Cum să vizionezi Oscar Awards 2020 Live Online

În acea noapte a anului în care Hollywood-ul legendele și tinerii nou-veniți strălucitori concurează pentru cel mai prestigios premiu din industrie: statueta aurică iconică. Oscarurile va avea loc pe 9 februarie 2020, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California. Fanii ecranului mare așteaptă anual pentru a vedea cea mai mare ceremonie. Prin urmare, iată cum puteți fluxul de 92 de Oscar în direct oriunde in lume.


Cum să urmărești Oscars 2020 Live Online

Cum să urmărești Oscars 2020 Live Online

Oscars 2020 – Radiodifuzorii oficiale

Indiferent unde locuiți, există întotdeauna un radiodifuzor oficial pentru Oscaruri. La fel de popular este ceremonia pe tot globul. Oamenii din SUA sunt obișnuiți să transmită în timp evenimentul ABC Go.

Dar întrebarea este: o pot face cei din afara țării? Răspuns simplu, cu siguranță da. Sunt mai multe canale de streaming în anumite țări care acționează ca radiodifuzori oficiali la Oscar.

Cu toate acestea, toate canalele pe care le vom menționa astăzi sunt Geo restricționat la regiunea respectivă. Cu alte cuvinte, dacă nu locuiești în aceste țări, nu vei putea viziona Oscarurile.

Vedeți, canalele de streaming au legile dreptului de autor, ceea ce îi obligă să restricționeze accesul la o anumită locație. Vă pot determina pe dvs., examinându-vă adresa IP.

Dacă nu vă aflați în zona de acoperire, veți primi blocat. Dar aceasta este o problemă pe care o vom rezolva în curând. Deocamdată, aruncă o privire la radiodifuzorii oficiali ai Oscarurilor de mai jos:

 • ABC (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • CTV (Canada)
 • Canal 7 (Australia)
 • DStv „M-Net Premiere” (Africa de Sud)
 • Sky Go (REGATUL UNIT)
 • Presieben (Germania)
 • Canal+ (Franţa)
 • Sky Italia (Italia)
 • Okko TV (Rusia)
 • OSN (Orientul Mijlociu)
 • HotStar (India)

Pentru a găsi o soluție, a trebuit să abordăm problema. Și acum că am făcut asta, să vă ajutăm deblocați oricare dintre canalele menționate mai sus în regiunea dvs., oriunde s-ar afla.

Oscars 2020 – Stream live oriunde

După cum am menționat, dumneavoastră adresa IP este motivul principal pentru care sunteți blocat de aceste canale. Să vă oferim un exemplu. ABC Go este disponibil numai în Statele Unite, ceea ce înseamnă că necesită un Adresa IP americană.

Ei bine, dacă locuiți în străinătate, un IP din SUA este exact ceea ce vă lipsește. Ca urmare, canalul vă va încheia accesul și vă va oferi un an mesaj de eroare arata asa:

„Se pare că sunteți în afara Statelor Unite sau a teritoriilor sale. Datorită acordurilor privind drepturile internaționale, oferim acest videoclip numai spectatorilor aflați în Statele Unite și teritoriile sale. “Mesaj de eroare ABC Go

Cu toate acestea, dacă schimbați IP-ul dvs., puteți părea că navigați pe web din orice parte a lumii, în special în una dintre regiunile acceptate de canale.

Acest proces se realizează cu ușurință folosind un Rețea virtuală privată. Este un instrument de securitate cibernetică care îți redirecționează traficul printr-un server dedicat dintr-o țară pe care ai ales-o.

În momentul în care vă conectați, VPN va criptați-vă datele (securitate suplimentară) și mascați-vă adresa IP (anonimat suplimentar), atribuindu-ți unul temporar bazat în regiunea în care se află serverul. În consecință, veți putea accesați orice serviciu / site web restrâns la teritoriul respectiv.

De exemplu, dacă vă conectați la un server american, veți obține un Adresa IP americană. În cele din urmă, puteți transmite fluxuri de like-uri ABC și alte canale cu restricții din SUA indiferent unde te afli fizic.

al 92-lea Oscar din Live-Stream oriunde – The Steps

Conectarea la un server VPN nu este atât de dificilă pentru o sarcină. Urmați pașii de mai jos și veți urmări Premiile Oscar traieste in scurt timp:

 1. În primul rând, trebuie înregistrați-vă cu un serviciu VPN. Conform evaluării noastre, ExpressVPN este foarte recomandat.
 2. Apoi, descărcați și instalați Aplicație VPN pe dispozitivul pe care îl utilizați. Veți găsi clienți pe Android, PC, Mac, iOS, precum și pe Amazon Fire Stick.
 3. Acum, executați aplicația, conectați-vă cu datele de acreditare, și du-te către lista de server.
 4. Conectați-vă la un server pe baza canalului pe care îl utilizați:
  • Serverul american pentru ABC.
  • Serverul britanic pentru Sky.
  • Server canadian pentru CTV.
  • Server australian pentru 7Plus, etc …
 5. Lansați canalul site-ul sau aplicația.
 6. Urmăriți premiile Academiei 2020 trăiește oriunde.

