Cum să vizionezi online Live Six Nations 2020 în direct?

Edițiile din acest an ale celor șase națiuni vor începe la 1 februarie 2020 și se vor încheia pe 14 martie 2020. Anglia, Franța, Irlanda, Scoția, Italia, și Țara Galilor vor concura cu toții pentru Trofeul Campionatului. O duzină de canale de streaming aduc concurența chiar pe micul ecran, dar toate sunt restrâns la regiunile proprii. În acest ghid, vă vom arăta cum să deblocați aceste canale în străinătate și urmăriți Guinness Six Nations 2020 trăiește oriunde ai putea fi.


Cum să vizionezi Live Stream 2019?

Cum să vizionezi stream-ul live Six Nations 2020?

Șase Națiuni 2020 canale de difuzare

Competiția este unul dintre cele mai populare evenimente de rugby din lume. Acesta este motivul pentru care merită acoperire TV globală pentru ca oricine din întreaga lume să poată regla și urmări acțiunea.

Cu toate acestea, înainte de a continua, trebuie să știți că canalele care difuzează competiția Six Nation sunt geore restricționate la propria regiune. Este ceea ce numim geo-blocare, un mecanism folosit pentru a restricționa accesul utilizatorului pe baza acestora locatie fizica.

Canalul vă poate determina locul în care vă aflați examinând adresa IP. Dacă nu este unul valabil în țara în care canalul are dreptul de a transmite conținutul, veți fi blocat instantaneu.

Cu toate acestea, aceasta este o problemă pe care o vom rezolva ulterior în acest ghid. Cât despre acum, iată Radiodifuzoare oficiale pentru șase națiuni 2020:

Pentru a găsi o soluție, trebuie să abordăm mai întâi problema și am făcut-o. Aparent, al tău adresa IP este motivul principal pentru care nu puteți accesa canalele din străinătate. Ei bine, asta urmează să se schimbe în următoarea secțiune a articolului.

Cum să urmăriți 6 Nations 2020 Live cu VPN

Pentru a deblochează oricare dintre canalele de streaming ale celor șase națiuni enumerate mai sus de peste mări, trebuie să rasfata locatia ta online. Să zicem că vrei urmăriți BBC iPlayer sau ITV în direct în afara Regatului Unit.

Adresa dvs. IP curentă vă dezvăluie locația la canalul geo-restricționat pe care încercați să îl urmăriți. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, canalul va determina instantaneu asta și vă va bloca accesul. Iată mesaj geo-eroare veți primi:

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer Doctor Who Error

De ascunzându-vă IP-ul real, acel canal va crede că vă aflați într-o regiune în care fluxul lor live este disponibil. Cum poți face asta? Ei bine, cu un Rețea virtuală privată toate acestea se pot face cu o simplă apăsare a unui buton.

Un VPN vă redirecționează traficul printr-un server dedicat dintr-o țară pe care o alegeți. După ce vă conectați, VPN vă protejează datele și ascunde adresa dvs. IP, alocarea cu unul temporar valabil în regiunea în care se bazează serverul.

De exemplu, dacă este în Marea Britanie, primiți un Adresa IP britanică. Drept urmare, puteți transmite fluxuri similare cu BBC iPlayer, ITV și alte canale din Marea Britanie, oriunde v-ați afla.

Pașii

Nu este chiar atât de greu de făcut o sarcină. Tot ce ai nevoie este un proces pas cu pas cuprinzător și vei viziona Six Nations 2020 oriunde în cel mai scurt timp:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un serviciu VPN. Va recomandam cu incredere ExpressVPN dacă doriți o distribuție excelentă a serverului și viteze de aprindere rapidă.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dvs. Android, iPhone, iPad, PC sau Mac.
 3. Acum, lansează aplicația, conectare, și navigați la lista de server.
 4. Conectați-vă la un server pe baza canalului pe care doriți să urmăriți competiția pe:
  • Serverul SUA pentru NBC Sports.
  • Server din Marea Britanie pentru BBC iPlayer și ITV.
  • Server german pentru DAZN, etc …
 5. Accesați site-ul canalului sau activați aplicația dedicată, dacă este disponibil.
 6. In cele din urma, urmăriți Six Nations 2020 în direct online oriunde in lume.

