Cum să vizionezi UFC 249: Khabib vs. Ferguson Live Online

În sfârșit, este oficial. Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson în cele din urmă se va pătrunde în interiorul Octagonului pe 18 aprilie 2020. Meciul a fost rezervat de mai multe ori în trecut. Cu toate acestea, cu fiecare ocazie, ceva a împiedicat pe unul dintre participanți să concureze. Acum, primim lupta vieții în interiorul Barclays Center din Brooklyn, New York, Statele Unite. Nu poți ajunge în arenă? Atunci iată cum poți vizionați UFC 249: Khabib vs. Ferguson în direct online.


Cum să vizionezi UFC 249 Live Online

Stream UFC 249 Live Oriunde

UFC este acum considerată a fi cea mai bună marcă mondială premium și cel mai mare furnizor de evenimente PPV de pe glob. Are milioane de spectatori pe tot globul. Dar întrebarea este: cum urmăresc acești fani MMA PPV-uri UFC în țările lor? Avem răspunsul chiar mai jos:

Statele Unite

Pictograma steagului SUADe mai bine de un an acum, ESPN+ a preluat drepturile oficiale de a difuza evenimente UFC în Statele Unite. Deci, oricine obișnuiește să vadă luptele Vulpe, este timpul să schimbați canalul.

În cazul în care nu știați, ESPN + are milioane de abonați în țară. Pentru a fi exact, sunt mai multe decât 3,5 milioane de abonați.

Cel mai bun lucru în acest sens este că canalul nu are nevoie de abonament prin cablu pentru a fi accesat, spre deosebire de omologul său ESPN. Cu toate acestea, luptele UFC apar sub formă de Pay Per Views, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți suplimentar pe baza abonamentului pentru a le obține.

Știm că majoritatea dintre voi ar spune că vor lupta prin serviciul de streaming oficial al UFC „Lupta de trecere”, dar, din păcate, acest lucru nu este posibil.

Vedeți, UFC Fight Pass este supusă apariției în țară de când ESPN + are drepturile de a transmite evenimentele. Îl poți verifica singur. Odată ce vă îndreptați către UFC Fight Pass la cumpărare UFC 249, acest lucru va apărea:

Cumpărare pe ESPN +

Deci, singura modalitate de a transmite UFC 249 în SUA este prin ESPN +. Serviciul nu este deloc scump. Costuri de abonament 5 $ lunar sau 50 $ anual.

Cu toate acestea, Abonații noi au opțiunea de a adăuga un eveniment exclusiv de plată pe vizionare UFC cu un abonament anual pentru $ 85 la. Dacă sunteți un abonat existent, va trebui să plătiți 65 USD pentru fiecare eveniment. Luați în considerare un pachet unic.

ESPN + permite utilizatorilor noi să încerce serviciul său pentru o 7 zile pe gratis. Puteți descărca aplicația pe Apple TV, Roku, iOS, Android, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox și FireStick și transmiteți UFC 249 instantaneu.

Regatul unit

Pictograma de pavilion 1 a Regatului UnitDe când au apărut UFC 239, evenimentele UFC au fost afișate BT Sport Box Office.

Cu toate acestea, ultimele două evenimente nu au fost, ceea ce a dus la mult respect pentru abonații canalului.

Nu doreau să plătească suplimentar pe baza abonamentului și să stea toată noaptea pentru a vedea o anumită luptă.

Ba chiar au amenințat să se dezaboneze și să caute alternative. Noi gândim BT Sport încearcă să facă modificări cu abonații săi. De data aceasta, credem că BT Sport va rămâne la a avea UFC 249 ca parte a abonamentului.

Cel mai probabil, dacă este ceva asemănător cu lupta anterioară, utilizatorii pot transmite live evenimentul „249” fără costuri suplimentare BT Sport 2 la aproximativ 3:00 a.m, 18 aprilie 2020.

Acum că știți unde și când puteți transmite fluxul UFC 249, trebuie să faceți un lucru. Trebuie doar să descărcați aplicația BT Sport pe Chromecast, Apple TV, PC, Mac, Xbox, PlayStation, iOS sau Android, și difuzează lupta epică dintre Khabib și Ferguson în direct în Regatul Unit.

