Cum să vizionezi televizorul în afara SUA

Luptă-te pentru a fi la curent cu orice este muzicianul sau artistul tău preferat? Poate doriți să luați în considerare reglarea cu Fuse TV. Acesta este un canal american / digital prin cablu, care este îndreptat către adulți tineri, cu scopul de a-i menține distrați și informați cu privire la orice se întâmplă cu muzicienii lor celebri. Înființat în 1994, canalul acoperă o gamă largă de genuri de muzică și este capabil cu ușurință pentru fanii pop, urban, punk și heavy metal. De asemenea, oferă o serie de reality-show-uri care au câștigat destul de multe din partea fanilor săi. Canalul vizează un public relativ mai tânăr pentru adulți, cu conținut care pare a fi tratat pentru spectatorii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.


Cum să vizionezi televizorul în afara SUA

Cum să vizionezi televizorul în afara SUA

Fuse TV este disponibil în afara SUA?

Canalul este, de asemenea, oferit de o gamă variată de platforme de streaming populare, precum Hulu, iTunes, Roku și Amazon, deși va trebui probabil un abonament pentru a-l transmite prin serviciile respective. Majoritatea spectatorilor fideli ai canalului nu ar trebui să aibă nicio problemă în acest sens. Ceea ce s-ar putea să deranjeze este faptul că nu puteți accesa canalul dacă aveți sediul în afara SUA. Iată cum puteți utiliza un VPN pentru a viziona Fuse TV în Canada, Australia, Marea Britanie sau oriunde în afara Statelor Unite:

 1. Înscrieți-vă la un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN.
 3. Conectați-vă la un server canadian; acest lucru vă va permite să navigați pe web folosind o adresă IP americană.
 4. Urmăriți Reelz Now, sau orice alt canal american, din orice parte a lumii.

Fuse TV aplică restricții geografice pentru a se asigura că singurii spectatori care se pot bucura de conținutul său se bazează în SUA. Acest lucru înseamnă că, dacă veți primi o misiune de muncă care necesită să călătoriți în afara Americii, puteți aștepta până când veți reveni în țară pentru a primi spectacolele preferate. Platformele folosesc adresa dvs. IP pentru a afla dacă sunteți sau nu în SUA, iar dacă află că nu sunteți, accesul dvs. la canal devine revocat..

Streaming Fuse TV din afara SUA

Evitarea restricțiilor este posibilă, dar numai dacă utilizați un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN vă permite să vă deghizați conexiunea și, de asemenea, să vă schimbați oriunde doriți să navigați. Posibilitatea de a vă schimba locația vă permite să „păcăliți” site-ul web pe care lucrați pentru a crede că vă aflați în state, chiar dacă se întâmplă să fiți în Europa, Asia, China sau o altă parte a lumii. În acest fel, nu numai că puteți accesa Fuse TV în afara SUA, dar veți putea, de asemenea, să deblocați o mare varietate de alte canale geo-restricționate.

În afară de posibilitatea de a debloca conținutul geore-restricționat, utilizarea unui VPN vă asigură, de asemenea, că toate activitățile dvs. online rămân protejate și sigure. Acest lucru este important pentru că vă protejează de orice persoane rău intenționate care ar încerca să vă intercepteze conexiunea și să vă fure informațiile. Există o mulțime de activități cibernetice care se desfășoară pe Internet și abonarea la o VPN vă asigură că date precum informațiile cardului dvs. de credit atunci când faceți cumpărăturile online rămân sigure.

Cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Fuse TV în afara SUA

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru a viziona Fuse TV în afara SUA, probabil că veți transmite în streaming multe. Prin urmare, aveți nevoie de un furnizor care să vă asigure că navigarea dvs. rămâne neîntreruptă. Acesta este unul care are servere super rapide, o garanție de funcționare și o listă suficient de mare pentru a vă conecta. Cu aceste cerințe îndeplinite, veți fi bine setat să difuzați cât mai mult conținut doriți. Pentru a vă asigura că alegeți un furnizor credibil, avem o listă de aproximativ trei despre care știm că furnizăm servicii de cea mai bună calitate și vă recomandăm să încercați.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ar trebui să se afle în partea de sus a listei dacă căutați un serviciu de calitate premium. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, furnizorul își asigură clienții că datele lor vor rămâne pentru totdeauna confidențiale datorită politicii lor de logare zero bine menținute. Furnizorul este, de asemenea, serios în ceea ce privește securitatea și, ca atare, aplică o politică de criptare AES de 256 biți pentru a se asigura că toate datele abonaților săi rămân în siguranță. Furnizorul depinde de asemenea de OpenVPN, dar oferă în continuare opțiuni L2TP / IPSec, PPTP și SSTP ca opțiuni pentru cei care ar dori să aleagă în funcție de preferințele lor.

