Cum să vizionezi ZEE5 în SUA

ZEE5 este o platformă OTT online care oferă divertisment nelimitat din mers. Include o selecție dedicată Bollywood și spectacole internaționale, care îl califică drept unul dintre cele mai bune servicii pentru fanii de streaming. Serviciul a început de mic, dar acum este accesibil la sfârșit 190 de țări in jurul lumii, cu excepția Statelor Unite (Mulțumesc mult, Dish Network). Ei bine, acesta a fost cazul înainte de a te împiedica de acest ghid. Este posibil să fie nevoie de câțiva pași pentru a se perfecționa, dar este posibil. Iată cum poți urmări ZEE5 în SUA.


Cum să urmăriți ZEE5 în afara Indiei

Cum să urmăriți ZEE5 în afara Indiei

Prezentul OZEE – ZEE5

Logo Zee5Anterior cunoscut sub numele de Ozee, ZEE5 este un serviciu de transmisie live și la cerere care a fost lansat înapoi Februarie 2018.

ZEE5 a arătat un potențial uimitor ca serviciu de streaming și, de acum, are mai mult de 50 de milioane de abonați in jurul lumii.

Este destul de un număr. Dacă aveți un abonament ZEE5, trebuie să accesați mai mult de 100.000+ ore de conținut transmis.

Cu toate acestea, întrucât este în mare parte divertisment centrat în regiune, Nu cred că canalul intenționează să rivalizeze cu Netflix și Amazon Prime.

Pe lângă conținutul la cerere, ZEE5 oferă oferte 90 de canale live într-o gamă largă de limbi (engleză, hindi, bengaleză, malaala, tamilă, telugu, kannada, maraton, oriya, bhojpuri, gujarat și punjabi).

Serviciul are și o aplicație, Aplicația ZEE5, pe care îl puteți folosi pe iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Android TV, televizoare inteligente și Chromecast.

Vrei să afli mai multe? Iată tot ce trebuie să știți despre ZEE5.

Cat costa?

ZEE5 este un hibrid de conținut gratuit și premium. Nu este necesar să vă înscrieți pentru a putea accesa catalogul canalului. Puteți face asta pentru gratuit fără abonament. in orice caz, conținutul gratuit este limitat; majoritatea titlurilor sunt disponibile numai dacă aveți un abonament premium.

Accesul gratuit nu vă permite să urmăriți mult pe canal. Dacă doriți părerea mea, vă sugerez să vă abonați la un plan premium. Acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni pentru a naviga, inclusiv posibilitatea de a transmite în flux cinci dispozitive concurente. Aruncăm o privire asupra planurilor?

 • Pachet lunar cu acces total (4,99 USD / lună)
  • Filme, emisiuni TV, TV în direct și conținut la cerere.
  • Proces gratuit de 7 zile.
  • Cinci dispozitive simultane.
  • Plata online ușoară.
 • Pachet special South (3,99 USD / lună)
  • Filme, emisiuni TV, TV în direct și conținut la cerere.
  • Cinci dispozitive concurente.
  • Plata online ușoară.

Abonament ZEE5

Disponibilitate

Canalul și-a crescut prezența pe diverse piețe internaționale, care include 190 de țări. Cu toate acestea, din moment ce Dish Network este furnizorul oficial pentru canalele indiene din Statele Unite, ZEE5 nu s-a lansat acolo. Dacă încercați să accesați canalul în SUA, acest lucru mesaj geo-eroare va apărea:

„Divertismentul va avea în curând o nouă destinație. În curând în țara ta. ”Eroare ZEE5

Cel puțin este mai bine decât „Îmi pare rău că conținutul nu este disponibil în țara dvs.” Mod de a amortiza dezamăgirea ZEE5. Indiferent de modul în care oamenii o exprimă, nu face această diferență prea mult, deoarece putem debloca ZEE5 oricând, oriunde. Citiți mai departe și aflați cum să accesați Zee5 în Statele Unite.

Cum să urmăriți ZEE5 în afara Indiei folosind un VPN

Deși ZEE5 nu este disponibil în SUA, cu instrumentele potrivite, îl puteți obține cu ușurință. Se numește a VPN, un instrument de internet care vă ajută rasfata locatia ta online să apară oriunde se bazează serviciul la care te-ai conectat.

