Cum să vizionezi online Vida Sezonul 2 online


Cum să vizionezi Vida Sezonul 2 Oriunde

De ce este STARZ Indisponibil în afara SUA?

STARZ are o gamă de emisiuni TV fantastice, inclusiv Outlander, Power și, desigur, Vida sezonul 2. Cu toate acestea, datorită acordurilor de licență, serviciul de streaming are doar drepturi de difuzare. în interiorul Statelor Unite. De aceea, veți vedea un mesaj de eroare de locație pe ecran dacă încercați să transmiteți oricare dintre emisiunile sale de peste mări.

„Din păcate, nu puteți cumpăra STARZ în afara Statelor Unite sau Puerto Rico.”

Prin urmare, aveți doar trei opțiuni:

 • A) Mergeți în SUA.
 • B) Instalați un VPN.
 • C) Obțineți un proxy inteligent DNS.

Întrucât prima alegere pare un pic drastică pentru a transmite pur și simplu o serie TV, ca să nu mai vorbim de scump, vă voi arăta cum să accesați STARZ din străinătate folosind B și C.

Cum să Stream Vida Sezonul 2 cu un VPN

În primul rând, trebuie să știți că STARZ și orice alt site web vă pot localiza prin intermediul dvs. adresa IP. Această etichetă numerică dezvăluie unde vă aflați pe World Wide Web. Și de îndată ce canalul își dă seama că ești în afara regiunii sale de difuzare, accesul a fost refuzat.

Cu toate acestea, o rețea privată virtuală vă poate ajuta să evitați toate acestea ascunzându-vă adresa IP. VPN-urile sunt instrumente de securitate care vă protejați confidențialitatea online și vă oferă acces la materiale restricționate. Când utilizați un VPN, traficul dvs. este criptat și redirecționat printr-un server pe care îl alegeți. Dar pentru a vă asigura că site-urile web nu vă pot urmări locația reală, VPN vă va schimba adresa IP pentru a se potrivi cu site-ul serverului dvs. Drept urmare, veți apărea ca și cum ați fi într-o altă regiune.

Și din moment ce STARZ este disponibil numai în SUA, trebuie să vă conectați la un server american pentru a obține o adresă IP a SUA.

 1. Doar serviciile VPN de top sunt garantate acces la canale geo-restricționate. Există mai multe dintre cele pe care le-ați putea folosi, dar vă recomand ExpressVPN.
 2. După ce vă înregistrați, trebuie să instalați aplicația VPN pe dispozitiv. Puteți face asta din Google Play sau Apple Magazin de aplicații, sau chiar de pe site-ul furnizorului dvs..
 3. Apoi, lansați aplicația și conectați-vă (nu trebuie decât să introduceți datele de acreditare o singură dată).
 4. Acum, căutați orice server în SUA și conectați-vă la ea.
 5. Accesați site-ul sau aplicația STARZ.
 6. Redați cele mai recente episoade ale Vida S2.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări sezonul 2 Vida

Ei bine, în echitate, în prezent există o mulțime de mărci VPN pe piață. Dar poate cel mai eficient este ExpressVPN. Acesta oferă unele dintre cele mai bune funcții din industrie, inclusiv:

 • Servere în mai mult de 160 de locații: ExpressVPN oferă peste 3.000 de servere pentru utilizatorii săi și distribuie peste 160 de locații în 94 de țări. Este una dintre cele mai mari rețele din industrie, ceea ce înseamnă că puteți debloca canalele din orice regiune doriți, nu doar din SUA.
 • Criptare AES pe 256 biți: Un protocol de criptare de grad militar care vă permite să navigați pe internet în mod anonim. De asemenea, se asigură că ISP-urile, agențiile guvernamentale și hackerii nu vă pot citi activitatea online. 
 • Viteze rapide: Chiar dacă ExpressVPN folosește protocoale de criptare dure, nu veți întâmpina probleme de buffering. Acest furnizor are servere rapide și sigure, o caracteristică uimitoare dacă doriți să transmiteți emisiuni full HD.