ExpressVPN oferă utilizatorilor șansa de a conecta până la 3 dispozitive simultan și oferă acces la rețeaua sa de 2000 de servere tuturor utilizatorilor fără prejudecăți. Cu aproximativ 28 de servere în SUA, acesta este un furnizor pe care te poți baza pentru a transmite Fuse TV indiferent de locația ta reală. Un abonament ExpressVPN vă deschide, de asemenea, la funcții, cum ar fi tunelul split, unde veți ajunge să decideți ce primește protecție VPN și ce nu. Furnizorul nu are nicio limită la comutarea serverului sau lățimea de bandă și asigură utilizatorilor o rată de funcționare de 99,99%. Aplicația rulează pe toate platformele majore, dar în cazul în care întâmpinați probleme în timpul configurării, nu puteți contacta echipa de îngrijire a clienților prin chat live sau e-mail în orice moment al nopții sau al zilei. Aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN pentru a afla mai multe despre acest serviciu.

2. BulletVPN

Ar fi o nedreptate să nu includem BulletVPN pe această listă, deoarece am exclude unul dintre cele mai fiabile servicii VPN, în special dacă doriți să transmiteți fluxul de conținut. BulletVPN are sediul în Estonia, unde nu este obligatorie ca acesta să stocheze informații despre navigarea clienților săi, așa cum este în alte regiuni „14 ochi”. Serviciul se abonează la o politică strictă de înregistrare zero și permite adăugarea a 3 alte dispozitive pentru conectare simultană.

BulletVPN are serverele sale în aproximativ 22 de țări, cu aproximativ 8 în SUA. Acest lucru este excelent mai ales pentru distribuirea uniformă a traficului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să experimentați niciodată vreo atracție în conexiune, chiar și atunci când atât de mulți utilizatori sunt online simultan. Serviciul are, de asemenea, un serviciu Smart DNS pe care vă puteți baza dacă cea mai mare preocupare dvs. este să accesați site-urile web cu restricții geo-restricționate. Aplicația BulletVPN are, de asemenea, un aspect foarte slab, unde puteți vedea tot ceea ce aveți nevoie pentru a accesa sau regla. Aplicația este compatibilă cu o gamă largă de platforme care rulează Windows, iOS sau Android și există și o versiune a aplicației pe care o puteți descărca direct pe router. Pentru mai multe informații despre ce oferă acest furnizor, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

Rezumând ghidul nostru este un furnizor bazat în Panama, care a fost salutat pentru progresele sale în materie de protecție online și bogăția de caracteristici orientate către păstrarea informațiilor dvs. în siguranță. NordVPN are peste 4000 de servere în domeniul său de aplicare, cu aproximativ 1765 doar în Statele Unite. Aceasta este de departe cea mai mare colecție pe care am văzut-o, care este administrată de un serviciu credibil, iar unii dintre ei fiind optimizați pentru a oferi cel mai bun serviciu în funcție de ceea ce sunteți, veți putea alege ce server să conectați-vă pentru streaming, descărcări mari, jocuri torrenting sau online.

NordVPN este de asemenea mare în materie de securitate și oferă protecție AES de 256 biți pentru a cripta traficul utilizatorilor. Protocoalele VPN, cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP, sunt disponibile pentru utilizatori, deși OpenVPN este recomandat ca fiind cel mai sigur de utilizat. Serviciul are, de asemenea, o caracteristică DoubleVPN care vă criptează conexiunea de două ori prin dirijarea traficului dvs. prin două servere, precum și prin software-ul Cybersec pentru a vă asigura că navigarea dvs. nu este întreruptă de reclame sau malware. Pentru utilizatorii care doresc să acceseze aplicații geo-restricționate, NordVPN oferă SmartPlay drept serviciul său de proxy Smart DNS gratuit și dispune de un grup de servere nefusculate menite să evite detectarea în țările care au un nivel ridicat de cenzură. Te gândești să te înscrii cu NordVPN? Aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN pentru a ști exact ce veți obține.

Înscrieți-vă la cum să vizionați televiziunile cu siguranță în afara SUA

Cu VPN, nu trebuie să așteptați până nu vă întoarceți în SUA pentru a viziona emisiunile dvs. preferate TV Fuse. Atâta timp cât v-ați înscris cu un serviciu credibil, ar trebui să puteți transmite conținut de oriunde v-ați afla, fără să vă faceți griji pentru geo-restricții.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map