Cum să vizionezi Vanity Fair pe ITV în străinătate

“Într-o lume în care toată lumea se străduiește pentru ceea ce nu merită să aibă, nimeni nu este mai hotărât să se urce pe culmile Societății engleze decât domnișoara Rebecca Sharp.” Dacă există un lucru care merită să fie, este ultima recreație a clasicului Romanul victorian Vanity Fair pe ITV. Fanii unei drame din perioada bună și a unei istorii victoriene reînnoiesc, cu siguranță, se vor bucura de serialul care a avut premiera pe 2 septembrie. Rezidenții care nu sunt în Marea Britanie nu vor putea urmări Vanity Fair pentru a fi localizați în afara Regatului Unit unde ITV nu este disponibil. Cu toate acestea, totuși pot primi ITV în străinătate dacă folosesc un VPN sau un proxy Smart DNS. Iată cum puteți viziona Vanity Fair pe ITV în afara Regatului Unit folosind un VPN sau Smart DNS pe PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, PS3, PS4, Xbox, Apple TV și Roku.


Cum să vizionezi Vanity Fair pe ITV în străinătate

Cum să vizionezi Vanity Fair pe ITV în străinătate

Cum să urmăriți Vanity Fair pe ITV în străinătate folosind un VPN

Când încercați să accesați ITV în SUA, Germania, Franța, Spania, Portugalia, Australia sau Canada, apare un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează practic faptului că serviciile de streaming ale ITV sunt geo-blocate pe baza adresei IP cu care se conectează utilizatorii. Trebuie să fiți un rezident local localizat fizic în Marea Britanie și conectat din interiorul țării pentru a accesa ITV. În ciuda acestor restricții, utilizatorii care locuiesc în afara Regatului Unit pot folosi un VPN pentru a accesa ITV și pentru a viziona Vanity Fair. Este foarte simplu dacă urmați pașii de mai jos:

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un serviciu VPN.
 2. În continuare, creați un cont VPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe Vanity Fair.
 4. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. După ce vă conectați la un server din Marea Britanie, veți primi un provizoriu Adresa IP Britsih asta face să pară că te-ai localizat în Marea Britanie.
 6. Acum că aveți un IP britanic, puteți accesa cu ușurință ITV și puteți viziona Vanity Fair.

Cu ExpressVPN, puteți debloca tot felul de conținut geore-restricționat. Acesta este un furnizor de servicii cu caracteristici complete, care oferă cele mai bune protocoale de criptare clasă și servicii de calitate. Utilizarea excelentă a ExpressVPN și politica strictă „Fără jurnale” sunt motivele pentru care acest furnizor este lider pe piață. Iată unii alți furnizori de servicii capabili să deblocheze ITV enumerate în tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți Vanity Fair la ITV în străinătate folosind un proxy DNS inteligent

Proxy-urile inteligente DNS și VPN au funcții similare, dar funcționează în moduri diferite. În timp ce un VPN criptează și redirecționează întregul trafic, un DNS inteligent redirecționează doar traficul care determină locația dvs. geografică. De unde vine termenul „Smart”. Un DNS inteligent este de asemenea rapid, deoarece nu criptează toate datele utilizatorilor. Tot ce trebuie să faceți este să schimbați serverul DNS pe dispozitivul pe care doriți să îl suportați pe iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD etc sau routerul dvs. pentru sprijin complet pe rețeaua de domiciliu. Puteți urmări mai multe regiuni simultan. De exemplu, ITV sau BBC Iplayer ca conținut TV britanic și Canalplus ca conținut francez, în timp ce se bucură de Netflix american. Toate folosind aceeași configurație. Iată cum puteți viziona Vanity Fair pe ITV în afara Regatului Unit:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul ITV.
 4. Bucurați-vă de streaming Vanity Fair în afara Regatului Unit.

Unlocator este cel mai bun proxy inteligent DNS pe care l-ai putea solicita. Acesta poate debloca peste 200 de canale și vă poate obține conținutul dorit indiferent de locul în care vă aflați. Cu Unlocator, interzicerile sunt ridicate și geo-restricțiile sunt ocolite în câteva minute.

Despre Vanity Fair

Fiecare episod începe cu naratorul / autorul Thackeray (interpretat de Michael Palin) care prezintă rata. Rolul său reprezintă naratorul de încredere prezentat în romanul original. Rezumatul de la ITV scrie: „Adaptarea lui Gwyneth Hughes a clasicului literar al lui Thackeray este pusă pe fundalul războaielor napoleoniene și îl urmărește pe Becky Sharp în timp ce încearcă să-și scoată drumul din sărăcie și să crească înălțimile societății engleze. Povestea ei despre „ticăloșie, crimă, vrăjmaș, dragoste, zbuciumare, râs, înșelăciune, luptă și dans”, o duce până la curtea regelui George al IV-lea, prin bătălia de la Waterloo, rupând inimile și pierzând averi în timp ce merge .“

Urmăriți Vanity Fair pe ITV în străinătate

Șeful dramei ITV, Polly Hill, a spus asta despre serialul dramatic: „Vanity Fair este clasicul perfect pentru a se adapta ITV, iar scenariile uimitoare ale lui Gwyneth Hughes aduc romanul la viață într-un mod care se va conecta cu adevărat cu un public modern. “ Acum, dacă știți că există mai mult de o modalitate de a transmite Vanity Fair în afara Regatului Unit, este inexcusabil că încă nu îl urmăriți. Fie un VPN, fie un Smart DNS, vă poate oferi ITV în afara Regatului Unit și indiferent unde vă aflați în lume.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map