Cum să vizionezi Super Channel în afara Canada

Când un canal are cuvântul Super în ea, cred că merită să te uiți. Ei bine, când am văzut ce Super Canal trebuie să ofere, mi-a atras imediat atenția. Acest Canal canadian are tot ceea ce ai nevoie în termeni de filme, emisiuni, eSports și multe altele. Cu toate acestea, înainte să pun mâna pe conținut, canalul m-a blocat așa cum este numai disponibil în Canada. Ai observat timpul trecut Eu folosesc? Da, asta pentru că l-am deblocat în regiunea mea, la fel și tu. Iată cum poți urmări Super Channel oriunde. 


Cum să vizionezi Super Channel în afara Canada

Cum să vizionezi Super Channel în afara Canada

Super Channel – Un super serviciu canadian

Super Channel este în jur de ceva timp. În primul rând lansat în 2007, aducere lansat teatral, mai întâi la filmele de televiziune și la serialele de televiziune, împreună cu documentarele la ecranele rezidenților canadieni.

Cu toate acestea, serviciul nu vizează cei care au decis să se alăture site-ului revoluție de tăiere a cablurilor. Doar utilizatorii care au un abonament valabil prin cablu poate accesa conținutul Super Channel.

Trebuie să accesați patru canale după ce vă conectați:

 • Siguranță: Vei putea viziona mai multe filme, emisiuni TV, documentare și concerte.
 • inimă & Acasă: Mai multe în filme și emisiuni orientate spre familie.
 • Seif: Se concentrează mai mult pe filmele alese de mână, fanele preferate, apreciate critic.
 • GINX: Se concentrează asupra programării eSports

În plus, aveți Super Channel la cerere, care este disponibil fără taxă suplimentară pentru abonații noi și existenți la un Furnizor de televiziune canadian. Cu toate acestea, nu este disponibil Clienții Bell Satellite. Iată ce spune site-ul lor oficial:

* Super Channel On Demand nu este disponibil pentru clienții Bell Satellite în acest moment. Vă rugăm să consultați disponibilitatea serviciului dvs. de televiziune. ”

Disponibilitate

Oricât de mare este, World Wide Web nu este atât de liber pe cât ai putea crede. Multe site-uri web și servicii limitează accesul utilizatorilor pe baza acestora locatie fizica.

Acest mecanism de blocare este adesea implementat de dragul restricții de copyright. Baza de date a serviciului mapează locațiile fizice ale adreselor IP pentru a gestiona și aplica ceea ce numim geo-blocuri.

De exemplu, Super Canal necesită o Adresa IP canadiană să funcționeze. Dacă sunteți în afara țării, veți avea o altă adresă IP. Prin urmare, serviciul va încheiați-vă accesul odată ce încercați să vizualizați conținutul acestuia.

Chiar dacă ați fost un abonat valabil la oricare dintre furnizorii de mai sus, odată plecat din țară, dvs. abonamentul va înceta să existe. Ei bine, din punct de vedere tehnic, există, dar va merge deşeuri. Acesta este mesaj geo-eroare veți primi dacă încercați să vizionați Super Channel în străinătate:

Cod de eroare: PLAYER_ERR_GEO_RESTRICTED “„ Acest videoclip este restricționat de la redarea în regiunea dvs. geografică curentă. “Mesaj de eroare SuperChannel

În cazul în care acest lucru nu a fost suficient, iată care sunt pagina oficială a statelor:

„Super Channel este un serviciu național de televiziune cu plată și este autorizat să funcționeze în Canada. Din păcate, nu oferim serviciul nostru în afara celor 10 provincii și 3 teritorii ale Canadei. “Declarația site-ului Super Channel

Deci, acum când știți care este problema, ce spuneți că ne îndreptăm către partea de soluție? Următoarea secțiune vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a face deblochează Super Channel în afara Canada. E o Citit de 2 minute, deci, practic, este fără efort.

Super Channel – Nu atât de canadian Anymore

La accesați Super Channel în afara Canada, trebuie să falsificați locația dvs. și să apăreați ca și cum sunteți în țară. Tehnic, asta se realizează cu ajutorul unui Rețea virtuală privată.

Un VPN este o aplicație software care rescrie datele dvs. printr-o tunel privat, criptarea acesteia în proces. Traficul dvs. călătorește prin acel tunel și ajunge unul dintre serverele sale într-o țară la alegere.

Odată ce conexiunea este stabilită, VPN va mascați-vă identitatea și locația și vă atribuie un adresa IP în țara selectată. Drept urmare, veți apărea ca și cum ați naviga pe internet din acea regiune, ceea ce vă va oferi acces la conținut restricționat Acolo.

De exemplu, dacă doriți Super Channel, aveți nevoie de un Adresa IP canadiană. Acest lucru este ușor achiziționat dacă vă conectați la un server VPN din Canada. Nu numai că veți obține Super Canal, dar și altele TV canadian canale precum CTV, TSN, Sportsnet, și altele.

Pașii

Este foarte simplu. Iată ce trebuie să faceți pentru a debloca Super Channel din țara dvs.:

 1. Mai întâi, alegeți un furnizor VPN care oferă servere în Canada. Poți să folosești ExpressVPN; ei au cinci.
 2. Următor →, descărcați și instalați aplicația lor VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Activați clientul VPN, conectați-vă cu numele de utilizator și parola, și deschideți lista de server.
 4. Acum, conectați-vă la o Server VPN canadian.
 5. Lansa Super Canal.
 6. Stream serviciul în afara Canada, oriunde ai fi.

Recomandarea unei anumite VPN nu vine fără o evaluare adecvată. În ultimii ani, am întâlnit sute de VPN-uri. Pana acum, ExpressVPN a fost unul dintre puținii care m-a impresionat. Serviciul are mai mult de 3000 de servere în 94 de țări. Deci, dacă deblocarea conținutului restricționat este obiectivul dvs., nu veți rămâne fără opțiuni.

În ceea ce privește confidențialitatea, ExpressVPN oferă cele mai bune funcții pe care le-ați putea solicita. Aceasta include un switch switch, o politică strictă fără log-uri și împărțirea tunelului, împreună cu alții. Am menționat deja că este unul dintre puținii care m-au impresionat, ceea ce înseamnă că există mai multe. Verificați-le în tabelul următor.

Super în Super Channel

Mulți dintre voi s-ar putea întreba ce este atât de special cu privire la un astfel de serviciu. Simplu, este continutul veți primi, desigur. Iată câteva titluri pe care le vei putea urmări odată ce deblochezi canalul din regiunea ta:

Stream super canal oriunde – cuvinte despărțitoare

Deși Super Channel poate fi accesat prin toate furnizori majori de cablu și satelit în Canada, tot ce se risipește dacă pleci din țară.

Din fericire, ai VPN-uri pentru a salva ziua. Tot ce ai nevoie este un conexiune la un server canadian si tu poti vizionați Super Channel oriunde. Dacă aveți întrebări, dați-mi un strigăt în secțiunea de comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map