Canada

Pictograma steagului canadianCanada are două moduri de a transmite evenimente UFC, fiecare având conținut specific de arătat. Știm că este un pic descurajant, dar acum vom explica totul.

În primul rând, nu avem altul decât celebrul canal canadian, TSN. Radiodifuzorul are drepturile de a transmite prelimina evenimentelor UFC numerotate, punând accent pe prelimi.

Nu veți putea urmări ce se întâmplă pe cardul principal. Deci, dacă este în regulă cu tine și cu Undercard este suficient pentru a-ți umple weekendul cu acțiunea MMA de care ai nevoie, TSN este canalul tău.

TSN UFC 249

TSN este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV și Samsung Smart TV. Prin urmare, nu veți rămâne fără opțiuni sau ecrane pentru a transmite lupta.

Acum, recunoaștem deja faptul că, odată ce va exista un radiodifuzor oficial, Fight Pass va fi supus opririi. Ei bine, nu în Canada. Dacă doriți să urmăriți cardul principal, vă puteți abona pur și simplu la Fight Pass 9,99 USD / lună și 95,99 USD / an.

Fight Pass Canada

Nu știm dacă termenele preliminare vor fi anulate, dar știm că cartea principală nu va fi. Deci, obțineți-vă un abonament valid, așteptați până 18 aprilie 2020, și stream-ul Khabib vs. Ferguson în direct Amazon Fire TV, Mac, Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Windows, Android sau iOS.

Australia

Icoana steagului australianÎn Terenul jos, difuzarea evenimentelor UFC nu a fost niciodată mai ușoară datorită existenței Evenimentul principal. Serviciul nu permite utilizatorilor să urmărească doar lupte UFC; ei pot de asemenea să tuneze cel mai mare evenimente de box, PPV-uri de Wrestling Impact, WWE și chiar concerte.

Nu este nevoie de abonament. Tot ce trebuie să faceți este să plătiți pentru ceea ce doriți să transmiteți. Asta, desigur, merge însoțit de al tău Foxtel sau Optus abonament. Și să o înțelegem, majoritatea australienilor sunt abonați la oricare dintre acești furnizori.

Evenimentul principal a fost acasă pentru toate evenimentele majore PPV din Australia. Conform site-ului lor web:

„EVENIMENTUL PRINCIPAL este singurul canal Pay-Per-View din Australia care vă permite să vă bucurați de cele mai mari momente sportive din întreaga lume în confortul propriei case LIVE în HD. Vă oferim o gamă largă de evenimente, inclusiv, dar fără a se limita la WWE, UFC, box local și internațional. ”

Până în prezent, nu a existat un preț oficial pentru eveniment. Va trebui să așteptăm un pic mai mult pentru a afla mai multe despre el. Dar, dacă este ceva similar cu cele de mai înainte, UFC 249 va rămâne la distanță $ 54.95.

UFC 249 Eveniment principal

Din nou, așa cum am menționat, plătiți pentru ceea ce doriți să faceți flux. După ce achiziționați un anumit eveniment, în cazul de astăzi, UFC 249, puteți urmări următoarele:

 • Foxtel: PlayStation, televizoare inteligente, PC, Mac, Android, iOS și Chromecast.
 • Optus: Fire Stick, Android TV, Apple TV, Chromecast, Android, iOS, PC, Mac și Xbox.

Vezi, este destul de ușor. UFC este foarte popular în Australia, și este potrivit să avem un astfel de serviciu care să ofere evenimente UFC în țară.

Germania

Germania-FlagGermania are poate cele mai simple și eficiente modalități de a transmite UFC sau orice alte sporturi.

Dacă faci sport, trebuie să știi DAZN (Zona Da).

Canalul a început mic, dar acum s-a terminat 8 milioane de abonați. Numărul este în continuă creștere, deoarece canalul continuă să dobândească drepturi de difuzare pentru fiecare sport care poate atrage un spectator.

De fapt, acesta este canalul unic pentru toți Bellator evenimente, care includ unul dintre luptătorii noștri preferați, Ryan Bader.

Cel mai bun lucru despre acest canal este că nu necesită abonament prin cablu. Da, s-ar putea să spui asta ESPN+ la fel de bine, dar aici există o diferență. În SUA, trebuie să cumpărați evenimentul UFC ca PPB.

