Cum să vizionezi PBS în afara SUA?

Vrei să urmărești PBS sau PBS Kids în Canada, Australia, Marea Britanie sau oriunde în afara SUA? Intra in linie. I-am dat deja o lovitură și nu am reușit. Se pare că nu sunt în zona omologată geografic. Dar, am aflat că pot fi dacă aș fi abonați-vă la un serviciu VPN sau Smart DNS. Continuați să citiți pentru a afla cum.


Cum să vizionezi PBS în afara SUA?

Cum să vizionezi PBS în afara SUA?

Cum să urmăriți PBS în afara SUA cu VPN

Dacă ați încercat vreodată să vizionați videoclipuri pe PBS sau PBS Kids în Canada, Marea Britanie sau în alte părți din străinătate, probabil că ați întâlnit deja următoarea eroare:

„Ne pare rău, dar acest videoclip nu este disponibil în regiunea dvs. din cauza restricțiilor corecte.”

Actul de ocolind restricțiile privind conținutul geo-restricționat necesită implicarea unui instrument VPN. În cazul în care nu știți, VPN reprezintă o rețea privată virtuală și este o instrument de securitate cibernetică asta îți permite acces la conținut care nu vă este disponibil păstrându-vă datele și traficul complet sub învelișuri cu cel mai mult protocoale sigure.

Tunelul privat – creat de un VPN – transmite datele dvs. prin criptare care le transformă în informații de neatins. Nimeni în niciun caz nu vă poate accesa datele și astfel veți obține securitate supremă. Dar nu se oprește acolo. Citiți mai multe pentru a afla despre câștigurile unui VPN:

 • Obțineți conținut deblocat: Cu tot conținutul geo-restricționat existent și la fel de multă lume care dorește să le acceseze, un VPN îi poate ajuta să obțină tot ceea ce este că ei găsesc și nu pot accesa.
 • Scapă de ISP Throttling: Când sunteți conectat la o VPN, nu va mai trebui să suferiți scăderi bruște ale conexiunilor. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că o VPN împiedică acest lucru.
 • Confidențialitate ridicată: Înfășurați datele cu criptare, adăugând straturi de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN prietenoase și compatibile: Puteți instala și configura orice VPN pe aproape toate platformele: PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Cel mai bun VPN pentru PBS

În ceea ce privește cel mai bun VPN care deblochează conținut precum PBS sau aproape oricare altul, ExpressVPN topul listei. Compania deține o rețea de server mare, cu mii și tmii de servere în diferite locuri. Drept urmare, utilizatorii din întreaga lume consideră destul de ușor conectarea la serverele sale.

Extremul lor serviciu 24/7 pentru clienți te face să nu vrei să profiți de Politica de rambursare de 30 de zile dar abonați-vă pentru bine. Poate doriți să consultați alți furnizori, pe care îi găsiți în tabelul de mai jos.

Cum deblochează PBS în străinătate cu proxy-uri inteligente DNS

Un serviciu DNS inteligent este de asemenea considerat ca un soluție online care a crescut la popularitate în epoca tehnologiei geo-blocante sporite. Această metodă a permis multora utilizatori de internet acces la materiale restricționate din toate părțile lumii. Spre deosebire de VPN, aceasta nu ascunde adresa dvs. IP. În schimb, rămâne vizibil publicului, ceea ce reprezintă un răspuns la lipsa procesului de criptare a unui DNS inteligent.

Faptul că nu pune datele utilizatorilor prin criptare face ca aceasta să fie mai puțin o opțiune sigură decât o VPN. Dar, asta nu are niciun efect asupra ei abilități de deblocare. Dacă ceva, este mult mai rapid decât un VPN. Aflați mai multe despre un DNS inteligent mai jos:

 • Un instrument Smart DNS este compatibil cu aproape toate dispozitivele de streaming.
 • Poti configurare DNS inteligent pe dispozitive precum PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad și Android.
 • Capacități excelente de deblocare.
 • Ceea ce obții pentru a debloca depinde de tipul la care ai ales să te abonezi.
 • Când sunt prezente proxy transparente sau deturnare DNS, un Smart DNS nu funcționează corect.
 • Nu puteți selecta manual noua dvs. locație virtuală cu un DNS inteligent.

Unlocator vine complet la pachet cu servicii pentru clienți de ajutor, o politică de rambursare de 7 zile, și viteze super-rapide. Produsul danez este compatibil pe o gamă largă de platforme și este capabil de deblocarea a peste 200 de canale, ceea ce este incredibil. Nu mulți reprezentanți pot face asta.

Dispozitive de transmisie compatibile PBS

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Android TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV

Cum se deblochează PBS în afara SUA – Înfășurare

Pe scurt, dacă doriți accesați canale de streaming blocate geo sau site-uri web de peste mări, trebuie să rasfata locatia ta online.

Ambii Proxy-uri VPN și Smart DNS vă permite să faceți doar asta. Ce metodă alegeți depinde de dvs., dar oricum ne-ar plăcea să știm, așa că aruncați un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map