Cum să vizionezi The Good Place Sezonul 3 Live Online

Pasionații de emisiuni TV știu că un lucru este adevărat: septembrie marchează începutul tuturor. Unul dintre spectacolele de care mă emoționează personal este The Good Place. Al treilea sezon iese foarte curând, iar producătorii promit o premieră pentru cărți! Cel de-al treilea sezon va avea premiera pe NBC pe 27 septembrie, Netflix oferindu-l în întreaga lume pe 28. De ce ar trebui să știi cum să o urmărești în direct? Personal, nu-mi place să risc să citesc un spoiler și știu că internetul va fi târât cu ei după ce primul episod se va difuza în SUA. Iată cum puteți viziona The Good Place sezonul 3 pe NBC, în același timp cu SUA.


Cum să vizionezi The Good Place Sezonul 3 Live Online

Cum să vizionezi The Good Place Sezonul 3 Live Online

Locul bun – Ce știm până acum

Spoilere. ACESTA SECȚIUNE are o mulțime de SPOILERS. Treceți la următoarea secțiune dacă nu ați văzut primele 2 sezoane.

Bine, ai fost avertizat, să continuăm.

Sezonul trecut s-a învelit cu cele patru personaje principale înapoi pe Pământ. De data aceasta, sunt într-o cronologie în care niciunul dintre ei nu a murit. Episodul se încheie cu Eleanor (Kristen Bell) găsindu-l pe Chidi (William Jackson Harper) prin propria sa voință. Amintiți-vă, niciunul dintre ei nu are nicio amintire despre nimic ce s-a întâmplat pe când erau morți.

Ultimul episod din sezonul 2 a configurat perfect sezonul următor. Potrivit producătorilor, sezonul 3 va acoperi timpul pe Eleanor, Chidi, Tahani (Jameela Jamil) și timpul lui Jason (Manny Jacinto) pe Pământ, după ce au avut o „experiență aproape de moarte”. Până acum, nu avem niciun indiciu despre cum vor demonstra că sunt oameni buni din punct de vedere moral, fără să știe că sunt testați.

Primele 2 minute ale S3 Ep1 au fost difuzate la Comic-con-ul din San Diego din acest an și, potrivit IndieWire, vom vedea cum Michael (Ted Danson) merge pe Pământ pentru a salva cele patru personaje. De asemenea, îl auziți pe Michael plângând despre porumbei și cine nu iubește fascinația lui Michael pentru toate lucrurile care nu sunt supranaturale.

Premiera sezonului 3 va dura o oră, așa că suntem siguri că o mulțime de premise de complot vor fi acoperite chiar de la început. Puteți prinde premiera lui s3 pe NBC pe 27 septembrie.

Cum să vizionezi Locul bun de pe NBC, oriunde în lume

După cum am spus mai sus, Netflix va găzdui The Good Place s3 în fiecare regiune. Cu toate acestea, va trebui să urmăriți fiecare episod în ziua următoare lansării pe NBC. Dacă doriți să vizionați spectacolul în același timp cu SUA, va trebui să aveți nevoie de o modalitate de a debloca NBC, deoarece platforma de streaming a rețelei este blocată în afara statelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să obțineți un VPN.

De ce să folosiți un VPN?

Există multe motive pentru care ar trebui să utilizați un VPN. Acest serviciu devine rapid o necesitate pentru utilizatorul mediu. Un VPN vă va cripta datele și vă va reorienta traficul printr-o conexiune privată, oferindu-vă securitate totală și anonimat online. Pentru ca un VPN să facă asta, vi se va cere să vă conectați la unul dintre serverele lor. Când traficul este redirecționat printr-un server, IP-ul dvs. public se va schimba automat. Dvs. IP public este ceea ce utilizează site-urile web și furnizorii de furnizor de servicii Internet pentru a afla în ce regiune vă aflați. Dacă vă conectați la un server american, IP-ul dvs. va citi ca un IP american. În acest fel, veți avea acces la conținutul limitat numai în SUA.

Cum se deblochează Locul bun S3 al NBC cu un VPN

Acum că știți cum un VPN poate debloca NBC, să vorbim despre aspectul tehnic al obținerii unui VPN. Spre deosebire de ceea ce cred mulți, un VPN nu este foarte ușor de utilizat. Oricine știe să folosească o aplicație poate utiliza un VPN. Pentru persoanele care sunt puțin mai orientate spre tehnologie, VPN-urile care folosesc protocolul OpenVPN pot fi configurate pe aproape orice.

Cu alte cuvinte, un VPN poate funcționa pentru oricine. Iată tot ce trebuie să faceți pentru ca VPN să funcționeze ca utilizator mediu de internet:

 1. Alegeți un furnizor VPN. Accesați site-ul web al furnizorului și înregistrați-vă pentru serviciu.
 2. Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul pe care îl veți utiliza pentru a transmite emisiunea. VPN-urile au de obicei aplicații pentru dispozitive Mac, Windows, iOS și Android.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă utilizând contul.
 4. Alegeți un server american și conectați-vă la acesta. Așteptați stabilirea conexiunii.
 5. Verificați dacă IP-ul dvs. vă arată acum în SUA.
 6. Accesați transmisia în direct a NBC și vizionați The Good Place sezonul 3, în același timp ca SUA!

Vedea? Este nevoie de tot.

Ori de câte ori doriți să deblocați o emisiune dintr-o țară diferită, alegeți un server din țara respectivă și atingeți conectarea.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea NBC

În ceea ce privește furnizorul VPN la care ar trebui să vă abonați, aș sugera ExpressVPN. Este puțin costisitor în comparație cu alte servicii, dar este cel mai bun furnizor absolut de pe piață. Pentru cei care nu știu, VPN-urile sunt un tip de serviciu „primești ceea ce plătești”. Puteți citi recenzia noastră completă ExpressVPN aici, dar motivele pentru care ExpressVPN este întotdeauna sugestiile mele de top pot fi acoperite în câteva puncte:

 • Accesul la 2000 de servere răspândite în peste 94 de țări, garantând acoperirea globală a serverului.
 • Criptare de grad militar și cele mai recente protocoale VPN
 • Cea mai bună echipă de asistență pentru clienți VPN
 • Politica strictă de jurnal pe care vă puteți baza
 • Garanție de 30 zile înapoi (Nu există întrebări!)

Ultimul punct? Aceasta înseamnă că îl puteți testa până la o lună înainte de a vă angaja. Dacă încă nu credeți că serviciul ExpressVPN este pentru dvs., încercați unul dintre acești furnizori VPN de prim nivel:

Stream The Good Place Sezonul 3 – Gânduri finale

Încă câteva săptămâni și așteptarea s-a terminat. Cu un VPN, puteți săriți perioada de grație a Netflix de 24 de ore și puteți ecran online Good Place S3 în același timp cu SUA. Este important să rețineți că, deși un VPN va debloca restricțiile regionale pe care NBC le are, nu vă va scoate din nicio taxă sau condiții suplimentare de înregistrare pe care o aplică o platformă. Dacă aveți acest lucru acoperit, atunci sunteți pe măsură să mergeți! Până atunci, iată trailerul sezonului care te va stimula.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map