Cu toate acestea, în Germania, DAZN oferă fiecare luptă UFC ca parte a abonamentului deja ieftin. Nu trebuie să plătiți un ban în plus.

Costurile DAZN 11,99 EUR / lună și 119,99 EUR / an. Acesta este un preț mic în comparație cu ceea ce veți primi în schimb.Abonament DAZN Germania

Cei dintre voi care știu despre DAZN ar putea afirma că nu este disponibil numai în Germania. Da, de fapt, este disponibil în nouă țări. Dar geo-restricții sunt aplicate, iar conținutul pe care îl obțineți este diferit în fiecare regiune.

DAZN are dreptul de a transmite UFC în cinci regiuni, inclusiv Spania, Austria, Japonia, Italia și, bineînțeles, Germania. Mai mult, dacă sunteți un nou abonat, primiți evenimentul prin amabilitate gratuită a lui DAZN 30 de zile de încercare gratuită.

Și în sfârșit, cu un abonament DAZN valid, puteți viziona UFC 249 live PC, Mac, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox și PlayStation.

Orientul Mijlociu

Regiunea Mena

În Orientul Mijlociu, UFC a avut o casă pentru evenimentele sale din OSN de mult timp acum. Acordul nu merge nicăieri, iar OSN va difuza evenimente UFC, inclusiv evenimente numerotate în direct Seria Ultimate Fighter, și alte câteva programări în viitor.

Este cunoscut faptul că aproape toată lumea are abonament prin cablu și acces la OSN în regiunea MENA, ceea ce face mult mai ușor să transmită fluxul nou Lupta UFC 249.

Și exact ca BT Sport (poate), lupta va fi la fără taxe suplimentare. Trebuie doar să aveți un abonament prin cablu, iar lupta va fi disponibilă în cadrul acestuia.

Dar trebuie să știți că Fight Pass nu va funcționa din cauza restricții de oprire, deci nu vă încercați norocul cu platforma. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui serviciu bazat pe abonamente, vă putem ajuta.

UFC Arabia, noul serviciu de streaming pentru evenimente PPV live și o selecție largă de conținut UFC la cerere Regiunea MENA. Înainte de a intra în prețuri și chestii, ar trebui să reținem că, nu, acest serviciu este nu înnegrit dintr-un anumit motiv.

Nu ne-a dat un mesaj de eroare, motiv pentru care am luat-o în sprijinul lor. I-am întrebat dacă există blocaje datorate OSN deținând drepturile UFC, dar răspunsul a fost nr.

Serviciul este complet operațional. Iată ce ne-a spus agentul de asistență prin intermediul e-mail:Răspuns UFC Arabia

Arabia UFC costă doar 4,99 USD / lună sau 49,99 $ / an. Este un preț bun și vine cu o probă gratuită de 30 de zile pentru utilizatorii noi.Abonament UFC Arabia

În cele din urmă, puteți viziona UFC 249 pe UFC Arabia utilizând PC, Mac, Android, iOS, și Chromecast. Site-ul lor oficial indică extinderea gamei de compatibilitate a dispozitivului, dar nu știm când.

Kodi Live-Streaming

In timp ce Kodi ar putea fi una dintre cele mai bune platforme de streaming pe care oricine le-ar putea avea, fanii sportului sunt de asemenea incluși, în special cei care iubesc UFC.

Dacă ai Kodi, ai ști că sunt aproape add-on-uri pentru tot. Ei bine, există, și Kodi are un supliment DAZN, care este unul dintre cei mai mari difuzori ai promoției UFC.

Am menționat DAZN aici, deoarece Kodi nu oferă ESPN +. Obișnuia să aibă BT Sport Video, dar nu mai. Deci, DAZN este singura ta modalitate de a transmite fluxurile viitoare Lupta UFC 249.

Cu acest lucru, iată cum puteți obține DAZN pe Kodi:

 1. Activați butonul Aplicația Kodi.
 2. Mergi la Complementele Kodi.Introduceți suplimentele Kodi
 3. Faceți clic pe Complementele mele, urmate de Instalați din Repositoriu. Instalați din secțiunea Depozitorului
 4. Selectați Repositoriu suplimentar Kodi.Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Alege Componente video.Componente video UFC 246
 6. Selectați suplimentul DAZN și faceți clic pe instalareUFC 246 Instalează DAZN
 7. Înapoi la Kodi Ecranul de start. Rulați canalul DAZN.UFC 246 - Lansare DAZN
 8. Conectați-vă cu contul dvs. Trebuie să vă înscrieți dacă nu sunteți abonat la DAZN.
 9. Curent UFC 249 în direct cu aplicația Kodi.

