Cum să vizionezi Super Bowl 2020 pe FireStick fără cablu

Fanilor de fotbal și ai tăieturilor de cablu. O mulțime de platforme de streaming difuzează 54. Super Bowl pe 2 februarie 2020. În timp ce Fox Sports este radiodifuzorul oficial din SUA, cutter-urile au, de asemenea, mai multe modalități de a transmite live Mega Event. Acum, acest ghid vizează Stick de foc utilizatorii și obținerea Transmisia live a Super Bowl pe dispozitiv nu a fost niciodată mai ușor. Iată ce trebuie să faci.


Cum să vizionezi Super Bowl 2020 pe FireStick fără cablu

Cum să vizionezi Super Bowl 2020 pe FireStick fără cablu

Super Bowl 2020 pe FireStick – Aplicațiile descărcate

A avea un radiodifuzor oficial este un lucru și a avea aplicații dedicate pe Fire Stick este altul. Astăzi, ne concentrăm pe canalele care oferă streaming în direct Super Bowl fără a fi nevoie de abonament prin cablu.

Vestea bună este că Fire Stick oferă o serie de dintre acestea. Dar înainte de a continua, trebuie să subliniem că aceste canale sunt georestricte la anumite locații.

Vedeți, indiferent dacă este site-ul / clientul lor oficial sau o aplicație dedicată pe Fire Stick, aceste servicii se aplică în continuare geo-blocare. Acest lucru restricționează accesul utilizatorului la anumite locații.

Orice canal de streaming online vă poate determina locul unde se află examinarea adresei dvs. IP. Dacă nu vă aflați în zona de acoperire, veți fi blocat aproape instantaneu indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Aceasta este o problemă pe care o vom rezolva în articol. Deocamdată, iată oficialul canale Super-Bowl fără cablu disponibil pentru descărcare pe Fire Stick:

 • DAZN (Canada și Germania)
 • Hulu + Live TV (Statele Unite)
 • Sling TV (Statele Unite)
 • BBC iPlayer (Regatul Unit)

Problema este abordată, canalele au fost listate. Acum, tot ce vă rămâne este să vă învățați cum să instalați oricare dintre ele, dacă nu toate, și Deblocați dacă locuiești în regiuni neacceptate.

Aplicații dedicate Fire Stick – Proces de instalare

Rețineți că, deși nu este nevoie de abonament prin cablu pentru a urmări jocul, totuși nevoie de abonament la canalul selectat. Ați văzut regiunile în care canalele sunt disponibile mai sus.

Rămâne doar să alegeți unul în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine și să îl instalați pe dispozitivul dvs. Fire Stick. Vom lua DAZN ca exemplu, deoarece este unul dintre cele mai importante canale în sport și oferă o 30 de zile de încercare gratuită pentru noii utilizatori

Abonamentul DAZN este destul de ieftin în comparație cu ceea ce veți primi în schimb. Nu trebuie doar să urmăriți Super Bowl, veți avea acces la zeci de alte evenimente sportive in jurul lumii.

Cu acest lucru, să vă ghidăm cum să instalați DAZN pe dvs. Amazon Fire Stick. Notă: La fel se poate face pentru toate canalele menționate mai sus.

 1. Lansați-vă FireStick și selectați tasta funcția de căutare.
 2. Introduceți DAZN și faceți clic pe aplicație.
 3. Apoi, faceți clic pe ‘Obține’.
 4. Acum selectați ‘Descarca’.
 5. Aplicația DAZN va fi acum descarca si instaleaza pe FireStick.
 6. Vei fi capabil sa transmiteți Super Bowl 2020 gratuit în direct pe Amazon Fire TV.

Acum că am acoperit partea de instalare, ar trebui să vă reamintim asta DAZN este limitat la anumite regiuni la fel și celelalte canale menționate mai sus. În următoarea parte, veți afla exact cum să-i determinați să funcționeze în afara zonei lor de acoperire inițiale.

Stream Super Bowl pe FireStick – acoperire globală

După cum am menționat mai sus, veți putea urmări gratuit Super Bowl în anumite țări. De exemplu, în Sling TV-uri cazul, foștii americani care locuiesc în Canada, Marea Britanie, Australia sau în alte părți de peste mări, nu va putea accesa conținutul său din cauza geo-restricțiilor.

Am declarat că adresa dvs. IP este responsabilă pentru astfel de blocuri, deoarece ajută canalul determinarea locației dvs.. Când vorbim de Sling TV, este necesară o adresă IP americană. În caz contrar, veți primi următoarele mesaj geo-eroare:

“Ne pare rău. Sling TV este disponibil numai în SUA. Îți mulțumesc pentru interes.”Eroare la locația televizorului Sling

Pentru a accesa Sling TV, trebuie să vă răspândiți locația online în SUA. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este folosind un Rețea virtuală privată. Vedeți, un VPN este un instrument care redirecționează datele dvs. printr-un server dedicat din rețeaua sa.

Odată conectat, VPN criptează traficul dvs. (adaugă securitate) și ascunde adresa dvs. IP (adaugă anonimatul).

Cu o adresă IP acoperită, VPN vă va atribui una temporară bazată în țara în care se află serverul. De exemplu, dacă tu conectați-vă la un server american, veți obține un Adresa IP americană. Drept urmare, veți putea transmite fluxurile de televiziune Sling TV, Hulu și alte canale din SUA indiferent de locul în care vă aflați..

Deblocarea canalelor dvs. de incendiu în străinătate – Pașii

Nu este mai ușor, sincer. Trebuie doar să urmați câțiva pași și veți urmări Super Bowl 2020 pe Fire Stick în cel mai scurt timp:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN premium. Recomandarea noastră merge la ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe FireStick. Puteți obține clientul direct din magazin.
 3. Lansați aplicația VPN, conectați-vă și treceți la lista de server.
 4. Acum, în funcție de canalul pe care l-ați descărcat, conectați-vă la un server VPN în consecință:
  • Serverul american pentru Sling TV sau Hulu.
  • Serverul britanic pentru BBC iPlayer.
  • Server german sau canadian pentru DAZN.
 5. Lansați aplicația canalului.
 6. Stream Super Bowl 2020 live oriunde pe Fire Stick fără cablu.

În ceea ce privește cel mai bun VPN, puteți urmări live Super-Bowl 2020 fără cablu pe FireStick, ExpressVPN este chiar în vârf. Au o aplicație VPN dedicată pentru Amazon FireStick și oferă și o garanție de returnare de 30 de zile. Alți furnizori de servicii VPN de top pe care îi puteți utiliza sunt enumerați mai jos.

Cum să vizionezi Super Bowl 2020 pe FireStick fără cablu

Acesta este practic tot ce trebuie să știți despre cum să faceți fluxul Ediția a 54-a din Super Bowl pe FireStick fără cablu în direct. Care sunt previziunile dvs. pentru San Francisco 49ers vs. Șefii din Kansas City? Aștepți cu nerăbdare spectacolul de jumătate de timp al lui J-Lo și Shakira? Împărtășește-ți mai jos gândurile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map