De asemenea, compania nu păstrează sau nu dă niciodată niciuna din datele dvs., deoarece implementează un politică strictă fără jurnaluri.

Dar dacă nu vă place ExpressVPN sau doriți să consultați mai multe opțiuni înainte de a decide, următorul tabel conține câteva mărci premium.

Deblocați STARZ cu Smart DNS

Un proxy inteligent DNS este o altă metodă de a accesa STARZ și de a viziona Vida sezonul 2. Acest instrument doar rescrie o parte din conexiunea dvs. care vă oferă locația, si nimic mai mult. Deci, dacă nu doriți ceva care aduce prea multe modificări conexiunii dvs. de internet, atunci această metodă este probabil pentru dvs..

Urmați pașii de mai jos și veți naviga prin STARZ în cel mai scurt timp:

 1. Abonează-te la un excelent serviciu de proxy. Vă recomandăm să folosiți Unlocator.
 2. Asigurați-vă că STARZ este pe lista lor dispozitive acceptate.
 3. Instalați proxy-ul Smart DNS pe dispozitiv. Va trebui să faci asta manual, dar nu este atât de dificil. Veți avea o mulțime de ghiduri care vă pot ajuta.
 4. Proxy-urile inteligente DNS sunt, de asemenea, compatibile cu console de jocuri, televizoare inteligente și routere.
 5. Stream Vida sezonul 2 din oriunde in lume.

Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că motivul pentru care trebuie să configurați serviciul manual este acela că proxii Smart DNS nu au aplicații dedicate.

Mai mult, confidențialitatea nu este cea mai bună caracteristică a acestora nu vă criptați traficul și nu vă ascundeți adresa IP.

Dispozitive compatibile STARZ

Puteți surprinde ultimele episoade ale sezonului 2 Vida pe oricare dintre următoarele dispozitive:

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Apple TV

Despre Vida Sezonul 2

Dacă nu ați văzut seria, atunci iată o idee despre ce este vorba:

„Lyn și Emma sunt două surori mexican-americane din Eastside din Los Angeles, care nu s-ar putea deosebi sau distanța unele de altele. Circumstanțele obligă surorile să se întoarcă în vecinul lor cartier, unde se confruntă cu trecutul și sunt surprinse de revelațiile familiei “, potrivit STARZ.

Primul sezon a câștigat recenzii rave, roșiile putrede acordându-i un rating de aprobare de 100%. Consensul critic al site-ului web scrie: „Vida explorează un teren familiar familiar dintr-o perspectivă nouă pentru a crea o identitate serioasă și sinceră asupra identității și a ceea ce înseamnă să aparțină.”

Nu este de mirare că STARZ a decis să reînnoiască seria pentru un al doilea sezon.

Distribuție

 • Melissa Barrera ca Lyn Hernandez
 • Mishel Prada ca Emma Hernandez
 • Ser Anzoategui în rolul lui Eddy Martínez
 • Chelsea Rendon ca Marisol Sanchez
 • Carlos Miranda ca Johnny Sanchez
 • Maria Elena Laas ca Cruz
 • Roberta Colindrez ca Nico (sezonul 2)

Remorcă

Cum să urmărești online Vida Sezonul 2 online – Gânduri finale

Acest serial de dramă americană sună sigur ca un must-watch. Și cu un rating atât de ridicat de aprobare, nu putem aștepta să vedem ce sezon se va dezlănțui. Dacă nu ați văzut încă emisiunea, vă recomandăm să o faceți. Știm că aveți mult timp liber pe mâini acum, când a încheiat Game of Thrones. Prin urmare, dacă tu trăiește în afara SUA, singura modalitate de a transmite Vida sezonul 2 este via  ExpressVPN sau Unlocator.

Ce serviciu folosești pentru a urmări cel de-al doilea sezon al Vida? Împărtășește-l cu noi lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map