Cum să vizionezi Sundance Now în afara SUA

Sundance Now vă aduce cele mai bune documentare, filme premiate și seriale TV demne de binge și clasice greu de găsit. Oh, sunt greu de găsit, bine! Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care nu sunt în SUA ca Sundance nu le este disponibil acolo.


 Din înțelegerea mea, furnizorii Sundance impune restricții care împiedică utilizatorii din alte țări să acceseze conținutul său. Totuși, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru cei care folosiți un proxy VPN și Smart DNS. Ambele metode pot ocoliți geo-restricțiile și acordați acces utilizatorilor la conținutul mondial, inclusiv Sundance Now. Vedeți cum se face asta în articolul de mai jos. 

Cum să vizionezi Sundance Now în afara SUA

Cum să vizionezi Sundance Now în afara SUA

Obțineți Sundance Now în afara SUA – VPN

La încercarea de acces la Sundance Now în străinătate, veți găsi un mesaj care scrie: „Sundance Now încă nu este disponibil în regiunea dvs. Lucrăm la extinderea bibliotecii noastre de filme, documente și seriale TV captivante și de ultimă oră la un ecran de lângă tine. ” Nu disperați, căci există o modalitate de a urmări Sundance chiar dacă nu sunteți în America. Dacă utilizați un VPN, fiecare canal, site web sau serviciu vă poate fi pus la dispoziție.

Un VPN, care înseamnă rețea virtuală privată are multe funcții, iar una dintre ele este criptarea datelor utilizatorilor. Există un motiv în spatele numirii sale. VPN creează o rețea privată virtuală prin care datele utilizatorilor călătoresc și sunt criptate. Dispozitivul pe care îl utilizați trebuie să se conecteze la un server care are sediul în țara selectată. Dacă alegeți să vă conectați la un server din SUA – unde este conținutul pe care doriți să îl accesați – toate dvs. datele vor trece prin acel server american. Drept urmare, obțineți un an Adresa IP americană și privilegiul de a accesa conținut din SUA.

paşi

Aceasta trebuie să faceți pentru a viziona Sundance în afara SUA:

 1. Obțineți furnizorul de servicii VPN la alegerea ta.
 2. Configurați un cont VPN.
 3. Descărcați apoi instalați VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Activați aplicația și căutați un server din SUA.
 5. Conectați-vă la serverul din SUA și așteptați stabilirea conexiunii.
 6. Acum, veți avea un Adresa IP americană asta te face par a fi în SUA.
 7. Accesați Sundance Acum din orice țară din lume.

In timp ce ExpressVPN ar putea fi mai scump decât alte VPN-uri rețea de server rapidă și optimizată împreună cu alte caracteristici compensează prețul său. Veți experimenta streaming transparent și viteze mari de conectare cu acest furnizor, ceea ce îl face să fie VPN-ul potrivit pentru a-l utiliza cu Sundance.

Pentru a vă asigura accesați Sundance Now din orice parte a lumii, vă recomand să vă înscrieți cu ExpressVPN. În cazul în care alegeți să nu o faceți, există alte VPN-uri pe care le puteți utiliza cu acest serviciu de streaming. Verificați-le în tabelul de mai jos.

Stream Sundance Now în străinătate – DNS inteligente

Un DNS inteligent vă permite accesul la deblocarea SundanceOriginale, filme noi, documentare și seriale TV prin schimbarea DNS a dispozitivului dvs. de streaming. Aceasta este o tehnologie care vă poate obține geo-restricții trecute din întreaga lume. De ce trebuie să știți este că un DNS inteligent nu este la fel de sigur ca VPN. În timp ce Smart DNS ocolește georestricțiile din întreaga lume, dvs. datele rămân neatinse, neprotejate. Adresa IP pe care o deții va rămâne aceeași și vizibilă publicului.

 1. Abonați-vă la Unlocator și înscrieți-vă la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Treceți prin videoclipuri / tutoriale de configurare la configurați un DNS inteligent pe dispozitiv.
 3. Deschide site-ul / aplicația Sundance Now.
 4. Transmiteți tot conținutul Sundance Now de oriunde în afara SUA.

Dacă doriți să aflați dacă Unlocator este un furnizor bun, poți încercați-l gratuit timp de șapte zile. Veți găsi că este convenabil, luând în considerare Unlocator foarte compatibil cu majoritatea dispozitivelor. Dacă vă aflați după un proxy inteligent de încredere DNS, vă sugerez să folosiți Unlocator. Nici un alt DNS inteligent nu poate deblocați peste 200 de canale. La fel de bine ai putea să-i dai o lovitură.

Sundance în străinătate – concluzie

Descoperiți următorul dvs. film preferat într-una dintre colecțiile noastre alese, curate de realizatori și icoane culturale din orice parte a lumii. Cu un VPN și Smart DNS, puteți descoperi filme și serii independente, inspirate și influente pe Sundance Now indiferent de locația fizică. Mi-ar plăcea să vă citesc alegerile în secțiunea de comentarii de mai jos. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map