Cum să vizionezi televiziunea britanică în străinătate gratuit online

Este păcat că Canalele și serviciile din Marea Britanie sunt blocate în afara granițelor britanice. Cu alte cuvinte, nimeni din afara Regatului Unit nu poate accesa aceste canale sau servicii din cauza geo-restricțiilor.


Unele dintre cele mai bune conținuturi TV sunt difuzate pe servicii de streaming bazate în Marea Britanie și nu vreau să ratez conținutul distractiv, mai ales când am două instrumente asta mă poate ajuta să rezolv situația la îndemână. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți utiliza un VPN și Smart DNS în avantajul streamingului dvs..

Cum să vizionezi televiziunea britanică în străinătate gratuit online

Cum să vizionezi televiziunea britanică în străinătate gratuit online

Transmiteți Marea Britanie TV în străinătate cu VPN

Așa funcționează furnizorii de conținut. Aceștia examinează adresa dvs. IP și detectează de unde vă conectați la internet. Dacă vă aflați oriunde în afara țării în care se bazează conținutul pe care îl doriți, încercarea dvs. de acces va fi încheiată.

Deci, orice Canalul britanic este inaccesibil utilizatorilor care se conectează din afara Regatului Unit. Cu toate acestea, dacă ei schimbați adresa IP la una din Marea Britanie, vor putea accesa materiale britanice. Această tehnică implică o VPN sigură care nu numai redirecționează traficul prin server la alegere (în țara pe care o doriți), dar și protejați-vă datele în timp ce sunteți online. Cu un VPN, ajungeți la ascundeți adresa dvs. IP originală și înlocuiți cu una care dezvăluie o geo-locație diferită. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați obțineți TV britanic oriunde v-ați afla:

 1. Primul pas te implică obținerea unui abonament VPN. Evitați acele VPN-uri gratuite ca Hola.
 2. Configurați un cont VPN.
 3. Este timpul să descărcați și instalați aplicația VPN de pe site-ul web.
 4. Acum tu lansați aplicația și căutați un server în Regatul Unit.
 5. Conectați-vă la serverul respectiv din Marea Britanie și câștiga a Adresa IP britanică.
 6. Aceasta este o abordare care vă va permite deblochează tot felul de canale din Marea Britanie de peste mări.

Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie TV

Nu știu despre tine, dar eu sunt o persoană ExpressVPN abonament. Am descoperit că este cel mai bun VPN pe care îl pot deține. Îmi amintesc că am încercat-o pentru prima dată; mi s-a oferit 30 de zile pentru a vă gândi la acest angajament. Dacă nu mi-ar fi plăcut, aș fi putut a cerut o rambursare fără întrebări. Este Capabilitățile de streaming sunt incredibil de bune. Acum, știu că ExpressVPN este cel mai bun VPN pe care îl puteți deține, dar în cazul în care nu este în buget, consultați celelalte VPN-uri la care vă puteți abona.

Obțineți online UK TV de peste mări cu proxy-uri DNS inteligente

Această tehnologie este un pic diferită de un VPN în ceea ce privește securitatea, deoarece nu vă asigură conexiunea online. Spre deosebire de VPN, nu primiți o nouă adresă IP. Al tău va rămâne același și va rămâne vizibil pentru ochii publicului.

După ce configurați Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming, veți putea ocoliți cu ușurință geo-restricțiile impus pentru conținutul la care doriți să accesați. Datele și traficul dvs. vor fi redirecționate prin unul dintre serverele sale desemnate, făcându-vă să pară că sunteți în mai multe locuri în același timp. Dar, rețineți că nu puteți debloca totul cu un SmartDNS decât dacă cel pe care îl utilizați acceptă un astfel de deblocare.

Acum, dacă ați găsit un DNS inteligent care este mai mult un instrument adecvat pentru deblocare, urmați pașii de mai jos.

 1. Obțineți-vă un abonament Unlocator și înscrieți-vă la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Trebuie să configurați DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs.. Aceste videoclipuri / tutorial de configurare vă pot ajuta.
 3. Obțineți acces complet la canalele din Marea Britanie pe care Unlocator îl suportă.

Cel mai bun lucru despre Unlocator este că tu nu aveți nevoie de card de credit să vă înscrieți cu acesta. DNS-ul său inteligent acceptă deblocarea BBC iPlayer, ITV, Channel 4, TVPlayer, Now TV și Sky Go. Este tot ce mi-am putut cere la așa ceva preturi rezonabile. Această companie daneză știe ce vor clienții și livrează în consecință. Puteți debloca mai mult de 220 de canale în timpul unei încercări de 7 zile. În cazul în care nu v-a plăcut, vă puteți dezabona întotdeauna.

Cele mai bune canale TV din Marea Britanie pentru vizionare în străinătate

Utilizarea proxy-urilor VPN sau Smart DNS vă permite să accesați următoarele canale indiferent de locul în care locuiți în prezent.

 • BBC iPlayer
 • Hub ITV
 • Canal 4 (4oD)
 • Canal 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Acum TV
 • TVPlayer
 • Marea Britanie Prime Prime
 • Netflix Marea Britanie

Cum să vizionezi televiziunea britanică în străinătate în direct gratuit online

Datorită diverselor acorduri de licență, este foarte puțin probabil ca canalele TV din Marea Britanie, cum ar fi BBC și ITV, să fie disponibile peste mări în viitorul apropiat. Acesta este motivul pentru care este esențial să utilizați servicii precum ExpressVPN și alți furnizori VPN de top din Marea Britanie pentru a vă rezolva zilnic televiziunea britanică..

Ați utilizat astfel de servicii în SUA, Canada, Australia sau în alte părți din străinătate pentru a transmite TV în Marea Britanie? Împărtășește-ți experiența sau întrebările din secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map