DNS

Cum să transmiteți fluxul OnDemandKorea în străinătate cu VPN sau Smart DNS

Cum să vizionezi OnDemandKorea în afara SUA – Gânduri finale

Televiziunea coreeană oferă câteva emisiuni și programe de calitate premium. Unii dintre ei chiar și-au câștigat faima internațională precum The Host, Train to Busan și I Saw the Devil. Acesta este motivul pentru care cred că OnDemandKorea ar interesa pe oricine, nu doar resortisanții coreeni și expatriații. Prin urmare, obțineți un proxy VPN sau Smart DNS acum pentru a viziona emisiunile preferate de oriunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map