DAZN este unul dintre acele canale care se aplică geo-blocuri. Și în cazul suplimentului, este disponibil numai în Germania. Dar asta poate fi rezolvat cu un instrument simplu, un VPN.

Nu trebuie decât să faci conectați-vă la un server din Germania. Acest lucru vă va oferi o adresă IP germană, care va păcăli canalul să creadă că vă aflați în zona de acoperire.

În consecință, veți putea să vă conectați și urmăriți UFC 249 indiferent unde te afli pe tot globul.

Stream UFC 249 pe Amazon Fire Stick

În timp ce Kodi găzduiește zeci de suplimente oficiale, Amazon Fire Stick excelează în departamentul de streaming cu sute de aplicații. Una dintre aceste aplicații nu este alta decât ESPN.

Nu vă confundați. Da, ESPN nu vă va arăta UFC 249, dar aplicația de pe FireStick este un pic diferită. Poti activează-ți contul ESPN + în cadrul acesteia și transmiteți cea mai recentă luptă UFC pe platforma populară. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Porniți-vă Amazon Fire Stick.
 2. Caută ESPN.Ojani Noa
 3. Alege Cerere ESPN.ESPN2
 4. Selectați Descarca.espn3
 5. procesul de instalare durează câteva minute. Așteptați să se finalizeze.espn4
 6. Îndreptați-vă spre Ecranul de pornire al lui Fire Stick și activați tasta Cerere ESPN.
 7. Apoi, mergeți la Setări pentru a vă activa contul.
 8. Alege Abonamente.Abonamente ESPN
 9. Click pe ESPN+.ESPN + Abonament FireStick
 10. Conectați-vă cu contul dvs..Conectați-vă la ESPN +
 11. În continuare, veți primi un cod de activare.Cod ESPN +
 12. Pe browser, introduceți codul de activare, și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.ESPN + Browser Cod
 13. Abonamentul dvs. este legat la televizorul Amazon Fire.
 14. Cumpără UFC 249 PPV de pe site-ul ESPN +, și ai terminat.

Similar cu suplimentul DAZN sau orice alt canal de streaming de acolo, ESPN + este de asemenea restrâns într-o anumită locație, Statele Unite. Deci, un VPN vine din nou pentru a salva ziua.

Acum, trebuie utilizați un server în Statele Unite în schimb, pentru a obține un Adresa IP americană. Prin aceasta, ești practic un rezident din SUA cu acces complet la orice conținut online restricționat din SUA, inclusiv ESPN+.

UFC 249 – Gratuit?

Aceasta este o parte nefericită a articolului. Da, puteți găsi zeci de site-uri care oferă Streaming UFC gratuit, dar nu le recomandăm din mai multe motive.

În primul rând, este ilegal. Știm că cuvântul liber are ispitele sale, dar utilizatorii nu se gândesc adesea la precauțiile pe care le poate provoca. Tu ai putea fi dat în judecată chiar dacă nu ești cel care găzduiește transmisia live. 

UFC a purtat ani de zile războaie împotriva unor astfel de site-uri / aplicații. Ei chiar a dat în judecată un bărbat din Staten Island pentru distribuirea conținutului UFC PPV în schimbul veniturilor.

Asta nu e tot; ei, de asemenea a dat în judecată baruri și restaurante care găzduiesc nopți de luptă folosind fluxuri ilegale. Evenimentele PPV sunt cea mai bună metodă de a obține venituri pentru promoție, ceea ce explică de ce a fost de vânătoare pe cine fură conținutul și îl distribuie gratuit.

Pe de altă parte, în afară de problemele legale, site-urile web care oferă astfel de fluxuri sunt nesigur. S-ar putea să ajungeți pe un site găzduit de hackeri, de așteptare pentru a face clic pe fură-ți informațiile private.