Clasificăm furnizorii de VPN pe baza unui proces strict de evaluare. ExpressVPN are toate calitățile de care aveți nevoie pentru a vă proteja dispozitivul, a vă menține confidențialitatea și a debloca sute de servicii de streaming din întreaga lume.

În timp ce fiecare canal acceptă o gamă largă de dispozitive (nu toate compatibile cu VPN), ExpressVPN are un DNS inteligent caracteristică care vă permite să le deblocați după preferințe PS4, Chromecast, Xbox, PlayStation, și altele.

in orice caz, ExpressVPN nu este singurul furnizor capabil să facă acest lucru. Puteți verifica alte VPN-uri de top cu o serviciu gratuit de DNS inteligent în tabelul de mai jos.

Urmăriți 92 de Oscaruri pe Kodi

Ești un utilizator Kodi? Vrei o cale de a urmăriți live Oscars 2020 pe platforma de streaming popular? Ei bine, asta poate fi aranjat. Vedeți, Kodi este cunoscut pentru faptul că are sute de suplimente care vă permit accesul la canale oficiale din întreaga lume.

Dar astăzi, ceremonia Oscarurilor este principalul nostru obiectiv. Acum puteți găsi Componenta ABC Family de pe Kodi, dar asta nu este ceea ce căutăm. Avem nevoie de acces complet la transmisia live a ABC, iar acest lucru poate fi gestionat doar prin intermediul site-ului USTVNow add-on.

Pe de altă parte, USTVNow necesită un abonament dacă doriți să transmiteți în flux anumite canale live. in orice caz, ABC face parte din planul său gratuit, ceea ce înseamnă că veți putea urmări Oscars fără a fi necesar să plătiți un ban. Cum să faci asta? Urmați pașii de mai jos și ați terminat.

 1. Mergi la Site-ul oficial al USTVNow.
 2. Faceți clic pe butonul Inscrie-te” pictograma din partea dreaptă sus a ecranului.Sign_Up_USTV
 3. În continuare, trimiteți-vă E-mail, nume, prenume și parolă.
 4. Nu vă folosiți contul de Facebook; creează-ți una nouă cu propriile tale credințe dorite.Înscrieți-vă cu USTVNow
 5. După ce sunt introduse detaliile, apăsați Inscrie-te.
 6. Bifează caseta care spune De acord cu termenii și condițiile lor.
 7. Canalul vă va trimite un an e-mail pentru a finaliza procesul.
 8. Acum ai un Cont gratuit USTVNow.
 9. După cum am menționat, ABC face parte din planul gratuit. Dacă doriți acces la mai multe canale, actualizați-vă planul.
  Planuri USTV
 10. In cele din urma, transmite gratuit Oscars 2020.

Instalarea suplimentului USTVNow pe Kodi

Acum că te ai pe tine cont, hai să ne învățăm cum să instalați suplimentul USTVNow în aplicația dvs. Kodi:

 1. Rulați aplicația Kodi și mergeți la Add-on-uri.
 2. Vedeți asta Pachet deschis pictograma din stânga sus? Faceți clic pe asta.
  Pachet Kodi
 3. Apoi, faceți clic pe „Instalați din Repositoriu.“Instalați din Repositoriu USTV
 4. În pagina următoare, selectați tasta „Depozitul Kodi Add-on.“Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Alege „Componente video.“Componente video
 6. Derulați în jos până găsiți Suplimentul USTVNow.USTV Now Add-On
 7. Acum, faceți clic pe Instalare.Instalați USTV
 8. Odată terminat, întoarce-te la Componente video și activați USTVNow.Oscars 2020 USTV Acum
 9. Conectați-vă cu numele de utilizator și parola. Oscars 2020 Conectați-vă la USTV
 10. Trimite e-mail primul.
  Oscars 2020 Introduceți e-mail
 11. În continuare, introduceți adresa dvs. parola.Oscars 2020 Introduceți parola
 12. Te va cere reporniți Kodi. Faceți acest lucru pentru a continua.Oscars 2020 Restart și Done
 13. Acum poti urmăriți live Oscars 2020 gratuit.