După ce stabiliți o conexiune, toate datele dvs. par să provină din locația serverului, marcându-vă ca rezident actual în zonă.

În cazul ZEE5, ne vom conecta la un Server indian deoarece este locul de unde a provenit canalul. Conectarea la un server indian vă oferă un IP în țară. Acest lucru vă face eligibil pentru a accesa conținutul disponibil acolo, inclusiv pe site-ul ZEE5, Hotstar și Sonyliv.

Urmați aceste instrucțiuni pentru a afla cum puteți obțineți ZEE5 în SUA folosind un VPN:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este înscrieți-vă la un serviciu VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să transmiteți fluxul ZEE5.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din India.
 4. După ce vă conectați la un server indian, VPN vă va oferi temporar Adresa IP indiană asta face să pară că te-ai localizat în India.
 5. Acum că aveți un IP indian, puteți cu ușurință accesați ZEE5 din orice parte a lumii.

Există un VPN de top de utilizat?

Logo ExpressVPNExistă mai multe, de fapt, dar voi recomanda ceea ce folosesc personal, ExpressVPN. Este cel mai bun furnizor de servicii pe piața VPN astăzi.

Are un istoric lung, de succes, de deblocare a conținutului la viteze rapide menținerea securității clienților.

Are mai mult decât 2800 servere din 90+ țări, inclusiv India. Deci, nu veți debloca ZEE5 în cel mai scurt timp. Pe de altă parte, ExpressVPN excelează în departamentul de securitate.

Acesta oferă utilizatorilor criptare de grad militar astfel încât datele lor să rămână protejate tot timpul în timp ce navighează pe internet.

ZEE5 necesită o conexiune bună la internet. În caz că nu știați, un VPN criptarea va încetini viteza dvs. de internet. Acesta este motivul pentru care ExpressVPN oferă utilizatorilor o alternativă sub formă de DNS inteligent.

Se numeste MediaStreamer, o tehnologie care îți schimbă locația fără a adăuga securitate și a vă ascunde identitatea. Cu toate acestea, vă ajută să curgeți cu viteză maximă și să accesați canalele locale. Dacă căutați Transmitere HD, aceasta este cea mai bună opțiune a ta.

Bine, deci, ExpressVPN este în fruntea lanțului alimentar în acest moment, dar asta nu înseamnă că alte VPN-uri nu pot face treaba. Pentru mai multe informații despre altele furnizori de servicii VPN de top pentru India, asigurați-vă că consultați acest tabel de mai jos.

Alte beneficii VPN

Pe lângă ocolirea geo-restricțiilor, a VPN poate îndeplini o mulțime de funcții. Aruncați o privire mai jos:

 • Circumvent blocuri și alte forme de cenzură.
 • Se pare că folosești internetul dintr-o altă țară.
 • Ascundeți activitatea de navigare din rețelele locale și ISP-uri.
 • Descărcați, partajați fișiere și torrent în siguranță.
 • Vă permite să accesați siguranță wifi public.
 • Oferă anonimatul pe Internet.
 • Puteți evita accelerarea lățimii de bandă ISP.
 • Economisiți bani cu achiziții legate de frontieră.
 • Obțineți o adresă IP nouă și temporară.

Ce să urmăriți pe ZEE5?

Nu te întrebi ce anume 100.000+ ore de conținut transmisibil include? Ei bine, dacă sunteți, iată o privire rapidă a unora dintre titlurile pe care le veți obține din catalogul ZEE5:

Urmăriți ZEE5 în afara Indiei

Retrăiește evenimente speciale și spectacole uimitoare de la hindi și evenimente regionale, cum ar fi Premiile Zee Cine, Zee Kutumbam Awards, etc.Cei care trăiesc în SUA se pot bucura acum de ceea ce se confruntă 190 de țări VPN-uri.

Cu VPN-ul, puteți face ZEE5 noua dvs. destinație pentru cele mai recente muzici, hit-uri blockbuster și cele mai bune seriale internaționale. Pentru ce veți folosi ZEE5? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map