În niciun caz, nu trebuie să vizitați aceste site-uri web, cu atât mai puțin să trimiteți orice informatii personale pe aceste pagini. Nu ați mai folosit unul înainte? Nu ați fost martorul cât de slabă este calitatea fluxului?

Aceste site-uri web sunt pline de malware și software rău intenționat care vă poate infecta dispozitivul. Nu mai vorbim de frustrant reclame care iti sar in fata asta te va bombarda, distrugând toată experiența.

Este ușor. Evitați astfel de site-uri de streaming pentru siguranța și liniștea sufletească. Nu vă puneți în pericol informațiile private doar pentru a economisi câțiva bănuți.

UFC: Khabib vs. Ferguson – Radiodifuzorii oficiali

Am menționat deja cât de populară a devenit promoția la scară globală. Cu toate acestea, difuzoarele de mai sus nu sunt singurele care au drepturi la evenimentele aeriene UFC. Pentru un aspect mai bun, iată UFC 249 canale oficiale de streaming:

 • ESPN+ (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • DAZN (Germania)
 • Viaplay (Suedia, Danemarca)
 • OSN (Orientul Mijlociu)
 • Evenimentul principal (Australia)
 • UFC Fight Pass
 • Potrivit TV (Rusia)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (REGATUL UNIT)
 • TSN (Canada) (Numai drepturi preliminare)

UFC 249 – Cartea de luptă

A cincea oară este un farmec? Da, nu glumim. Credeți sau nu, acest meci a fost rezervat de patru ori înainte de a se întâmpla definitiv. Nu vrem să-l jinx sau nimic.

Afișările anterioare au fost anulate din cauza rănilor ambilor luptători. Khabib de două ori a părăsit câmpul de luptă, odată din cauza unei răni, iar celălalt după spitalizare din cauza unor probleme de sănătate, deoarece a slăbit.

Și să nu uităm asta Ferguson de asemenea, s-a retras de două ori. Dar acum, în sfârșit, obținem ceea ce am așteptat 18 aprilie 2020. Potrivit Ferguson:

„Am pregătit ani de zile pentru a mă pregăti pentru această luptă, așa că trebuie să fac asta să merite ceva. Voi câștiga omul cu centura! Am vizat asta de mult timp. ”

Dar crezi Khabib nu avea nimic de spus? Campioana neînvinsă a scos nume mari, inclusiv altele decât acestea McGregor. Acum, promite o victorie ematică în această luptă:

“Avem o istorie foarte mare … În sfârșit, vom lupta și îl voi distruge în fața tuturor!”

Dar trebuie să ne întrebăm: suntem aici doar pentru a vedea aceste două lupte? Nu se întâmplă ceva interesant în cartea de luptă? Ei bine, răspuns simplu, desigur, există.

Există o mulțime de meciuri interesante în timpul evenimentului, inclusiv lupte precum Andrade vs. Namajunas și Kattar vs. Stephens. Cardul complet de luptă este mai jos:

 • Khabib Nurmagomedov (c) vs. Tony Ferguson
 • Jessica Andrade vs. Rose Namajunas
 • Calvin Kattar vs. Jeremy Stephens
 • Islam Makhachev vs. Alex Hernandez
 • Makhmud Muradov vs. Karl Roberson
 • Shamil Adburakhimov vs. TBA
 • Uriah Hall vs. Ronaldo Souza
 • Lyman Good vs. Belal Muhammad
 • Ben Rothwell vs. Gian Villante
 • Ottman Azaitar vs. Khama Demn
 • Sijara Eubanks vs. Sarah Moras

Mai avem un drum lung înainte 18 aprilie 2020. Prin urmare, este posibil să apară unele modificări ale cardului. Vom actualiza articolul imediat după ce se confirmă orice confirmare.

Urmăriți UFC 249 Oriunde – Cuvinte finale

Khabib este incontestabil Campion UFC ușor și unul dintre cei mai importanți luptători în sport. Crezi Ferguson va fi la curent cu creșterea creată în jurul lui? Va fi numărul 1 din secțiunea pierderi a lui Khabib?

Ei bine, acum ai toate mijloacele transmite live lupta online oriunde te-ai afla. Nu-l pierdeți. Putem spune asta UFC 249 va fi epic. De fapt, se promite a fi cel mai mare eveniment UFC din acest an. Nu fiți timizi să vă împărtășiți predicțiile în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map