Cum să vizionezi online vara rachetelor în direct

Îți plac spectacolele de război rece, spionaj și servicii secrete? Dacă da, atunci BBC are doar lucrul pentru tine. Summer of Rockets a avut premiera pe BBC Two pe 22 mai, iar vedetele sunt Keeley Hawes, Toby Stephens, Linus Roache și Timony Spall. Terenul este amenajat în 1958, în perioada înaltă a Războiului Rece și crește tensiuni în toată Europa. Primele două episoade s-au difuzat deja și le puteți urmări pe BBC iPlayer. Și vă sugerez să faceți acest lucru rapid înainte de ecranizarea celui de-al treilea episod de miercuri. Cu toate acestea, dacă locuiți în afara Regatului Unit, nu veți avea acces la canal, deoarece este geo-blocat.


Urmăriți vara rachetelor oriunde

Cum să privești vara rachetelor oriunde

Dar în acest ghid, vă vom învăța cum să ocoliți restricțiile online folosind un VPN sau un proxy inteligent DNS, astfel încât să nu pierdeți emisiunile preferate.

Unde este disponibil BBC iPlayer?

Datorită acordurilor privind drepturile de autor, BBC iPlayer este disponibil numai pentru spectatorii care locuiesc în Regatul Unit. Așadar, dacă doriți să transmiteți fluxul Summer of Rockets din străinătate, va apărea următorul mesaj de eroare de locație: „Acest conținut nu este disponibil în locația dvs.

Cum? Deoarece canalul vă poate localiza prin adresa dvs. IP. Și dacă consideră că vă aflați în afara zonei sale de acoperire, nu vă va permite să urmăriți niciunul dintre programele sale.

Prin urmare, următorul tău curs de acțiune ar trebui să fie evident: schimbați-vă locația geografică. Pentru a face acest lucru, va trebui să obțineți un VPN sau un proxy Smart DNS.

Cum să urmăriți vara rachetelor online cu VPN

Dacă nu ați auzit încă despre VPN-uri, atunci vă lipsiți de un instrument online foarte important. Acest instrument vă poate schimba poziția globală în aproape oriunde. Vă redirecționează traficul de internet către o altă rețea la alegere, chiar dacă în străinătate. Apoi, îți ascunde adresa IP și o înlocuiește cu alta din zona serverului pe care ai selectat-o.

Drept urmare, site-urile web vor crede că vă aflați în zona lor de difuzare, ceea ce înseamnă că veți putea accesa materialul lor.

Aceasta înseamnă că, deși sunteți în străinătate, un VPN vă permite să vă conectați la un server din Regatul Unit. Și după ce veți obține noua dvs. adresă IP din Marea Britanie, BBC iPlayer și orice alt canal britanic vor deveni disponibile.

Prin urmare, dacă doriți să urmăriți Summer of Rockets, iată ce trebuie să faceți:

 1. Alegeți un brand VPN binecunoscut și abonați-vă. Vă recomandăm să utilizați ExpressVPN (veți beneficia de o reducere de 49% dacă vă abonați pe site-ul nostru web).
 2. Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul pe care doriți să-l utilizați (smartphone, tabletă, computer, Mac …). Puteți chiar instala VPN-uri pe console de jocuri, routere și televizoare inteligente
 3. Conectați-vă și conectați-vă la orice server din Marea Britanie.
 4. Accesați WhatIsMyIP.network pentru a verifica dacă adresa dvs. IP s-a schimbat.
 5. Lansați site-ul sau aplicația BBC iPlayer. Veți observa că mesajul de eroare de locație nu mai este.
 6. Bucurați-vă de noua dramă a războiului rece din BBC.

Abonați-vă la ExpressVPN

Rețelele private virtuale nu vă ajută doar să evitați geo-restricțiile, ci vă protejează oricând accesați online. Prin urmare, nu trebuie să faci niciodată compromisuri atunci când alegi ce serviciu să folosești. Acesta este motivul pentru care vă sfătuim să mergeți pentru ExpressVPN.

În primul rând, compania are peste 3.000 de servere în 160 de locații din întreaga lume, inclusiv 94 de țări. Această rețea imensă vă va permite să deblocați BBC iPlayer și orice alt canal important pe care doriți, indiferent unde vă aflați.

În al doilea rând, oferă una dintre cele mai bune rate de viteză din afaceri, chiar dacă sunteți conectat la un server îndepărtat. Această caracteristică intră într-adevăr la îndemână atunci când transmiteți transmisiuni HD precum Summer of Rockets, deoarece nu veți întâmpina probleme de buffering..

În al treilea rând, ExpressVPN vă ia foarte în serios siguranța online și folosește cele mai puternice caracteristici de securitate de pe piață. Unul dintre acestea este criptarea AES-256 biți de calitate militară, care garantează protecția împotriva ochilor amețitori, inclusiv ISP. În plus, puteți beneficia de instrumente suplimentare, cum ar fi tunelul divizat, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere. 

