Cum să vizionezi SuperSport în afara Africii de Sud

Cum să deblochezi și să urmărești SuperSport în afara Africii de Sud prin VPN sau Proxy Smart DNS


Cum să deblochezi și să urmărești SuperSport în afara Africii de Sud prin VPN sau Proxy Smart DNS

În acest articol, vă voi arăta cum VPN-uri și Proxy-uri DNS inteligente m-a ajutat să privesc echipele mele favorite din SuperSport din străinătate.

Cum se deblochează SuperSport în afara Africii de Sud cu VPN

În calitate de pasionat de sport care este constant în străinătate, aveți încredere în mine când vă spun că cea mai bună cale de a face ocolesc blocurile geografice este cu o rețea privată virtuală (VPN).

Acest copil este foarte eficient pentru că redirecționează traficul către o altă rețea la alegere, apoi vă oferă o adresă IP din regiunea selectată. Acest proces oferă trucuri de difuzare a canalelor precum SuperSport pentru a crede că vă aflați în zona de acoperire, ceea ce înseamnă că veți putea vedea conținutul de oriunde. 

VPN-urile oferă, de asemenea, funcții excelente de securitate și confidențialitate, cum ar fi traficul criptare și înregistrare zero. Drept urmare, veți avea un anonimat total ori de câte ori mergeți online. Nici chiar propriul dvs. furnizor de servicii de internet nu va putea vedea ce faceți.

Și dacă credeți că obținerea unui VPN este o problemă complicată, atunci gândiți-vă din nou pentru că următorul dvs. serviciu este la doar câteva clicuri.

 1. În primul rând, trebuie să vă abonați la un furnizor clasament și recenzii grozave. Vă recomand să folosiți celebrul ExpressVPN. 
 2. Indiferent dacă utilizați iOS, Android, PC sau Mac, puteți descarca si instaleaza aplicația pe majoritatea dispozitivelor și platformelor.
 3. Odată ce aplicația este configurată pe dispozitivul dvs., lansați-l, conectați-vă și conectați-vă la un server din Africa de Sud.
 4. Accesați site-ul sau aplicația SuperSport și transmiteți orice turneu dorit.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca SuperSport

Vrei sfatul meu? Pune-ți mintea în largul tău și înscrie-te cu ExpressVPN. S-a terminat 3.000 de servere peste 94 de națiuni, inclusiv Africa de Sud, ceea ce înseamnă că poate debloca SuperSport și orice alt canal fără probleme.

De asemenea, serviciul nu vă înregistrează traficul și nu păstrează filele din activitatea dvs. online, ceea ce o face o alegere perfectă dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. Și am menționat că folosește cel mai puternic criptare pentru a împiedica pe cineva să vă monitorizeze traficul?

În plus, dacă întâmpinați vreodată probleme sau întrebări atunci când utilizați ExpressVPN, puteți să le contactați non-stop serviciul clienți prin chat live sau e-mail.

Nu vă regretă când vă abonați la ExpressVPN, deoarece în cazul în care nu sunteți nemulțumit de serviciu, puteți obține o rambursare completă datorită 30 de zile garanție înapoi. 

Dacă acesta este scenariul, aruncați o privire asupra alternativelor de top incluse în această listă:

Cum să urmăriți SuperSport în afara Africii de Sud cu ajutorul Proxies DNS inteligente

Dacă nu sunteți tipul VPN, singura altă opțiune pentru deblocarea SuperSport din străinătate este un proxy inteligent DNS. Însă rețineți că setarea unuia pe dispozitivul dvs. nu este la fel de simplă ca VPN, deoarece reprezentanți proxy nu aveți aplicații dedicate. Prin urmare, trebuie să le configurați manual.

Spre deosebire de VPN-urile, aceste instrumente reorganizează doar o parte din conexiunea dvs. pentru a vă distruge locația. ei nu vă ascundeți adresa IP și nu vă criptați traficul. Unii utilizatori consideră că este un lucru pozitiv, deoarece viteza dvs. de internet nu va scădea. Însă alții care sunt preocupați de confidențialitate preferă să le evite.

Însă cel mai important lucru de reținut este faptul că proxii Smart DNS nu funcționează corect dacă ISP-ul dvs. utilizează proxie transparentă sau deturnare DNS.

 1. Alegeți un DNS inteligent binecunoscut și eficient Unlocator. 
 2. Setați-l pe dispozitiv. Veți găsi aceste instrumente compatibile cu aproape toate dispozitivele, inclusiv iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, și Roku.
 3. Bucurați-vă de vizionarea echipelor preferate din afara Africii de Sud.

Dacă preferați să utilizați un proxy Smart DNS față de o VPN, cea mai bună alegere trebuie să fie Unlocator. Oferă ușor și clar tutoriale video și ghiduri pentru a vă ajuta să o configurați fără probleme pe dispozitivul dvs., și de asemenea, se acceptă 200 canale. Prin urmare, dacă sunteți iubitor de televiziune, veți putea viziona emisiunile preferate pe BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, AMC și multe altele.

Dar nu trebuie să vă angajați până acum. Încercați-l gratuit datorită Perioada de încercare gratuită de 7 zile. 

Cum să deblochezi și să urmărești SuperSport în străinătate – Înfășurați

Ați încercat vreuna dintre metodele sugerate mai sus pentru a debloca SuperSport în afara Africii de Sud? Dacă da, cum a mers? Împărtășește-ți gândul și experiența folosind VPN sau Smart DNS pentru a ocoli georestricțiile din secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map