Cum să vizionezi online și departe 2019 online

Deci, Jasmine dezvăluie secretul întunecat al lui Tori. Simone știe cât de tulbure este Bella, iar Raffy și Ryder sunt prinși cu ceva ilegal. Toate acestea sunt dezvăluite în canalul „Home Away” al canalului 7, pe care îl puteți urmări doar în câteva țări. Cu toate acestea, dacă ați fost oriunde în afara Australiei sau Regatului Unit, puteți utiliza un VPN pentru a transmite seria. Aflați cum se află în articolul de mai jos.


Cum să vizionezi online și departe 2019 online

Cum să vizionezi online și departe 2019 online

Canale care transmit în casă și departe

Mai jos sunt emisiile telenovelei australiene, Home and Away:

 • REGATUL UNIT: Canal 5
  • Eliberată: Luni 7 ianuarie 2019
 • Australia: Canal 7
  • Eliberată: Luni, 18 februarie

Cum să vizionezi online și departe 2019 online folosind un VPN

Home and Away include șase episoade pline de dramă care vor stimula interesul telespectatorilor și îi vor lăsa să își dorească mai mult. Emisiunea australiană a revenit pe Canalul 7 luni, 18 februarie în urma unui hiatus de două luni și mai multe. Acum, că a revenit, toată lumea vrea să știe cum să-l urmărească. Atâta timp cât sunteți în Australia sau în Marea Britanie, sunteți bine să mergeți și să vă pregătiți pentru streaming. Cu toate acestea, dacă ați fi oriunde în afara acestor două țări, veți avea nevoie de un furnizor de servicii VPN care să vă acorde acces la spectacol.

Când solicitați să urmăriți Home Away pe canalul 7 folosind un VPN, software-ul de pe dispozitivul dvs. de streaming criptează mai întâi această solicitare. Nimeni, nici măcar serviciul pe care încercați să îl accesați nu poate ști de această solicitare de peste mări. În loc să solicitați această solicitare, accesați direct serviciul de streaming cu informațiile dvs. originale, trece printr-un server VPN situat în aceeași țară cu serviciul la care încercați să accesați. Dacă vă redirecționați traficul printr-un server situat în țara în care se bazează serviciul la care încercați să vă conectați, veți putea accesa conținutul acelei țări la fel ca un localnic sau un rezident local. Urmați pașii de mai jos pentru a obține acces la canalele care transmit în casă și departe:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server fie în Australia, fie în Marea Britanie.
 5. Câștigați un australian sau Adresa IP britanică pentru a accesa Canalul 7 respectiv 5.
 6. Redați fluxul acasă și departe în orice loc de pe glob.

ExpressVPN este unul dintre cele mai populare servicii VPN din lume, permițându-vă să vă conectați la internet atât anonim, cât și în siguranță. Este una dintre cele mai bune VPN-uri pe care le poți alege pentru caracteristicile sale de securitate sigure, serviciile excelente, asistența fiabilă a clienților și garanția de returnare a banilor de 30 de zile. Pentru alți furnizori de servicii VPN, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Despre Home and Away 2019

Home and Away este o telenovelă australiană de televiziune creată de Alan Bateman. Serialul este difuzat în prezent de luni până joi la 19:00 în Australia. Opera de telenovelă avea să fie numită inițial Refuge, dar numele a fost schimbat cu titlul „mai prietenos” de Home and Away odată ce producția a fost în regulă. Spectacolul a avut premiera cu un episod pilot de nouăzeci de minute apoi, fiecare episod care a urmat difuzat pe o durată de douăzeci și două de minute. Home and Away a devenit rapid cel de-al doilea serial de dramaturgie cel mai lung din televiziunea australiană.

„Home and Away” ne oferă o privire mai atentă la viața și dragostea rezidenților din Summer Bay. Seria s-a concentrat în primul rând pe familia Fletcher care este formată din Tom (Roger Oakley), Pippa (Vanessa Downing), cei cinci copii adoptivi, Frank Morgan (Alex Papps), Carly Morris (Sharyn Hodgson), Lynn Davenport (Helena Bozich), Steven Matheson (Adam Willits) și Sally Fletcher (Kate Ritchie) – care s-au mutat din oraș în Summer Bay House, unde și-au asumat noua slujbă de a conduce parcul de rulote. În cele din urmă, au luat un al șaselea copil de plasament, Bobby Simpson (Nicolle Dickson).

Urmăriți online Home and Away 2019 online – Cuvinte finale

Fie că este vorba despre canalul 5 sau 7, cu un VPN, puteți accesa ambele canale în afara Regatului Unit și, respectiv, în Australia. A avea două emisiuni în țări diferite ar putea fi o veste bună pentru spectatorii din țara respectivă. Cu toate acestea, restul lumii trebuie să se conecteze la un VPN și să-și reorienteze traficul prin serverele din aceste țări pentru a debloca aceste canale și a transmite online emisiunea. În timp ce geo-restricțiile pot fi frustrante să găsim, cel puțin putem face ceva despre ele. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos cum s-a rezolvat asta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map