În ceea ce privește confidențialitatea, compania nu păstrează nicio înregistrare a traficului sau a datelor. Pune în aplicare o politică strictă fără jurnal, care spune: Nu păstrăm niciodată jurnalele de trafic și, de asemenea, nu păstrăm niciun jurnal care ar putea permite cuiva să se potrivească cu un IP și o marcă de timp la un utilizator. Lucrăm în totalitate pe baza IP-urilor partajate, ceea ce înseamnă că un singur IP nu urmărește un utilizator individual. “

Și dacă nu este suficient, vă puteți bucura de fiecare bibliotecă Netflix, chiar și versiunea americană, indiferent unde vă aflați. Mai mult, simțiți-vă liber să vă implicați în activități de partajare a fișierelor de torrenting și P2P. Și nu vă faceți griji cu privire la nicio acțiune legală din partea deținătorilor de drepturi de autor, deoarece nu vă vor putea atinge.

Stream vara rachetelor cu proxy-uri inteligente DNS

Acum, în cazul în care nu doriți să efectuați prea multe modificări la conexiunea dvs. de internet, puteți utiliza, de asemenea, un proxy inteligent DNS pentru a debloca BBC iPlayer. Acest instrument vă poate distruge locația doar redirecționând adresele URL care vă dau poziția geografică. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că nu este întotdeauna eficient.

Deoarece reprezentanții Smart DNS nu vă pot ascunde adresa IP, anumite gazde web vă pot identifica locația reală. De asemenea, acestea nu funcționează dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy transparente sau aplică deturnare DNS. În plus, nu vă criptează traficul, ceea ce nu este o caracteristică bună dacă vă apreciați confidențialitatea online.

Cu toate acestea, mulți utilizatori preferă aceste instrumente decât VPN-urile. Și dacă sunteți unul dintre ei, urmați pașii de mai jos pentru a urmări Vara rachetelor:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu DNS inteligent de renume și eficient, precum Unlocator.
 2. Asigurați-vă că proxy are o listă mare de canale acceptate, cum ar fi BBC iPlayer.
 3. Instalați Smart DNS pe computer, Mac, iOS sau dispozitivul Android. De asemenea, le puteți instala pe routere, console de jocuri sau televizoare inteligente.
 4. Urmăriți orice canal restricționat în Marea Britanie, indiferent unde vă aflați.

Despre vara rachetelor

Summer of Rockets este o miniserie de război rece bazată parțial pe o poveste adevărată. A avut premiera pe BBC Two pe 22 mai, așa că primele două episoade au fost deja ecranizate. Cu toate acestea, le puteți urmări din nou pe BBC iPlayer. În ceea ce privește cel de-al treilea episod, acesta va difuza miercuri.

Spectacolul a fost scris și regizat de Stephen Poliakoff și a jucat Keeley Hawes, Linus Roache, Timothy Spall și Toby Stephens.

Distribuție

 • Toby Stephens ca Samuel Petrukhin
 • Keeley Hawes ca Kathleen Shaw
 • Timothy Spall ca Lord Arthur Wallington
 • Linus Roache în rolul deputatului Richard Shaw
 • Lily Sacofsky ca Hannah Petrukhin
 • Toby Woolf ca Sasha Petrukhin
 • Lucy Cohu ca Miriam Petrukhin
 • Gary Beadle în rolul lui Courtney Johnson
 • Mark Bonnar ca câmp
 • Ronald Pickup în rolul lui Walter
 • Rose Ayling-Ellis în rolul Esther
 • Greg Austin ca Anthony Shaw
 • Jordan Coulson ca Kevin
 • Matthew James Thomas în rolul lui Nicolas Halliday
 • Fodă Simbo ca Joel

Sinopsis oficial

„Amplasat în Marea Britanie în perioada Războiului Rece și în anul zbuciumat din 1958, frica și emoția viitorului pătrund în viața tuturor.

Samuel, interpretat de Toby Stephens (Lost In Space, Die Another Day, Black Sails), este un emigrant evreu de 40 de evrei din Rusia, inventator și proiectant de aparate auditive personalizate, ai căror clienți includ fostul premier Sir Winston Churchill.

Seria îi urmărește pe Samuel și familia sa, soția Miriam și copiii Hannah și Sasha, în timp ce este abordat de MI5 pentru a-și demonstra munca.

Cu toate acestea, nu sunt invențiile sale pe care operatorii le cer – în schimb, Samuel este însărcinat cu misiunea secretă de a obține informații despre fermecătorii săi prieteni, recent dobândiți, Kathleen, interpretată de Keeley Hawes (Line Of Duty, Bodyguard) și soțul ei, Richard Shaw, MP, jucat de Linus Roache (Vikings, Patria) prin care Samuel îl întâlnește și pe impresionantul Lord Arthur Wallington, interpretat de Timothy Spall (Mr. Turner, The Street).

Pe măsură ce viața lui Samuel se împleteste din ce în ce mai mult cu misiunea sa, cât de departe este dispus să lase lucrurile să se dezlănțuie pentru cauza lui? Și în cine poate avea încredere cu adevărat? ”

Remorcă

Cum să vizionezi vara rachetelor live online – concluzie

Summer of Rockets arată ca un spectacol minunat care prezintă câteva evenimente adevărate din războiul rece. Poliakoff este unul dintre cei mai mari scriitori și regizori din Marea Britanie și toți actorii și-au exprimat încântarea de a lucra cu el. Prin urmare, dacă doriți să vedeți cum se dezvăluie această dramă de război rece, obțineți un VPN sau un proxy DNS inteligent. Este singura modalitate de a accesa BBC iPlayer din afara Regatului Unit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map