Cum să vizionezi online pe Streak Peaky Blinders?

Cel de-al cincilea sezon al Peaky Blinders este în funcțiune și este pregătit să fie difuzat în această perioadă a anului. În calitate de fan, eu vă voi spune cum îl puteți urmări indiferent de locul în care vă aflați. După cum știți, canalele care transmit serialul sunt geo-blocate în afara țărilor respective, luare accesul internațional imposibil.


Dar, nu când un VPN și DNS inteligent sunt aduse în imagine. Acesta este modul în care ajungi să transmiteți în direct emisiunea în același timp în care este difuzat pe orice dispozitiv, doar citiți mai departe. 

Cum să urmărești online pe Peaky Blinders sezonul 4?

Cum să vizionezi Peaky Blinders Sezonul 5 online?

Cum să urmăriți Blinders Peaky în afara Regatului Unit folosind VPN

Telespectatorii britanici vor putea vizionați Peaky Blinders gratuit în direct online mulțumesc BBC iPlayer. Americanii vor trebui să aștepte puțin mai mult până când Netflix va adăuga Sezonul 5 la biblioteca sa. Din nou, BBC iPlayer an American Netflix este geo-blocat în străinătate. Dacă doriți elimina restricțiile regionale și deblocați canalele de streaming Peaky Blinders în Australia, Canada sau în alte părți de peste mări, trebuie să o faceți rasfata locatia ta online folosind VPN sau Proxies Smart DNS. Să presupunem că ai mers înainte și ai ignorat avertismentele noastre, vei găsi doar aceste geo-erori atunci când încercați să accesați BBC în străinătate: 

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

„Acest conținut nu este disponibil în locația dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.”

Acum, acesta nu este în niciun caz un mod de a vă spune că nu puteți accesa BBC iPlayer în străinătate. Este posibil cu un furnizor de servicii VPN. În fața rețelei virtuale private, o VPN creează exact asta și trece datele utilizatorilor prin intermediul acesteia. Nu numai că păstrați datele în siguranță, dar, de asemenea, le redirecționează printr-un server – pe care utilizatorul îl selectează – și îl face să pară că provine din locația serverului. În consecință, ajungeți la accesați conținutul bazat pe locația respectivă precum și rămâneți în siguranță în timp ce faceți acest lucru. Aruncați o privire la toate celelalte beneficii pe care trebuie să le obțineți odată abonat la un VPN. 

 • Accesați conținut blocat: Trebuie să eliminați restricțiile impuse canalelor și serviciilor pe care le alegeți atunci când redirecționați traficul printr-un server bazat în locația respectivă. 
 • Controlează ISP-ul: Furnizorii de servicii Internet pot afecta în mod negativ conexiunea dvs. de internet prin accelerarea acesteia. Cu toate acestea, puteți evita asta, cu o conexiune VPN. 
 • Câștigă confidențialitate online: Procesul de criptare care are loc odată ce vă conectați la un VPN vă asigură că nu sunteți expus online și veți putea naviga pe web cu confidențialitate completă.
 • Aplicații prietenoase: Fără clienții software ușor de utilizat, utilizatorii nu ar găsi nicio utilitate pentru un produs VPN.  

Cel mai bun VPN pentru Peaky Blinders 

Vă promit că nu există un serviciu mai bun decât ExpressVPN. Încercați doar 30 de zile, apoi anunțați-ne dacă merită abonamentul sau nu. Da, puteți lua pentru un Rotire de 30 de zile apoi dezabonați-vă și obțineți-vă banii înapoi dacă nu sunteți mulțumiți.

Compania conduce multe servere din întreaga lume, și asta face doar viteze de streaming mai bune. Dar, dacă nu sunteți în el, iată câțiva furnizori de care vă puteți folosi. 

Cum să faceți flux online pe Blinders Peaky cu Smart DNS

Poti bate geo-restricții în două feluri, un VPN sau un DNS inteligent. Primul asigură securitatea, al doilea garantează viteze mai rapide. Tu decizi. Dacă sunteți de tipul nerăbdător care îi pasă mai puțin de securitatea online, mergeți mai departe și abonați-vă la un Smart DNS. Dar, rețineți că nu criptează și nu ascunde adresa dvs. IP. Cu toate acestea, datorită lipsei de criptare, ajungeți la experimentați viteze de streaming mai rapide. Dacă după aceea, citiți mai multe despre ce vă puteți aștepta de la un Smart DNS.

 • Cu un abonament Smart DNS, ajungeți la deblochează tot felul de canale din Marea Britanie în străinătate. 
 • Dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy-uri transparente sau deturnare DNS, există posibilitatea ca DNS-ul dvs. inteligent să nu funcționeze.
 • Un DNS inteligent este aproape compatibil cu toate dispozitivele de streaming: PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad și Android.
 • Trebuie să deblocați doar ceea ce suportă blocarea DNS inteligent. 
 • Cu un Smart DNS, nu puteți alege manual noua dvs. locație virtuală.

Dacă vă gândiți să utilizați un DNS inteligent, nu vă uitați mai departe deoarece Unlocator te-a acoperit. Acesta este un proxy care acceptă deblocarea peste 220 de canale, devenind alegerea perfectă pentru streaming online. De asemenea, veți beneficia de o perioada de 7 zile unde ajungi să încerci serviciul și să vezi dacă este pe placul tău. 

Cum să vizionezi Pe Blinders Peaky Sezonul 5 Oriunde?

După sezoanele de succes, al cincilea sezon al lui Peaky Blinders a devenit foarte așteptat. Cu vedete precum Adrien Brody, Cillian Murphy, Tom Hardy și Charlotte Riley, care participă la toți, acest serial TV special merită urmărit. Ai de gand sa utilizați un VPN sau un DNS inteligent să-l flux? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map