In timp ce ExpressVPN este cel mai bun din afaceri atunci când vine vorba de deblocarea canalelor sportive din întreaga lume, există și alte servicii VPN pe care le puteți utiliza pentru ocoliți restricțiile regionale de asemenea. Verificați-le în tabelul de mai jos.

Cum să transmiteți online Live Six Nations Live cu proxy-uri inteligente DNS

DNS inteligent este o opțiune alternativă la care puteți utiliza deblocați canalele blocate geo din jurul lumii. Deși în acest caz, cantitatea de canale pe care le puteți debloca este limitată. De asemenea, adresa dvs. IP nu este mascată.

Cu toate acestea, DNS-ul inteligent este compatibil cu toate dispozitivele de streaming, adică îl puteți configura direct pe aproape orice platformă. Există o diferență foarte mare între Smart DNS și VPN, dar rezultatele geo-blocării sunt aceleași, cu excepția:

 • Puteți configura codurile DNS pe Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox și Smart TV.
 • DNS inteligent nu criptează datele dvs. (Fără securitate suplimentară), ceea ce vă permite să transmiteți conținut geo-restricționat cu pierderi de viteză minime.
 • Configurarea DNS inteligent nu vă schimbă adresa IP. Acest lucru vă permite să accesați simultan atât canalele locale, cât și cele restrânse.

Toate VPN-urile menționate în tabelul de mai sus oferă un serviciu Smart DNS. in orice caz, Unlocator este singurul care vă permite să îl achiziționați de unul singur. Dacă deblocarea canalelor este tot ceea ce căutați, atunci aceasta ar fi opțiunea mai ieftină și mai bună pentru dvs..

Programul Șase Națiuni 2020

Ediția 2020 a competiției Six Nation va vedea din nou Franța, Anglia, Italia, Irlanda, Scoția și Țara Galilor, de-a lungul a cinci week-end-uri pline de rugby pline de rugby.

Această competiție internațională epică va începe 1 februarie 2020 și înfășurați-vă 14 martie 2020. Spre deosebire de runda 1 la 4, a cincea rundă va avea loc în aceeași zi, 14 martie, numindu-se „Super Sâmbătă”, care începe cu Țara Galilor față de Scoția în Principatul Stadium

Acum, cu acest lucru, să aruncăm o privire la modul în care 2020 jocuri Guinness Six Nations va ieși afară:

Runda unu

 • Italia v Țara Galilor – 1 februarie
 • Irlanda împotriva Scoției – 1 februarie
 • Franța / Anglia – 2 februarie

Runda doi

 • Țara Galilor împotriva Irlandei – 8 februarie
 • Scoția / Anglia – 8 februarie
 • Italia / Franța – 9 februarie

Runda a treia

 • Italia / Scoția – 22 februarie
 • Țara Galilor împotriva Franței-22 februarie
 • Anglia / Irlanda – 23 februarie

Runda a patra

 • Irlanda împotriva Italiei – 7 martie
 • Anglia v Țara Galilor – 7 martie
 • Scoția / Franța – 8 Martie

Runda a cincea

 • Wales contra Scoția – 14 martie
 • Italia v Anglia– 14 martie
 • Franța / Irlanda – 14 martie

Cum să vizionezi 2020 Six Nations Free Live Online?

Cu siguranță va fi interesant să vedeți cum stau ultimele 6 națiuni în acest an. Ce națiune credeți că va ieși în vârf? În cazul în care aveți nevoie de ajutor ExpressVPN sau Unlocator la transmite online Guinness 6 Nations live, vă rugăm să ne anunțați lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map