Vă rugăm să rețineți că, la fel ca canalele menționate mai sus, suplimentele Kodi sunt, de asemenea, geo-restricționate pentru anumite țări. O are pe nume, așa că probabil știți deja asta USTVNow este limitat numai la Statele Unite.

Deci, la fel ca în cazul ABC Go, tot ce trebuie să faci este să folosești un Rețea virtuală privată, conectați-vă la un Server american, și puteți viziona USTVNow oriunde în lume.

Urmăriți premiile Oscar pe FireStick

Stick de foc este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming din lume. Vă permite să accesați zeci de servicii de streaming prin descărcarea aplicațiilor lor oficiale pe platformă.

În ceea ce privește canalele care difuzează premiile Oscar, ai fi încântat să afli asta ABC are o aplicație dedicată pe Fire Stick. Deci, ar trebui să fie ușor să transmiteți ceremonia.

Iată ce trebuie să faceți:

 1. În ecranul de pornire Firestick, deschideți ecranul fila căutare.
 2. Tip Aplicația ABC și apăsați pictograma de căutare.
 3. Selectează Aplicația ABC în rezultatul căutării.
 4. Alege obține pictogramă pentru a începe procesul de descărcare.
 5. După ce descărcarea este completă, atingeți Deschis pentru a lansa aplicația
 6. Acum, când activați aplicația, an cod de activare va fi necesar.Oscars 2020 - Introduceți codul dvs. de activare ABC
 7. Pe un computer sau mobil, lansați un browser web și introduceți următoarele Adresa URL: go.com/activate.
 8. Trimiteți codul de activare pe FireStick și faceți clic pe Continua.
 9. În cele din urmă, alegeți furnizorul de televiziune și sunteți toate setate.

După cum am menționat mai sus, ABC este disponibil numai în SUA, ceea ce înseamnă că va trebui, de asemenea, să utilizați un VPN pentru a ocoli restricțiile regionale în acest caz.

Cu toate acestea, pe FireStick, este atât de ușor, cu cât ExpressVPN are aplicații dedicate pentru platformă. Puteți pur și simplu configurați o conexiune VPN a Amazon Fire Stick, selectați un server american și accesați ABC oriunde.

Dispozitivele pe care le puteți utiliza

Cel mai bun lucru despre canalele de streaming este faptul că le permite utilizatorilor să își urmărească conținutul pe o mare varietate de dispozitive. Indiferent de canalul pe care alegeți să îl utilizați, iată câteva dintre platformele acceptate:

ABC Go

 • iOS
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Apple TV
 • Roku
 • Stick de foc
 • Televizoare inteligente
 • Android TV
 • Chromecast

Sky Go

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iPhone
 • IPad
 • Xbox 360
 • Xbox One
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Roku

7Plus

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Fetch TV
 • Samsung TV
 • Chromecast
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • Mac

DStv

 • Telefon
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Apple TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV

CTV

 • ferestre
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • Xbox One

Canal+

 • iPhone
 • iPad
 • iPod Touch
 • Android
 • ferestre
 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • Chromecast
 • Apple TV

Cele 92 de premii Oscar (Oscaruri 2020) – Ceremonia

Ceremonia din acest an va avea loc pe 8 februarie 2020. Cu toate acestea, nu este atât de diferită de cea precedentă. Amintiți-vă când Kevin Hart a fost extras de la găzduirea celui de-al 91-lea Oscar din cauza comentariilor sale despre comunitatea LGBTQ de pe Twitter.

Ei bine, așa cum s-a dovedit, Oscarurile din 2019 au fost un succes fără gazdă, iar acesta va arăta cu siguranță și aceleași rezultate. Pentru a vă oferi o privire interioară la ce vă puteți aștepta în ceremonia viitoare, iată câteva dintre nominalizaţii:

Cea mai buna poza

 • Ford v Ferrari – Peter Chernin, Jenno Topping și James Mangold
 • Irlandezul – Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal și Emma Tillinger Koskoff
 • Jojo Rabbit – Carthew Neal, Taika Waititi și Chelsea Winstanley
 • Joker – Todd Phillips, Bradley Cooper și Emma Tillinger Koskoff
 • Femeile Mici – Amy Pascal
 • Povestea căsătoriei – Noah Baumbach și David Heyman
 • 1917 – Sam Mendes, Pippa Harris, Jayne-Ann Tenggren și Callum McDougal
 • Once Upon a Time in Hollywood – David Heyman, Shannon McIntosh și Quentin Tarantino
 • Parazit – Kwak Sin-ae și Bong Joon-ho

Cel mai bun regizor

 • Martin Scorsese – Irlandezul
 • Todd Phillips – mucalit
 • Sam Mendes – 1917
 • Quentin Tarantino – Once Upon a Time la Hollywood
 • Bong Joon-ho – Parazit

Cel mai bun actor

 • Antonio Banderas – Durere și Slavă ca Salvador Mallo
 • Leonardo DiCaprio – Once Upon a Time la Hollywood ca Rick Dalton
 • Adam Driver – Povestea căsătoriei ca Charlie Barber
 • Joaquin Phoenix – mucalit ca Arthur Fleck / Joker
 • Jonathan Pryce – Cei doi papi în calitate de cardinal Jorge Mario Bergoglio

Cea mai bună actriță

 • Cynthia Erivo – Harriet ca Harriet Tubman
 • Scarlett Johansson – Povestea căsătoriei ca Nicole Barber
 • Saoirse Ronan – Femeie mică ca Josephine „Jo” March
 • Charlize Theron – Bombă ca Megyn Kelly
 • Renée Zellweger – Judy ca Judy Garland

Cel mai bun actor în rol secundar

 • Tom Hanks – O zi frumoasă în vecinătate după cum Fred Rogers
 • Anthony Hopkins – Cei doi papi ca Papa Benedict al XVI-lea
 • Al Pacino – Irlandezul ca Jimmy Hoffa
 • Joe Pesci – Irlandezul ca Russell Bufalino
 • Brad Pitt – Once Upon a Time la Hollywood ca Cliff Booth

Cea mai bună actriță de susținere

 • Kathy Bates – Richard Jewell ca Barbara „Bobi” Jewell
 • Laura Dern – Povestea căsătoriei ca Nora Fanshaw
 • Scarlett Johansson – Jojo Rabbit ca Rosie Betzler
 • Florence Pugh – Femeie mică ca Amy March
 • Margot Robbie – Bombă ca Kayla Pospisil

Cel mai bun lungmetraj de animație

 • Cum să vă antrenați dragonul: lumea ascunsă – Dean DeBlois, Bonnie Arnold și Brad Lewis
 • Mi-am pierdut corpul – Jérémy Clapin și Marc du Pontavice
 • Klaus – Sergio Pablos, Jinko Gotoh și Marisa Román
 • Lipsește Legătura – Chris Butler, Arianne Sutner și Travis Knight
 • Toy Story 4 – Josh Cooley, Jonas Rivera și Mark Nielsen

Cel mai bun cântec original

 • „Nu vă pot lăsa să vă aruncați departe” Toy Story 4 – Muzică și versuri de Randy Newman
 • „(I’m Gonna) Love Me Again” din Omul Racheta – Muzică de Elton John; Versuri de Bernie Taupin
 • „Eu stau cu tine” din Breakthrough – Muzică și versuri de Diane Warren
 • „În necunoscut” din Înghețat II – Muzică și versuri de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez
 • „Stand Up” din Harriet – Muzică și versuri de Joshuah Brian Campbell și Cynthia Erivo

Cele mai bune efecte vizuale

 • Avengers: Endgame – Dan DeLeeuw, Matt Aitken, Russell Earl și Dan Sudick
 • Irlandezul – Pablo Helman, Leandro Estebecorena, Stephane Grabli și Nelson Sepulveda
 • Regele Leu – Robert Legato, Adam Valdez, Andrew R. Jones și Elliot Newman
 • 1917 – Guillaume Rocheron, Greg Butler și Dominic Tuohy
 • Star Wars: The Rise of Skywalker – Roger Guyett, Neal Scanlan, Patrick Tubach și Dominic Tuohy

Urmăriți Oscars 2020 live oriunde – Cuvinte finale

Ceremonia Oscars este cea mai atractivă noapte a anului, unde superstarurile din industria cinematografică sunt premiate pentru lucrările uimitoare pe care le-au făcut în ultimul an.

Acum, toată lumea poate acorda și urmări evenimentul indiferent de locul în care se află pe hartă. Aveți soluția; acesta are forma unei rețele private virtuale. Deci, în cazul în care nu aveți un difuzor oficial în compania dvs., puteți debloca acum oricare dintre canalele din listă printr-o simplă apăsare a unui buton.

Crezi că Leonardo Di Caprio va primi al doilea Oscar? Ce film va înscrie premiul pentru cea mai bună imagine? Partajează previziunile tale în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map